Hai Cris, Happyjoy! Bravo Catus! Iepu 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

Annya, CoriMami - multzam frumos , ma gandeam ca ar trebui sa ma doara mai tare, or durerea e suportabila, iar s-a asezat pe centrul burtii cum spunea si Babyangel si se tot contorsioneaza

merg sa fac un dus, apoi cronometrez
va dau de veste daca plec la spital

vai ce frica m-a luat

37+ cu

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Yaianoroc cu mai experimentatele mamici. Oricum nu-l foloseam fara sfatul medicului neonatolog.

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

annya, eu stau pe dr felix, langa titulescu, unde s-a deschis un tcm. clar suntem vecine!!! wow! eu nasc la polizu, ca e aproape si acolo am un dr recomandat. sper sa fie ok. si noi suntem cam ultimele din odeisee, cand vad atatia bebe pe aici, parca nu mai am rabdare.

vio asteptand pe bebe 34+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Ioana, tin minte ca la una dintre vizitele mele la dr. o graviduta mai inaintata ca mine ca saptamani a intreba-o pe asistenta doctorului meu daca poate face anestezie la masea...avea o problema asemanatoare. I-a zis ca atata timp cat anestezia aia este locala si nu o adoarme cu totul pe ea, nu are ce sa-l afecteze pe bebe. A zis ca poate lua algocalmin fiola pentru durere..si cam atat imi amintesc. Nu zic ca e bine sau rau ce a zis asistenta, insa ar fi bine sa mai consulti si un alt medic stomatolog, nu de alta, dar durerile sunt mari si risti sa transformi scaunul de la dentist in calul balan !!! (poate iti face jumatate de anestezie...ceva...)
Si eu am o plomba de pus si dr. meu mi-a zis sa ma duc cat mai devreme la el (ceea ce nu am facut inca ), pentru ca altfel risc sa nasc la el pe scaun. ....eu sunt adepta nefolosirii anesteziei pentru o banala carie, iar el stia asta...

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

annya, eu stau pe dr felix, langa titulescu, unde s-a deschis un tcm. clar suntem vecine!!! wow! eu nasc la polizu, ca e aproape si acolo am un dr recomandat. sper sa fie ok. si noi suntem cam ultimele din odeisee, cand vad atatia bebe pe aici, parca nu mai am rabdare.

poze

Ha, foarte tare. Stiu unde este TCM-ul, mergem destul de des la pizzeria de langa, Cortile.

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui emiliapop

Nemary iti multumesc pentru urarile de bun venit de pe forum de acum ceva vreme dar zau daca am avut timp sa iti scriu.
Sper sa mai am in telefon numarul tau de telefon (daca nu l-ai schimbat de acum 2 ani)sa iti dau mesaj cand voi naste fetita asa cum am facut la clopotica Eveline.

Emilia cu si mamii de
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

am acelasi nr.cu toate ca vroiam sa renunt la el luna trecuta. poti sa-mi dai sms, sa ma suni, cum vrei tu. te cred ca iti este greu singura cu 2 copii, cu Daria sta mama dar dimineata pana vine ea si seara du[pa ce ajunge acasa ma cam terorizeaza si pe mine, ma vrea langa ea nonstop. nu stiu, sincer cum o sa ma impart intre cele 2 printese, dar sper sa ma descurc.
sarcina usoara in continuare.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 37+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

annya, da, langa cortile, si eu am mai mers. mai ales la terasa. inauntru e fum rau si nu ne place. in general nu suport fumul ca mi se infunda nasul si ma ustura ochii, iar acum gravi, clar nu. noi mai mergem mult la city grill, langa. poate ne intalnim cu caricuioarele, prin parc, in kiseleff sau prin zona.

poze

Mergi la inceput

Clar ne vom intalni, Vio!!! Nici eu nu am mai mers acum, gravi, decat f rar, tot din cauza fumului. F tare, cat de mica este lumea!!!

34+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

Mergi la inceput

annya, iti dau pm cu nr meu de telef si adresa de mail. sunt si in lista, daca vrei da-mi si tu pm si vorbim,
ma duc sa fac o baie, poate dorm si eu mai bine la noapte ca de vreo 2 nopti ma uit pe pereti si ma chinui sa ma intorc de pe o parte pe alta cu burtoiul.
noapte bune gravidute si mamici, sa dormiti bine fara insomnii sau colici.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Cand va omori nervul? Eu simt ca nu m pot de durere, daca beau ceai cald, chiar si supa/ciorba ma i-a durerea..si inca ce durere ca imi 'da' lacrimile automat.
Si cand sa-mi m puna arsenic, ca abia Marti tb sa merg, atunci m-a programat. Mi-a zis ca daca ma doare sa i-au o fiola de algolcamin, asta am luat-o ieri, ca ma durea ingrozitor, iar dupa 1-2 h iar m-a luat durerea. Imi trece daca tin ceva cald la fata, si cum eram in masina i-am luat un soricel din plus Ioanei si il tineam la fata, asa ma incalzeam si imi trecea.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 35+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Alina, de asta te doare acuma, pt ca arsenicul omoara nervul..va dura2-3 zile , dupa care trece durerea, pt ca nervul e mort. marti ar trebui sa nu te doara cand il scoate, dar daca simti ceva, inseamna ca un firicel nu a murit de tot si de aia ziceam sa mai ceri arsenic. Eu stiu cum e ca am trecut prin asta Zau ca ma doare pe mine numai cand ma gandesc!

Anca-in 42 saptamani
In asteptarea -ului Codrin Fabian
AMR...2 zile-de data asta PE BUNE!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput