Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Kossir crede-ma ca sunt mai pregatita ca niciodata . dupa atata asteptare, voi suporta orice, doar sa fie bebelu sanatos si sa il tin in brateAnca- in 41 saptamani si 2 zile!In asteptarea -ului Codrin FabianAMR-Numai maine nu-i poimaine!! ![]() ![]() ![]() si mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
aia zic si eu, sunt in stare sa nasc si fara epidurala, numai sa nasc odata....
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
Ioanact spune:
'Neata!
Poftiti la o
cu lapte si o felie de halva cu susan si vanilie!
(cine doreste, bineinteles
)
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Alina..e ciudat si nu stiu ce sa mai zic...poate fi un curent, poate fi o sensibilitate de la ultima interventie pe masea , poate fi infectie...nu as vrea sa te sperii. Cert este ca durerea de infectie nu cedeaza la calmant, ci doar la antibiotic sau la drenaj. Sper sa te odihnesti cat de cat la noapte! ![]() Anca- in 42 saptamaniIn asteptarea -ului Codrin FabianAMR...2 zile-de data asta PE BUNE!!! ![]() ![]() ![]() si mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
Sigur e o sensibilitate..pt ca am si gingia sensibila cu toate ca ma spal pe dinti cu Paradontax de m mult de 1 luna.
Ca sa pot adormi mi-am pus un pic de spirt (sa-mi amorteasca) si asa am adormit.
Acum e m bine, ma m doare un pic maseaua de sus doar cand o ating..iar cea de jos (cea cu nervul) nu prea ma doare.
Aseara eram hotarata ca azi sa o sun pe dr sa ma reprogrameze m repede, dar daca azi nu prea m ma doare asa tare, voi rezista pana Marti.
Ai avut dreptate, ma doare 2-3 zile pana omoara nervul.

Bumbitza anestezie mi-a facut la 28 de s (jumatate din anestezie), cand am fost sa-mi curete cateva maselute, iar acum nu-mi face anestezie ca sa nu-i dauneze bb. Pana in sapt 30 poate face anestezie, asa mi-a zis dr stomatolog.
Daca nu voi suporta durerea (Marti), cand imi scoate nervul imi voi suna dr ginecolog si o voi intreba. Merci pt sfat!

Raluca mutlumim de vestile despre Oana.

Ma bucur ca poate merge acasa, cateva h ..imi pare rau ca se chinuie atat
asteropipan si sotul azi dimineata mi-a zis varianta cu tuica (in gluma).

Ina_3040 wow..pana la 6 luni sa nu-i tai unghiile? Cine nu da voie acest lucru? Parerea mea e sa le tai..

Am vazut pozele, ce seamana cu tine
dar si cu tati..Sa fie sanatos, cuminte si necolicos.freedelia

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
35+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
stefimic spune:
salut mamici, noi suntem cam suparici, STEFAN a racit si a binevoit sa-i dea si printesei, am fost ieri la pediatru din cauza de muci la STEFAN si am constatat ca are si printesa rosu in gat si suntem pe EURESPAL, pentru burtica daca vreti sa incercati este foarte bun GRIPE PHARCO, este cu marar si la noi pot spune ca a inceput sa-si faca efectul dupa cateva zile in care nu mai dormea nici ziua nici noaptea.
FELICITARI!
VLADI, ADRIANA, ARINA, INA, CATUS
Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi, sa aveti laptic mult si sa nu cunoasteti colicii!
OANA ma bucur sa aflu ca esti mai bine, i-mi doresc din tot sufletul sa poti ajunge acasa cat mai repede si sa nu-ti pierzi lapticul.
trebuie sa rezisti mamica eroina, pentru ca tu chiar esti o mamica eroina care a trecut prin multe si sunt convinsa ca vei avea puterea pentru puiul tau sa treci si peste aceasta incercare.
fetelor as vrea sa stau mai mult cu voi dar cu amandoi maraiti nu stiu daca mai pot intra.
LA multe lunite si multi ani bebe ALEXANDRU!
REBIANA sanatate multa printesei.
va pup si sper sa mai intru sa vad pozici noi cu bebici.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
freedelia spune:
Haha sa va zic faza -- eram in masina, veneam de la scoala cu copiii si era trafic bara la bara pe autostrada. Pe banda de langa noi, o masina de politie, cu 3 politisti in ea. Baby Jane incepe sa tipe de foame, eu repede imi scot sanul si i-l bag in gura si pana sa ma acopar cu wrapul, ridic ochii si vad politistii cu ochii cat cepele ![]()
Cori -- sa stii ca daca ai destul lapte, nu e nevoie sa te mulgi. NU e nevoie sa se goleasca sanul complet, decat daca nu ai destul lapte si incerci sa maresti productia. Altfel, sanii vor produce din ce in ce mai mult lapte, pentru ca vor crede ca bebele termina tot. Eu pana acum nu m-am muls nici macar o data si am lapte berechet.
Jasmine -- dupa ceza te ajuta f mult burtiera, te doare mai putin cand te ridici din pat, cand te misti, ca folosesti mai putin muschii si se forteaza mai putin taietura. Eu in primele 4-5 zile am purtat-o non stop, zi si noapte. Da, mai vreau un bebe, nu acum, peste cam 2 ani, insa Coleman e foarte marcat de sarcinile mele cumplite si de cat de tare il afecteaza pe el si pe cei din jur... mai vedem, deocamdata ne bucuram de bebele mic si pufos pe care il avem acum...
Honey -- si ce daca esti slaba?? Ce legatura are laptele cu greutatea?? Asta chiar nu am mai auzit...
Bumbitza -- incerc azi sa pun poze mai noi...
Cami -- mi-au dat lacrimile cand am citit fraza tu sunatul asistentei la usa. Am amintiri negre din copilarie de cand suna asistenta la usa sa imi faca penicilina. Ajunsesem de numai cand auzeam soneria, indiferent cine era, incepeam sa plang... noroc ca de 5-6 ani incolo au trecut ai mei complet pe homeopatie si nu am mai facut injectii, dar si asa de acolo mi se trage fobia cumplita de doctori, injectii, durere...
Ioana -- colicii sunt, din pacate, inexplicabili. Noi pana acum am scapat, sa dea Dumnezeu sa nu inceapa de acum incolo... dar la ceilalti doi copii am tras la greu...
Stefi -- sanatate
Va pup si revin
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
dayanara spune:
freedelia nu e periculos sa conduci cu copilul in wrap fara scaun?
si eu amintiri nasoale cu penicilina, mergeam la un moment dat doar pe rotile...
cami multa sanatate la fetita
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
Dayanara -- nu conduceam eu -- stateam in spate cu centura pe sub wrap si copilul in wrap. Clar ca cel mai safe e in scaun, dar eu inca nu am pus-o in el, tata conduce foarte atent si nu mergem decat unde e absolut necesar. De saptamana viitoare am sa o incerc in scaun, pentru ca vreau sa reincep sa conduc. Zic eu ca e destul de safe, nu poate zbura copilul din brate, are si capul/gatul sustinut, eu sunt in centura, deci nici eu nu pot zbura cu ea in brate...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
dayanara spune:
freedelia credeam ca tu erai la volan si ma gandeam ca ai putut sa.i mai dai si piept :)
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
rmkristine spune:
jasmine intr-adevar, dupa cezariana e mai mult decat bine sa porti burtiera. Si eu am purtat dupa prima si burta mi s-a retras f repede. E clar ca si acum voi purta.
Marina
36 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
honeybaby spune:
Freedelia- pai nu esti la curent cu noutatile. Vin-o si tu in Ro sa te informeze prietenele mele !!!! Pai daca esti slaba nu poti sa alaptezi, desi avem in gasca o tipa care a alaptat pana la un an si e slaba moarta. Desigur aia e exceptie
.
Deja ma inchid in casa ca la cati nervi am cu praful si casa vraiste ele imi mai lipsesc.
Roxana - cred ca pana la urma tu bagi mana dupa bebe si o scoti de ciuf
. Gasesteti si tu ceva care se te tina ocupata si sa uiti de nascut.
Anca - daca Fabian inseamana fasole e bine , merge cu Codrin. Oricum eu cred ca el e vrejul de fasole din "JAck si vrejul de fasole". La cat sta in burtica parca vad ca iese de 60 de cm. 
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Eu nu stiu de care burtiera sa-mi iau . Nu mi-as lua una care emrge si la cezariana . Una la mana ca nu stiu ce-ti rezerva viitorul si doi la mana nu cred ca as suporta ceva rigid si tare
Ma duc sa mai scot din cactusi afara ca nasc si raman saracii in casa.
De ieri nu am mai venit Petic acasa
Sper ca pe la vreo gagica
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna

-ului Codrin Fabian
Lucas-Sebastian