Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 16
honeybaby spune:
bobita - nu cred ca nasti pe strada. Ar fi bine sa ai asa o nastere in viteza
Am o prietena ca se ingrozeste saraca cand ma aude ca plec singura chiar si prin cartier. Ea isi inchipuie ca bebe iese asa repede de o scot la o frana la semafor![]()
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
Ina bun venit acasa! robin e superb si tu arati extraordinar dupa expulzie, in poza de 1 minut :)
cu unghiile e prima oara in viata cand aud de 6 luni! eu zic ca dupa 1-2 saptamani i le poti taia
kitzy multumim de vesti! saraca oana ce chin tre sa indure....bine ca cel putin analizele sunt bine si poate sa.l vada pe eric
oana te asteptam acasa !
yaia nici aici nu se face vaccinul, nici la copii straini si ma gandeam ca ar trebui sa intreb , mai ales ca in fiecare an mergem in romania...
la voi tot in mana se face? si cum se numeste?
brumari bine ai venit!
bumbita tu spui ca ai pragul ridicat la durere....eu si pt dentist as opta pt anestezie generala :))
castelana si aici e tot pastele catolic dar din cate vad in calendar se termina pe 3 parca....
freedelia esti tare ! sa vina bebe 4 repede :)
denisa nu tre sa te superi ca tot tie iti faci rau nu lor, zambeste.le si spune.le ca te doare undeva de parerea lor, bine nu chiar asa , dar cu acelasi inteles, eu am asa un drag sa fac invers de ce.mi spun astfel de prieteni:)
bobita nici eu n.am noroc, adica dupa ce ieri am zis ca nasc, deja pregatisem caruciorul si hainele de scos din spital, azi noapte n.am avut nimic, am dormit ca vaca pana dimineata :)))
azi ma duc la moasa la control
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bobita2010 spune:
Honeybaby - nu mi-e teama ca nasc pe strada
, dar am deja dilatatia 2 si intrucat sunt procopsita cu streptococ beta hemolitic de grup B eu trebuie sa ajung la spital si sa aiba timp sa-mi puna perfuzia cu antibiotic, asta e stresul meu 

Dayanara - data viitoare vom avea noroc 

37+ cu 
dpn 02.04.2010
Jasmine spune:
honey - foarte ''simpatice'' prietenele tale!
transmite-le din partea mea ca eu n-am avut lapte desi aveam cam 100 kg.....
si ca in general e bine sa spui ceea ce gandesti dar mai important e sa gandesti ceea ce spui....ca altfel ajungi sa debitezi niste tampenii remarcabile
moaaamaaa,ce semnatura am!
37+ !!!!!
37+ 
dayanara spune:
bobita eu in weekendul asta mai bag un mall!
jasmine sa vezi ce ajungi tu la 39 :)
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
camilecu spune:
Buna fetelor , nu am reusit sa scriu mare lucru , copilul meu este racit , toata saptamana nu a mers la camin si a trebuit sa ma ocup de ea mai mult, desenam, invatam poezii , ne aranjam , ca sa treaca timpul mai repede .Larissa are o tuse forte urata mai ales cand doarme si nu se poate odihni. Acum ii facem tratament injectabil , ca nu a cedat la medicamnte pe cale orala . Va da-ti seama ce este la mine in casa cand vine ora si suna asistenta la usa.

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
camilecu spune:
Sa pun moatele , am uitat 
HAI CRISSINTIBUN!!

HAI HAPPYJOY!! 

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
ioanaa28 spune:
Incerc de doua zile sa scriu si eu doua randuri da mereu intervine ceva
No....vroiam sa va informez ca GLICERINA BORAXATA, e un remediu bun pt durerile si ranile mameloanelor, cu atat mai mult cu cat face bine si guritei lui bebe, pt curatarea depunerilor albe, deci sanul nu trebuie spalat inainte de alaptat.
COLICII, la noi devin chiat o chestie inexplicabila si de neinteles
, daca o zi e bine, BB mananca si doarme, a doua zi e vai de noi...plans, mancat des...efectiv se aud crampele si partuletele. Ii dau si ESPUMISAN, dar nu stiu zau ce si cum mai are efect. Daca acum doua nopti s-a trezit de trei ori doar ca sa pape si adormea la loc, azi noapte a fost mai mult treaz si cu crampe. Acum doarme de trei ore ca e rupt. abia astept sa prind si eu un somn![]()
Carmen , sa nu te mai aud ca certi fata cuminte! Ce n-as da si eu pt o noapte dormita![]()

Ina, sa-ti traiasca flacaul

Anca
hai ca nu mai e mult...
pup ep toate

...revin ca-s tare incoerenta la ora asata![]()
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara jasmine sa vezi ce ajungi tu la 39 :) |

ceeee????
vorbesti serios???
ca pana acum s-a adeverit ce mi-ai ''ursit''
37+
babyangel spune:
Kossir crede-ma ca sunt mai pregatita ca niciodata
Nu mai am absolut nici o frica; nici de cezariana, nici de epiziotomie, nici de alaptat...nimik
. dupa atata asteptare, voi suporta orice, doar sa fie bebelu sanatos si sa il tin in brate![]()
Corimami, cum sa te injur, Doamne fereste! Uite ca nici nu mi-a trecut prin cap sa ma uit la semnificatia sau originea numelui..nu prea ma intereseaza . dar daca tot mi-ai spus, uite ce am ggasit eu, ca nu e chiar fasole
:
Fabian
Forma masculina a numelui Fabiana - prenume utilizate cu precadere in aria culturala latina, Fabian si Fabiana au la origine forma latina Fabianus, care are sensul de "care apartine lui Fabius", "al lui Fabius". Fabius a fost un nume foarte cunoscut, care era purtat de mari personalitati culturale ale vechiului Imperiu Roman, unde avea sensul de "bob" (de la "faba", "fabae" - "bos"). Prenumele au intrat in onomastica crestina prin istoria martirilor, care, prin istoria lor, au facut ca oamenii sa imbratiseze acest nume. La noi, mai este cunoscuta si forma de Fabie, care a patruns prin adaptare la formele grecesti ale numelui de Fabius. In zona Transilvaniei sunt atestate formele de Fabian si Fabiana, alaturi de Bianu, Fabich, Fabini si Fabri. Fabiola este un derivat care era folosit ca prenume feminin raspandit mai ales in familiile regale. Sf. Fabian, episcop si papa, un foarte bun organizator al bisericii si duhovnic foarte iubit de credinciosi, a starnit mania imparatului, care a poruncit sa fie decapitat. Biserica apuseana il pomeneste pe data de 20 ianuarie.
Codrin inseamna "patrat" Traducere completa: O sa am un bob patratel
!
Anca-
in 41 saptamani si 2 zile!
In asteptarea
-ului Codrin Fabian
AMR-Numai maine nu-i poimaine!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca