Nou stil de viatza (293)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

'Neatza, dau cafea si ceai in dimineata asta, .

Bun venit fetelor noi si bafta in ce si-au propus.

Zuzi, Anda, Ruxi..., ma simt cu musca pe sapca, , caci va citesc constant, insa n-am dorinta de scris.
Eu cu scoala, bucataria si sala,, baietii cu gradinita, trec zilele mult prea repede.

Sabina, sa te intareasca Maica Domnului si sa te ajute. Multa sanatate, .

Gusta, ma gandesc zilnic la voi, pupici Marei si sper sa te linistesti curand.

Zuzi, Daniela, multumim pentru grija si actualizarea topicului. Primiti un brat de flori, .

Hopes, ohooooo, veti lua taurul de coarne anul asta, bravo voua!

Delia, nici tu nu mai esti activa ca pe vremuri, ....

Salut si restul fetelor: Boxa, Claudia, Mik, Lou, Gabi, Tlaura, Cris, Tumpi, Ioana, Happy, Vio, Vik (bine-ai revenit!), Tzuni,....., va doresc toate cele bune si o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

daca nu a dat nimeni micul dejun.....ma ofer eu

o cana de lapte 1,5% grasimi , o felie de paine neagra cu miere

caina, fiecare organism reactioneaza altfel. eu nu mancam cantitati uriasi la ora aia dar nici nu mancam un iaurt, sau o salata sau ceva mai usor...:(

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

daca nu a dat nimeni micul dejun.....ma ofer eu

o cana de lapte 1,5% grasimi , o felie de paine neagra cu miere

caina, fiecare organism reactioneaza altfel. eu nu mancam cantitati uriasi la ora aia dar nici nu mancam un iaurt, sau o salata sau ceva mai usor...:(

Eu nu am zis ca mancai cantitati mari la ora aia, ci per total consumul zilnic depasea necesarul zilnic.
Eu nu (mai) incerc sa conving pe nimeni de nimic. Am raspuns la intrebare. Acum ceva vreme dadusem si linkuri care aratau pe scurt ca "calories do not know time". Anyway, eu ajung acasa in cel mai fericit caz la 6.30, cel mai des pe la 7-7.30. Pana ne debarcam, ne schimbam, spalam pe maini, se face 8. Asa ca, ori nu mai mananc nimic, ceea ce e exclus, ori fac cum fac acum

Carmen: Ma bucur ca esti bine si ca te tii de sala in continuare.

Hopes: atunci spor la treaba

Firicel: bine ai venit.

Sabinut: la un cantar digital ok, pe acolo e pretul. Eu am un Bosch pe care am dat cam tot atat si e ff util.

Daniela: cica de azi se incalzeste incet si timid si pe la noi. Cat mai stai?

Pentru constipatie, eu recomand fibre de Psylium Husk. Eu mi le comand de la ceva firma din Oradea si de cateva luni de cand iau, e f bine. Teoretic, imi asigura 9 g din cele 25 necesare pe zi.

Va pup ca tre sa fug la sedinta

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da carina ai dreptate, mai mult ca sigur depaseam necesarul de calorii...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,ce activitate pe aici .

Carmen, ma bucur ca te-am facut sa scoti capul din gaoace . Nu-i bai, cred ca toata lumea are si perioade mai "linistite".

BB yasmi, si eu ca si Anda am mancat la orice ora, in limita calorica pe care mi-am impus-o, adica in jur de 1400-1500/zi ca sa slabesc.

Lou, si eu am papat din micul dejun dar, cum nu e frumos sa vorbesc cu gura plina, am uitat sa multumesc .

Camy, ia niste Psylium Husk ca-s bune. Le pui in iaurt dimineata, adaugi si 2 linguri de seminte de in macinate si sa vezi ca se rezolva problema cu constipatia.

Firicel, bine ai venit. Cata vit D iei acum?

Hopes, ce bine ca te-a facut Zuzi sa te razgandesti. Spor la treaba cu bb2.

Daniela, deci tu erai doamna care se tot agita la geam , Te pup tu.

Sabinescule, aici suntem. E greu dar nu imposibil. Desteapta si cerebrala cum te stiu ai sa reusesti sigur .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Neata,ce activitate pe aici .

Carmen, ma bucur ca te-am facut sa scoti capul din gaoace . Nu-i bai, cred ca toata lumea are si perioade mai "linistite".

BB yasmi, si eu ca si Anda am mancat la orice ora, in limita calorica pe care mi-am impus-o, adica in jur de 1400-1500/zi ca sa slabesc.

Lou, si eu am papat din micul dejun dar, cum nu e frumos sa vorbesc cu gura plina, am uitat sa multumesc .

Camy, ia niste Psylium Husk ca-s bune. Le pui in iaurt dimineata, adaugi si 2 linguri de seminte de in macinate si sa vezi ca se rezolva problema cu constipatia.

Firicel, bine ai venit. Cata vit D iei acum?

Hopes, ce bine ca te-a facut Zuzi sa te razgandesti. Spor la treaba cu bb2.

Daniela, deci tu erai doamna care se tot agita la geam , Te pup tu.

Sabinescule, aici suntem. E greu dar nu imposibil. Desteapta si cerebrala cum te stiu ai sa reusesti sigur .

Mai tii mainte cat ne mai contraziceam noi acu' ceva vreme? Acum vad ca avem aceleasi pareri si ma bucur.

Pentru cine vre Psylium - http://suplimente.ro/diverse/psyllium-husk-340g.html . Eu il beau cu apa, ca altfel nu pot.

Acus chiar ca fug

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Bun venit fetelor noi si spor la slabit.

Sabina, o atitudine pozitiva face mult. Te imbratisez tare.

Yasmi, multumesc pentru micul dejun.

Daniela, cind vii la Bucuresti poate aduci si primavara cu tine.

Carmen, se vede ca slabitul nu e o prioritate pentru mine acum. Incerc doar sa nu sar calul (prea tare).

Gusta,

Camy, un remediu pentru constipatie: cerealele (ovaz sau orz, sint in pungi transparente fara alte adaosuri, le gasesti la magazinele naturiste gen Plafar) lasate la muiat in apa calduta de seara, dimineata scurgi apa si le amesteci cu lapte sau iaurt (eu prefer lapte de soia) si citiva simburi de nuca. Dupa micul dejun cit mai multa miscare, o plimbare de preferat. De asemenea fructele si vegetalele ajuta...

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Anda, cum sa nu tin minte? Of course...

Delia, toate bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

No deci recunoasteti ca v-ati infruptat si n-ai multumit pt masa

Am vazut ca vorbiti despre mancatul la ore tarzi. Eu cred ca depide desigur si de nr. de calorii per total in timpul zilei, dar si la ce ora dormim. Eu una n-as manca cu o ora - 2 inainte de culcare, si mai ales nu mancaruri mai grele,, de ex lasagna. Altceva e cu o salata, niste fructe, niste nuci etc. Noi mancam de obicei cu 3 ore - 3½ inainte de somnic. Si daca mi se face foame pana dorm pap ceva mai usor cum ziceam. Dar suntem diferiti si fiecare face ce vrea

Anda am vazut intr-o revista ca exista si e la noi kamut. Asa ca azi ma duc sa vad daca gasesc. In revista comparau mai multe tipuri de cereale la: calorii, proteine, grasimi, carbo. Cica ar avea cu vre-o 20 de calorii mai putine decat ovaz (ca eu de la mananc de obicei), dar e mai bogat in proteine, In schimb are mai multi carbo si mai putine grasimi.
Oricum daca gasesc imi iau ca sa mai am la schimb :))

Camy cand ai scris meniul ai zis : "o jumatate de piept de pui la cuptor fara nimic adaos, un iaurt, lapte cu cereale in speranta ca ies si eu la toaleta..., putina branzica si o salata de legume, 2 cafele si apa." Deci ce sa intelegem cand zici salata de legume?
Apoi zici: "Salata era cu branza, carnita, ou fiert si legume...."... Deci mentioneaza de la inceput ce si cum si cantitatile, ca sa nu ne batem gura degeaba SI cel mai bine fi sa scri ce papi la micul dejun, pranz, cina, gustari (aliniat) sa ne dam seama mai usor. Vezi cum fac alte fete

Carmen, Delia, Ruxi, Daniela, Mik,

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Lou, eu recunosc .

Legat de ora ultimei mese se ia in considerare ora de culcare. Trebuie lasate cam 3 ore de la ultima masa pana mergem la somn. Deci pentru cineva care se culca la 1 noaptea, ultima masa poate fi si la 10.
Ideea e sa nu depasiti numarul de calorii pentru ziua respectiva.

Mergi la inceput