**Buburuze de 2009 in actiune (17)**
Raspunsuri - Pagina 17
anna-mama spune:
Mai, nu am vazut asa egoista, daca nu mananci tu sa nu mancam nici noi , norocul tau e ca dai cafea gustoasa, dar tot astept sa deschida astia la terasa sa servesc una calda cu muuulta frisca
emanouela spune:
dupa ce ca tin la silueta eiiiiiiiiii....auzi la ea, faci un bine si iesi prost :)))))
cris_82 spune:
ne-am cules si noi de pe drumurica ne-a luat matusica la plimbarica..
anna pupam vanataia la indian sa treaca mai repede
ema rusineeeeeeeeeeee,ia baga tort ca sa te irt ca uitasi de ziua lu fi-tu..ca la mine nu tine cu dietatu la cura ,eu cu poftele
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Pozici cu Vladut la toporasi Culegea sa va ofere voua, asa ca pt toate fetele dragi
http://family.webshots.com/photo/2781299740106226777pHdkzy
anna-mama spune:
Fetelor, ma bag la somn, ca sunt tare obosita. Sa fiti tare cuminti si daca aveti chef de violuri sa ma leganati ritmat
si sa avem o noapte buna!
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
se pare ca azi imi revine sarcina de a va servi cu cate o ,o perfuzoaica pentru ema,cubaneze pentru tutungioaicele noastresi vogue pentru cuscra-mea care nu stiu prin ce tara calda umbla
anna sper ca cine va a provocat un seism aseara totusi,ca eu am fost prea obosita si am adormit devreme
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Neata,
Cris, multumesc de cafea, fi-miu s-a trezit de la 6
Ce planuri aveti de wkd?
Noi am luat masina, asa ca trebuie sa facem aprovizionare, curatenie, spalat, calcat si facut mancare Afara e innorat asa ca mai tarziu iesim un pic in parc. Sper totusi ca maine sa ne odihnim.
sa aveti un wkd frumos!
emanouela spune:
neata
sarumana de perfuzoaica cris
iar n-am chef de nic....da mi-am facut unghiileeeeeeeeeee....de anul trecut nu m-am ocupat serios de ele....stiuuuu, rusine....asta e.
avem program administratic.....si de facut plimbari prin magazine , de facut bagaje....chef ioc, plus o vizita
ooooo,multumim Obraz vanat....foarte frumoase floricele
am dormit si eu, cris, ca .... nu stiu ca ce....insa asnoapte cand preparam laptele piticului, in pat, am varsat juma de termos, in pat, normal
va pupacesc acu