**Buburuze de 2009 in actiune (17)**
Raspunsuri - Pagina 13
emanouela spune:
nu fie chetroasaaaaaaaa........eu am avut o reprezentatie aproape toata noaptea....a urlat de mama foculuiiiiiii mama lor de dinti, macar stiu ca astia-s cauza.....al meu a zis ca-i scoate cu clestele
la multe lunite!!!!! Razvannnnnnn
Picky_toto spune:
Na, ca ai postat tu Cris inaintea mea is ai dat tu cafeaua..eee las' ca va mai faceti loc si ptr a mea.
Uitasem..urez si ue la mai multe lunite tuturor sarbatoritilor din ultimile zile si de azi , sa cresteti mari, sanatosi si mumosi.
Cris de vaccinul antigripal (ptr gripe normale) am auzit si eu ca asa se manifesta, si sotul meu a facut acum ani buni(nu era pe atunci cu mine) un astfel de vaccin si a bolit 1 saptamana la pat...iar de atunci nu isi mai face nici un vaccin( asta e reactia vaccinului...obliga corpul sa produca anticorpi...ceva de genul asta)
Fetelor si Stefi la 1 an va face vaccinul rubeola, rujeola si altele..si i le voi face...si eu le-am facut cand am fost mica si de ce nu le-ar face si ea??? Da asa se zice ca nu mai faci bolile acestea nici cand esti adult, la mie pana acum s-a adeverit lucul acesta(nu am avut nici varsat de vant, nici pojar si am stat langa persoane care au avut) pe cand la sot a fost altceva..a luat una dintre bolile acestea de la Tony, cand avea 3-4 ani. Asa ca a fost ff nasol, a stat internat in spital..e mult mai grav la un adult decat la un copil....deci, sunt cazuri is cazuri..nu putem bate in cui ca se va intampla asta sau/si asta...Asa ca, eu una ii voi face vaccinurile...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
Buburuza mea
Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)
anna-mama spune:
Neata,
fetele, am citit, dar nu mai reusesc sa raspund ca nu mai are rabdare Vladut. Dar revin un pic mai tarziu
cris_82 spune:
brotac somnoros baga somn,asa ca bag si eu aicea repede o postare
parerile sunt impartite vizavii de vaccinurile astea anti boli ale copilariei sa le zic asa,dar fiecare mamica e bine intentionata si stie de ce are nevoie puiul ei
picky multam,ar fi foarte buna o cafea ca am avut noapte albaimi pare rau ca nu a iesit cum ai vrut tu cu programul si mancarica stefaniei;deci,are o matusica care o invata lucruri frumoase...apropos de laptele de consum,eu la pranz am inceput sa-i dau cate 130-150 ml lapte in loc de nan si vad ca e ok;sper sa ai azi un respiro si sa te poti ocupa de casa,stefi si sotsorry pentru masina..tin pumnii sa iasa expertiza favorabila pentru voi
ema pai o felie de pizza e de ajuns????si daca nu-i cu suparare as pofti la 2 cafelehai fie..sper sa nu mai am asa nopti ca ma impuscccccccccc..
picky eu urasc acelemi-e o frica de ele de mor..si culmea..cu toate ca am facut si eu vaccinurile cand am fost mica,nici macar o boala nu m-a ratatoate s-au lipit de mine mai tarziu..
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
emanouela spune:
da ce faci cris cu armata???? a ajuns soldatul sa faca ce vrea din comandant???? o felie de pizza zici???? hmmmmm....ma mai gandesc. fata draga....am 12 cafele facute pe plantatie....le impartim la 3, si cu ana....deciiiii, sper ca stai bine cu tensiunea. am avut si eu o noapteeeeeeeee....nici daca faceam sex toata noaptea nu ma eram asa de tehuie....mama lor de dinti
cris_82 spune:
pai cu asa soldat fitzos se duc naibii gradele la general..unul cate unul,dar noroc cu cafeluta de la tine ca prind puteri si si tai creaca la biban
Brotac Terorist
cris_82 spune:
se pare ca e cam liniste pe aicea....asa ca ia sa va scot un pic din amorteala si sa va pofticesc cu o bucata de pizzain maxim o ora e gata aburinda
Brotac Terorist
cris_82 spune:
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa,deci nu vreti pizza...bine,o sa ma indop numai eu
ema la tine totusi m-am ganditchiar daca fisierul e intr-un format care nu mi-l accepta deocamdata pc-ul,dar am si eu o reteta de pizza de mori
anna ce faceti??ceva reactii de la vaccin?
Brotac Terorist
cris_82 spune:
buna andreea ce faci??ce face N?dar P?
Brotac Terorist