Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Honeybaby sorry de confuzie , de
Babyangel era vb nu stiu de ce imi suna cam la fel nick-urile astea!!

Emilia cu si mamii de
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata,

freedelia, mare figura sotul tau..dar pe undeva are dreptate ca si ei saracutii sufera pe timpul sarcinii, nu?
Va sa zica Jane e o mancacioasa..bravo bebeluno!!

Castelana, hai ca nu mai e mult pana la Pasti...Vei rezista pana atunci. Dar nu e tocmai usor sa vezi atatea nasteri in jurul tau. Eu una as fi tare nerabdatoare!

Ellaniko, tu chiar nu ai de gand sa ni-l arati pe bebe GEO??

Samaria, tu chiar nu mai ai net acasa sau ne ignori??

Anca-in 41 saptamani si 2 zile!
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR-Numai maine nu-i poimaine!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neatza fetelor,

aseara a fost mai bine, printesa a fost mai calma, tot nu reuseste sa goleasca sanii la supt si trebuie sa ma si mulg, dar prinde ea putere...
Freedelia multumesc de raspuns si pupici micutei Jane.

Babyangel, ieri m-am uitat intr-un dictionar cu semnificatia numelor, si sa stii ca la Fabian zice ca inseamna fasole. Te rog nu ma injura, dar m=am gandit la tine, poate vrei sa stii. Cauta si tu pe net la semnificatii nume.

Azi trebuie sa ma duc la control la spital, sa vada doctora epiziotomia. Am emotii ca las micutza singura cu mama, plus ca eu inca merg ca o rata, mai ales de durere de fund...

Va pup si sa avem o zi buuuna!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata fete,

Venim si noi dupa o noapte intreaga de somn . Nu ca as fi foarte fericita, nu de alta dar la 6.30 cand m-am hotarat s-o trezesc sa manance, am avut surpriza sa nu prea vrea sa manance de ce credeti??????? De somn. Acum doarme si eu tocmai am terminat de muls cu pompa. Daca continua asa o duc la nenea doctorul sa o sperie putin cu injectia .

Ramy Briana. Si noi avem luni de facut ecograf pentru soldulet. Mi-au zis ca trebuie sa faca toate fetitele care au avut prezentatie pelvina. La Briana cum s-a descoperit? O sa fie bine, ai sa vezi.

Gaby cum e Joy? Cum au iesit analizele? sa treceti de perioada mai
Asteropi printesa. Spor la baite.

Ina Robin e n scump foarte expresiv. Sunteti o familie tare frumoasa si mandra de printul vostru. Imi pare rau ca ai avut asa o hemoragie. si refacere usoara.

Ce bine ca au reaparut fetele care se ascundeau pe aici. A fost buna metoda cu scoaterea din listuta. ia uite cum apar una cate una. Bine ati revebnit fetelor si nasteri usoare

HAI CRISSINTIBUN!!
HAI HAPPYJOY!!

Babyanghel mai ai putin Vorba aia, numai maine nu-i poimaine . Apropo, esti pregatita .

Brumari bun venit printre noi . O sa fii trecuta in listuta de fetele care se pricep .

O zi buna tuturor

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

brumari - bine ai venit!

bumbitza - de unde iei burtiera aia Sana?
eu nu stiu sigur daca sa-mji iau sau nu asa ceva,dar sa fiu informata
chiar,dupa cezariana e bine oare sa purtam burtiera?

ina - taie-i unghiutele fara grija!
e imposibil sa stea asa pana la 6 luni,ca-i cresc repede si sunt foarte ascutite
nu ma asteptam la asemenea teorii venite din lumea civilizata!
eu o sa i le tai destul de des

freedelia - te gandesti serios la inca un bebe?foarte tare!!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

neatza si de la mine
contractiile erau neregulate, desi un pic dureroase s-au oprit si am avut o noapte relativ linistita

Babyangel - lasa motatele, nu vreau sa ti-o iau inainte, tu ai prioritate, noi abia maine facem 38

Cenia - sotul tau vb din experienta , nu ? , nu a fost cazul aseara desi al meu era in pozitie de start

Bumbitza

Brumari bine ai venit

37+ cu

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Hai Cris
Hai HappyJoy

sa aveti nasteri usoare fetelor! sa vina repede bebelusii

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

am uitat sa va spun, intrucat colul e dilatat deja (2) parca imi este si frica sa merg, sunt ca un pinguin - azi as vrea sa ies, dar parca mi-e frica

in alta ordine de idei, datorita contractiilor de aseara am facut un brain storming ref la numele lui Bobita al nostru si uite asa Bobita s-a transformat in MATEI, ce ziceti ?
noi inca mai rumegam, dar ...cam asta ar fi

37+ cu

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Delia - nu ma supar ca imi zic ca am burta mica, dar dupa asta vine si ntrebarea " da bebe b=nu e mic ?".
Ca sa nu mai zic ce prietene de treaba am : au decis ele, vreo 3 ca eu nu o sa am laptea ca sunt slaba. Si nici macar slaba nu mai sunt

Denisa, 37 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fetelor! Azi nu prea voi avea timp sa stau cu voi, dar recuperez eu. Am o gramada treaba, m-a apucat cuibareala rau...

Freedelia, asteptam poze proaspete cu micuta Jane si cu ceilalti doi prichindei.
Expresia aia ma amuza si pe mine mereu, caracterizeaza multe aspecte din viata noastra...

Cenia, vazut poze, frumoasa familie mai ai. Cat despre kg, nu te stresa ca le vei da jos usor-usor.

Corimami, bafta la dr!

Anca, multumesc. Asa mi-a zis si sotul, ca daca e pot s-o mai strang, dar la cea S daca strange n-am ce face cu ea

Jasmine, am o farmacie aici langa mine care aduce (Berceni). Eu stiu ca se poate purta burtiera si dupa ceza, acum depinde ce-ti spune si dr. Am o prietena care a nascut in dec si si-a luat de la Triumph o burtiera cu chilot, mai moale asa si a folosit-o cu succes dupa ceza; asta de la Sana e destul de groasa si rigida, deci nu prea indicata pt ceza.

Scot si eu niste motate, mai tarziu ce-i drept dar:

Hai Crissintibun!
Hai Nappyjoy!
Nastere usoara amandurora!

37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput