Nou stil de viatza (293)
Raspunsuri - Pagina 20
Happy_in_TO spune:
Mi-ati facut pofta de pateu! Am sa fac in curind si eu, sa mai schimb meniul! Fetelor mele nu le place deloc, spun ca este dezgustator, nici nu vor sa guste si de-asta cred ca am si renuntat sa il mai prepar.
De weekend am incercat ceva interesant. Aveam niste baby spanac mai ofilit si cum v-am tot auzit cu bacon'ul si aveam pofta, am taiat o feliuta in bucatele minuscule, mai mult pentru gust, le-am tras un pic in tigaie, fara ulei pentru ca si-a lasat grasime, am aruncat spanacul(doua-trei miini de frunze) peste el si le-am lasat in tigaie un pic (nu prea fleoscaite) si am adaugat doi catei de usturoi. Nu am pus sare, avea de la bacon destula. Apoi am pus amestecatura in farfurie si peste ea am pus doua oua ochiuri facute in tigaia cu o picatura de ulei. Am mincat la ora 11 dimineata, un mic dejun tirziu sau un prinz devreme :))
Am facut curat peste tot, am triat lucrurile care sint prea mari. Pe cele bune-bune le-am pus intr-un geamantan si le-am pus deoparte, iar pe cele ok le-am donat la centrul de donatii. Am facut curat si in dulapurile fetelor, le-am triat si lor hainele. Wow... cit au crescut! .
Am fost la Ikea si am luat cite ceva, m-am uitat pentru dormitorul meu, dar inca nu m-am hotarit.
Mik, tu traiesti o experineta minunata in Mexic! Esti de invidiat!
Lou, sa iti fie de bine tunsoarea si rasfatul! Ce frumos este sa fii insarcinata primavara Natura renaste, in tine creste o noua viata... oh, ce frumos!
Vik bravo, esti o mamica sexy de trei copilasi reusiti! Io sint indragostita de tine!
Mephy, mi-ai facut pofta de vin :))
Azi am avut la lunch somon si salata de spanac, cu un pic de otet balsamic si ulei de masline. Mai tirziu o sa am niste capsuni ca gustare.
Dimineata am avut trei felii de Wassa cu cottage cheese light, cite o lingurita pe fiecare.
Seara o sa fac vita marinata la gratar si salata.
Ma simt bine de tot, am energie maxima si tremur mai putin :))
Sa aveti o zi frumoasa, bucurati-va de primavara!
louisea spune:
Camy super atunci!! Imi iau haine de primavara
Cat despre mancaruri.. Daca te intereseaza meniuri pt dieta -> citeste meniurile si discutiile noastre, apoi ia ce ti se potriveste. Daca te intereseaza meniuri de mancaruri obisnuite: vezi la sectiunea La bucatarie. Daca vrei ceva anume (retete cu...) zi si primesti idei
Hai sa zic si eu meniul meu de azi:
MD: un smoothie de fructe (banana, capsuni, blueberries si iaurt), wasa cu cascaval
G: nuci si migdale
P: un sandwich cu roastbeef si salata - fara dreesing (paine era integrala cu fibre bla bla) - in oras cu o prietena
G: smootie de legume (spanac, brocoli, avocado) + niste ananas
C: pui la cuptor cu salata de brocoli si varza calita/ inabusita
Ma car ca puiu e gata
Ps Happy sa sti ca m-am simtit asa o graviduta fericita cu parul in vant si rasfata (dar mai rar cand nu ma simt :))
Ma bucur ca si tu esti mai vesela si continui cu dieta
Mik sa sti ca citeam ce scrisesei cum faceai lectiile cu copii.. SI mi te inchipuiam ca o sora mai mare printre ei Ce fain!!
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Delidana spune:
Salutare,
Am revenit cu meniul de azi:
MD: 2 felii de piine graham cu brinza proaspata de vaci si cu marar, ceai cu 1 feliuta de lamiie
P: 2 polonice de supa cu o bucatica de carne de pui, piure de cartofi cu piept de pui si salata dintr-o gulie
Gustare: 1 mar mic, 1 portocala.
C: salata: 1 felie telemea de oaie, 7 masline negre, 1 rosie, putin castravete, 2 cepe verzi si citiva simburi de nuca, totul amestecat cu ulei de masline si oregano.
As mai minca ceva ca nu m-am saturat dar ma abtin.
Astept verdictul.
Firicel, am citit al doilea link postat de tine (primul da eroare) sper sa treaca fara probleme majore.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
tumpi spune:
Carmen, iote cum te scoatem din barlogPai si reteta Mayei are vin,da mie nu mi-a iesit asa cremos.
Lou, sa-ti fie de bine tunsoarea.Interesant Smoothies-ul tau,desi co combinatie inedita.Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca am o carte cu retete de smooties si rusine mie ca n-am facut nici unul si-mi plac la nebunie.
Happy, bravos.
Claudia, sanatate bolnaviorului.
Mik, as incerca tunsoare,pb e ca inca.s mai grasuta la fata si nu stiu cum mi-ar sta si sincer mi-as trage culorile alea
Meniu de azi:
MD:o felie de paine cu masline cu o felie de cascaval afumat + o cafea
G1:7 migdale, inca o cafea
P: un bol ciorba de periosare si tahon acrita + o felie de paine , o chiftea(ca-i facusem sotului)
G2:o banaa, un mar,un patratel cioco neagra, 5 migdale(cam mult stiu)
C: salata din avocado(160gr),7 rosii chery(80 gr),tofu(50gr)
cafeaua a insumat 180gr.Am mai baut cred ca 1,5 l apa si am sa mai beau mai tarziu un ceai.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui louisea Mik sa sti ca citeam ce scrisesei cum faceai lectiile cu copii.. SI mi te inchipuiam ca o sora mai mare printre ei Ce fain!! ----------------------------------------- Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci |
Lou, ce timpuri erau ! E totusi epuziant sa faci home schooling cu 3 copii de niveluri diferite.
Asta cu sora mai mare se accentueaza : cel mare la nici 12 ani e mai inalt ca mine. Si toti viseaza sa ma depaseasca.
Cine (mai) are copii mai mari (la inaltime) ?
Gabrielama spune:
Buna seara!
Mara e bolnavioara rau, asa un debut rabid a avut raceala asta de n-am vazut. Tuseste rau de tot, abia poate sa respire. Of....
Mik, Mara mea este foarte inalta. Face 6 ani peste 3 saptamani si are cam 1,26 cm; desi este cea mai mica din grupa ei (are colegi baieti si cu un an mai mari decat ea), este cea mai inalta din clasa.
A adormit... o pazesc.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mephala30 spune:
Gabi, sanatate Marei.
Delia, la ce meniuri sanatoase cantitativ si calitativ aveai,, cel de azi ma surprinde. E tare slabut!
Tumpi, io pun in jur de 100 gr. unt si o lingura de smantana 12% grasime. Si doi catei de usturoi.
Iustin il apreciaza destul de mult, in schimb, Teo se abtine, .
...
Azi am facut rolls cinnabon-urile lui Gabi Cara, , tare bune sunt!!!
Sabina spune:
Gabi, sanatate! Asa au fost si ai mei.
Sofia mi-a zis ca nu s-a simtit in halul asta in viata ei.
E pe augmentin, ca era rau, rau de tot. O supra infectie ce n-am vazut in viata mea.
fetelor, azi am manact ca VACA. E adevarat ca sunt si inainte de menstruatie. Numa sa vina ,cu tot cortizonul.
dar de maine sunt pe alt tratament, cu mai putin pastile, am terminat injectiile, imi dau alt copmus de cortizon , se numeste medrol.
Am primit si cantarul dar nu l-am desfacut inca.
Azi noapte am dormit 2 ore, acuma vad ca mi-e deja somn, e semn bun.
Am sa incerc sa intru sa scriu meniurile in fiecare zi.
ca principiu, voi manca cat mai multe legume, fierte sau salate, proteine de calitate, voi incerca sa evit puii din comert, avem o tanti care ne mai poate aduce cate o curca sau ceva de la tara,
Voi incerca sa bag cat mai mult peste si pe masura ce ma simt bine sa ma plimb cat mai mult.
Azi m-au dus la niste discutii cu cei mai mari profesori din Fundeni si s-a stabilit ca incercam tratamentul asta, care de obicei da rezultate bune in recadere.
Partea scary e ca daca dupa 6 luni totusi nu se rezolva, urmeaza operatie de splina.
ca rezumat, voi pe cortizon 6 luni, cu scadere progresiva de doza. primele 2 luni mai grele.
Voi incerca sa lupt contra efectelor secundare
1.printr-o alimentatie aproape keto :) (nu, glumesc, dar low carb, de teama diabetului cortizonic)
2. prin reluarea unei activitati sportive de indata ce mi se va permite, oricum, o luna, doua nu....sunt inca prea varza cu analizele, iar falsa energie de la injectii nu se pune.
Vikule, ai grija la ceaiul verde, da, iti mananca depozitele de fier daca il bei in exces, si mai si alaptezi.
Camy, de ce vrei sa intarci? Ai un bebe mititel. Nu merita slabitul rapid sa intarci.
am uitat, firicel, naspa rau ...bine ca a trecut!
Ruxi, da piure de conopida, yummi. Tin minte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Delidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 Delia, la ce meniuri sanatoase cantitativ si calitativ aveai,, cel de azi ma surprinde. E tare slabut! |
Carmen, mai am niste supa in frigider, sa ma duc s-o dau gata?
In ce sens e "slabut"?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie