Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
ariciu80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelka77 Ariciule am avut perioade fara greturi; sau doar cu disconfort cand vedeam o anumita mancare... Si am avut si perioade mai grele in care vomitam de cateva ori pe saptamana. Se pare ca acum au revenit perioadele mai grele; sincera sa fiu dupa 12 saptamani speram sa nu mai revina.. Am auzit ca pe la 4 luni si jumatate trec...Eu sper. 14+ |
Fii tare. O sa treaca la un moment dat. Eu stau si ma gandesc la programul meu haotic, la drumurile zilnice obligatorii, la copil... Nu stiu cum m-as fi descurcat daca mi-ar fi fost rau. Dar probabil ca s-ar fi gasit o solutie...
Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani
ariciu80 spune:
Va !!!
Ma pregatesc sa plec la eco. Revin cu vesti mai tarziu.
Kiti, vreau sa te citesc cand vin. Sa nu cumva sa lipsesti la apel!
Ariciu in 11+ si mamica de de 3 ani
IONY_82 spune:
ARICIU esti berbecut ca mine si aceeasi zi de nastere ca a surorii mele.Eu sunt pe 25 nascuta
Tin pumnii la eco sa vii cu vesti bune
mihaelka77 spune:
Eu sunt norocoasa oarecum; sunt singura acasa ca sotul m-a sedus si abandonat (glumesc - e doar plecat un pic din tara)si nu trebuie sa gatesc sau sa suport miros de mancare gatita. In vizite mananc cam orice mi se da dar sa nu trebuiasca sa gatesc eu ca nu prea suport mirosul. Imi place sa fac doar supa de taitei sau galusti- as manca nonstop- salata orientala, paste si alte cateva mancaruri fara miros puternic. Inainte de sarcina gateam orice dar acum...deh alte vremuri..
ARICIULE asteptam vestile bune . Cred ca nu mai ai rabdare
crina-s spune:
Deabia astept ziua de maine......
Fiecare zi in care-mi vad bebelul la eco e o sarbatoare pentru mine.
Sper sa iasa bine DT.
12+
crina
kiti2205 spune:
M-am intors. Bebe este bine, sare ca la trambulina, nu voia sa stea deloc locului
Ne-a zis dl dr ca riscul de a se mai intampla ceva nasol este minim, sa ma relaxez
I-am zis deinfectie urinara cu streptococ auriu, asa cum scrie pe fisa de analize si s-a crucit bietul om, a zis ca nu exista asa ceva. Asa ca astept rezultatul de la analizele repetate, sa vedem ce naiba era acolo.
Aaa..si m-a facut. M-a convins sa vin abia pe 13 aprilie
Pup si Ariciule, asteptam vesti bune si de la tine
Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)
kiti2205 spune:
Multumesc mult ca ne-ati tinut pumnii. Sunt sigura ca a contat
Kiti, 10+ si mami de Vlad (15.05.2006)