Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Klarisse spune:
Azi-noapte iar a nins la Iasi dar acum e un soare asa frumos, ma binedispune. Aseara am tras o repriza de plans..nu stiu exact de ce dar asa mi-a venit..Sotul meu statea langa mine, se uita si el, nu zicea nimic..la un moment dat m-am simtit penibil si m-a luat rasul..ziceti si voi 
Klarisse
graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
nastasie spune:
nici eu nu am mai intrat de mult.am celalalt laptop bulit si nu pot lucra.sper sa nu fi pierdut toate datele ca ma impusc.sper sa-mi recupereze din el.
in rest putin din timp.am citit doar capitolul asta.nu am avut timp,dar imi fac sa recuperez.
noi suntem bine.mi-au mai disparut straile de voma, mai am cand si cand greturile.pe 30 martie m-am programat la morfologia fetala si sper sa vin si cu vestea carucuciorului.
ma bucur ca sunteti bine.si ca ati fost la eco.eu mai am asa mult.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
eveline spune:
Clary, imi pare rau pentru ce au patit cumnata si nepotica ta...sper sa se termine totul cu bine. Ii urez sa creasca mare, sanatoasa si refacere rapida cumnatei.
Lara, La multi ani!, spui ca a fost ziua ta, uite, noi n-am stiut. Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Si multi ani impreuna cu sotiorul sa sarbatoriti si de acum inainte. Wow prin ce locuri ai calatorit...te invidiez,in modul ala prietenesc, of course...si pentru ca ai ocazia sa mergi in asemenea locuri la care eu doar visez si pentru ca indraznesti, vorba ta, cu copil mic si insarcinata. Eu abia ma urnesc cu a mea (si e maruta) pana la bunicii sotului...care-s la vreo 60km
11+ si mamica de
Bianca
Clabuc spune:
Lara, am vazut pozele, sunt extraordinare, mai ales cu fetita ta, e asa de frumusica si de scumpica. Cati ani are? si ... LA MULTI ANI!!! cu intarziere. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
10+
Poze Clarinda
Klarisse spune:
Lara intr-adevar ai o fetita foarte frumoasa, sa va traiasca.

Klarisse
graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
IONY_82 spune:
Ariciu felictariiiiiiiiiii
ptr bebelic.Acum te pregatesti de party ptr ziua ta caci ai ce sarbatori.
Crinuta si Mari va tin pumnii ptr astazi la eco sa venit numai cu vesti bune.

Klarisse 

Clary imi pare rau ptr nepotica si cumnata ta. O sa fie totul bine -sa ne tii la curent

eveline spune:
Lara am vazut si eu pozele...toate...wow ce minunatii....
Sa va traiasca fetita, e o delicata!
11+ si mamica de
Bianca
Clabuc spune:
Lara, am vazut si restul pozelor de la semnatura ta si m-am convins: sunteti O FAMILIE FOARTE FRUMOASA, se vede cat de bine va intelegeti, sunteti niste frumosi (ce bine ti-ai revenit dupa nastere, bravo tie!). Sa ne incanti si cu poze din recenta vacanta in India, asa mai "vedem" si noi lumea. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
10+
Poze Clarinda
Bells spune:
Kiti, Ariciu URAAAAAAA...felicitari, multumim pentru vestile bune, multa sanatate voua si la bebici

Mari, Crina multa bafta tinem pumnii
Clary, nu fi suparata, multa sanatate cumnatei si nepotelei, poate nu este asa grav si se vindeca repede si fara semne

In rest va
si va urez o zi insorita si minunata
Ioana,
14+
eveline spune:
Si eu m-am pricopsit cu o durere de gat...ii dau cu ceai cu miere si lamaie, oare o fi de ajuns?
11+ si mamica de
Bianca