**Buburuze de 2009 in actiune (17)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky cum a zis si mada, ia si vb cu mama ta si explica-i frumos ceea ce vrei tu sa faca cu fata. si eu in iarna am cam avut aceeasi problema, mama vroia sa faca bunicesti si am vb cu ea fara sa ne enervam si i-am zis ce si cum, a fost foarte receptiva si s-a conformat imediat....chiar cub la supa, e prea de tot...normal ca la gust e bun dar ca si continut in conservanti, E uri etc e uh....nici chiar noi nu ar trebui sa consumam asa ceva, eu una nu mai fol de ani buni....prefer sa pun 3 cepe in loc de 1, 3 morcovi in moc de 1, etc. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna dimi fetelor,

Am reusit sa va mai citesc si vreau sa Ana_mamma pentru sfaturile legate de imbracatul copilui si joaca cu el.

Picky, parerea mea e sa nu te enervezi foarte tare. Incearca sa le explici ce si cum si pe de alta parta eu ma gandesc ca in curand Stefania va manca din mancarea voastra impreuna cu voi asa ca vrand nevrand tot o sa dea peste cuburi, Vegeta, etc. SI eu am fost de parere ca fara, insa acuma cand imi dau seama ca e naspa sa gatesti separat si cand o vad cum se hobeaza la noi in farfurie stiu sigur ca pe la 10 luni va papa cu noi ce papam noi.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

cris-am uitat de cartofi,deci pulpe cu cartofi,ciuperci si smantana,asa e cand fac totul pe fuugapoop

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am un mic respiro din partea teroristeiasa ca bag tare...

iry bun meniul..spor la bucatareala si da fata in calusei si pentru noi ca pe aicea inca nu am gasit sa-mi distrez copila asa ca tine,ci abea la vara
ema sorry ca iar ploua dar mai ai putin si te asteptam in romania sa vezi ce fain eidem ca si tinea renuntat si eu de mult la vegeta si alte nebunii chiar si pentru noi
carina ce face printesica???

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

ne-am adunat si noi de pe drumuri si am ajuns acasa in sfarsitbrotacimea sa doarme,al meu ..nu stiu de face pe la bucatarie si eu am pregatit de-o baie...si voi somati la greu.M-am intalnit cu ramo in carrefour si am vazut-o pe Bia,o frumusete micainca mai au un pui de raceala dar sunt cu mult mai bine
voi ce ati facut azi????

Brotac Terorist

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici si a mea cea mai terorista dintre toti

va invit la o cana de cubaneze perfizabila pentru ema si vogue pentru cuscra
teroriciul meu e treaz de la 6 ,nato vrea sa plece pe terensi eu trebuie sa fac de mancare si mi-e o leneeeeeeeeeee...si aseara am cumparat demintarii de busuioc(de mancare nu din ala popicesc),tarhon,salvie si oregano si azi am program de cultura in gradinasa vedem ce-i iesi

Brotac Terorist

Mergi la inceput

haideti fetelor,sper sa nu o luam iar de la capat..

pana una alta va pun meniul la brotacimea sa pe ziua de azi

7:00 formula 200ml
9:20 painica cu unt si gem de visine
13:00 peste la cuptor + 130ml lapte
17:00 cereale cu para si banana
20:30 formula 200ml

ca de obicei..intre mese mai avem mici rasfaturi cu pufulei,morcov sau fructe

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

buna fetelor........ei da chiar somam?
a mea cea mare e varza iar,are traheo-bronho-faringo-laringitadeci de la nas pana aproape de plamani e .....am fost ieri la dr si acum facem tratament;ma rog sa nu imi ia si cea mica ,ca e jale....
in privinta la zuza micamaaaaaaaaaaaaaaaaai,e jaaaaaaaaaaaleeieri a cazut din patul mare cu mine in cameranoroc ca langa pat era patutu ei si nu a cazut rau,oricum am insfacato din zbor!cum?pai pleaca dea busileadar ramane cu un picior sub ea si se rostogoleste sal scoata...dar nmu e totumbla la soba cu toate ca am scaun pus in fata sobei,impinge pana ajunge....
se ridica in patute jale cu ea nu pot sa o mai las sg un moment,sa dus linistea mea
de mancat iar mananca rau,eu ii dau mancare dea noastra dar fara sare multa si condimente,si nu orice intradevar .mancare de bebe nu vreaaaaaaaaasteptam un dintuc sus care tare se mai lasa asteptat
de imbracat eu nu iam pus caciulita decat pana in 3,4 luni cred in casa,in rest fara.afara asa ...ieri am renuntat la o bluza,deci a fost bady subtire ,strampi flausati pantalonu o bluzica subtire si geaca care nu e groasa tare si in masina murea de cald asa ca am dezbracato la body si strampi si pana am iesit cu a mre de la dr a tras si un pui de somn la tasu in brate
la noi e cald acum afara dar nam carut sa ies in oras asa ca ma limitez in sat cu harbu care il am de la a mare,urmeaza sami intre banii sa iau saltea pt patut si carucior sport....
deja miauna zuza micaca de o iau in brate ...gata!
azi sunt iara singura cu ele,nici macar soacramea nu e ca mai statea a mare sa nu stea gramada pe zuza mica,iar avem un deces in familie .,de cancer!ma fetelor de 15 ani are cancer!avea!acum, ia ajuns la plamani si ....gata....eu nu ma duc ,cu fetele?da ce is nebuna?
pupici la toate fetele

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]        poze de la 9 lunihttp://picasaweb.google.com/alexandra769/LASANIUSDEZIUAMEAAM9LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Ieri am avut o zi tare obositoare, am trebaluit toata ziua, am fost la cumparaturi, seara am fost la ziua unui prieten, dar m-am intors repede sa culc copilul...si Vladut a dorimit din nou dezastruos, la 6.30 era in picioare. Asa ca, am fost in parc de la 8 la 10, soare si frumos, tot parcul numai al nostru. Acum s-a innorat, sper sa nu se strice iar vremea

Cris, ti-a iesit violul romantic aseara? Am citi ca i-ai luat bluzita lui Miru, pt tine ai gasit?
Alexa, sanatate multa printesei, mititica, ce mai se chinuie. Si condoleante, foarte trist.
Picky, vorbeste cu mama ta sa respecte programul de masa si olita cu care o obisnuise-i tu, sigur va intelege
Carina, Ema, Iry, Mada

O duminica placuta sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
cris....cedam perfuzabila la doritoare, poate ana o vrea...la 8 juma am facut ochi....am pasat piticul lu tatsu la 6 si nani eu
avem dintisorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ieri am bantuit....la noua casa, la padure....ca fu frumos mai spre dupamiaza.....azi ploua, iar asa ca vegetam
va pup pi tati

Mergi la inceput