**Buburuze de 2009 in actiune (17)**
Raspunsuri - Pagina 11
anna-mama spune:
Mada, i-am zis ce m-a suparat, dar calm, fara scandal
Imi pare rau ca esti asa obosita, dar macar minunea mica e bine
Cris, esti bine???????? unde esti, ca ma ingrijorez???????
DanaMi spune:
hello buburuze mari si mici,
nu am mai intrat din lipsa de timp,cu Bubu in brate la calc nu mai risc pt ca mi-a stricat deja tastaturile la 2 laptop-uri.Bubu e bine, canta si danseaza toata ziua ,mai face uneori la olita,face bravo si pa si multe nebunele , nu am mai avut pb cu diareea de cand am iesit din spital iar acum suntem la ultima cutie de noecate pe care il inlocuim cu nan fara lactoza iar intr-o luna,doua sper sa trecem pe o formula normala. am iesit din spital cu 6,8kg iar acum are 8 kg ceea ce e foarte bine pt ca e si micuta de statura are doar 67cm, se pare ca tot seamana si cu mine la ceva ca in rest.... zici ca am fost doar mama purtatoare. Ana e bine doar ca se lupta si ea cu mucisorii si tuse la Darius.
Va pupacim si va dorim noapte buna
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
anna-mama spune:
Neata,
Dau eu + perfuzabila pt cine are nevoi!
Dana, ma bucur tare mult ca sunteti bine. Mai aveti tare putin si faceti un anisor Multa sanatete lui Darius de Ana!
Cris, fa prezenta ca sa stiu ce e cu tine!
Noi la 10 mergem la vaccin. In plus afara ploua ceea ce ma indispune tare.
Va sa aveti o zi buna
emanouela spune:
neata, sa traiesti ano....l perfuzabila ma bag
chiar nu stiu nici eu ce e cu Cris ca nici pe mess nu a aparut ....sperrrrr sa nu fie nimic rau
bafta la vaccin si sa nu doara
vezi ca m-am apucat iar de cultivat cafea....cica aia facuta poate fi vanduta, abia ieri am descoperit, si se elibereaza parcela....o gramada de treabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
emanouela spune:
La multe lunite! Rares sa fii sanatos si zglobiu
hai sa-mi laud si eu progenitura.....de cateva zile a inceput sa articuleze sunete mai umane decat ce scotea pana acum, dimineata in timp ce tatsu era in baie dupa o joaca in 3 cu piticul, stand cu el in pat il intrebam....unde e tata? si se uita spre usa de la baie...repetansu-i eu aceasta intrebare de cateva ori il aud numai "teata" si s-a uitat spre baie....nu stiu cat de constient a facut asta darrrrrrrrrrrrrr imi venea sa-l pap
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
multam de cafelutaanna,asa ca vin in completare cu niste cubaneze si vogue,in special pentru cuscra
cu intarziere urez LA Multe Lunite inainte sarbatoritilor de ieri
Alecsandra de Ttenzika,Darian Rafael de Deea_24,Maia de Hepilica sa cresteti mari si frumosi
si La Multe Lunite inaite sarbatoritilor de azi
Rares Florin buburuza de Lavinia.p sa cresti mare si voinic
nu am intrat ieri ca a fost tare frumos afara si am iesit cu pitica la aer si la joaca..de fapt a bagat in gura tot ce a gasit pe jos:iarba,pamant etc. si in plus am tot cautat ceva de inchiriat dar au niste scoruriplus ca car si plata pe 2-3 luni anticipat si momentan nu-mi pot permite
ssabrya 4 dintisori???? felicitari pentru progresele printeseisi un pupic dulce sa nu mai curga mucisoriice frumos ca va faceti o casutadar iti urez de pe acuma multa rabdare ca sintemul asta al nostru birocratic de de tot rahatul si te arunca dintr-o parte in alta pana termini cu toate actele de care ai nevoiefelicitari finutei pentru mica comoara si refacere usoarasi lasa-i pe toti sa se uite si crucis ca si la mine se uita la fel cand scot tero la bulanele goale si nu mai pot eu
simina multam pentru cafeluta de ierieu oul il dau amestecat cu unt si branzica,sau cu pireu de cartofel
anna ce calma esti..eu am rabufnit si ne-am certat rau..nu am ajuns la miniblue ca cica avea multa treaba si se grabea
danami ma bucur ca bubu e bine si ca o sa scapati de lapticul ala
anna sunt bine,multam de grijatinem pumnii pentru la vaccin sa nu doara
ema sunt ok..da incoacepe mess linkul cafengios ca sa bag monede si am vazut la carrefour aptamil de la 6 luni in sus la cutie de 800 g cu 51,89 ronbravo dariusicace baiat mare ai
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Fetele, ne-am intors! Multumim ca v-ati gandit la noi. Am facut ROR-ul in manuta, efecte adverse poate avea intre ziua a 7 si ziua a 10-a. Vladut cand i-a facut vaccinul statea la mine in brate si a inceput sa suspine si sa zica "tatzi tatzi" (adica tzatzi), m-am topit cand l-am auzit, dragul de el. In rest suntem bine, am ajuns din nou la 10 kg.
Cris, bine ca sunteti bine poate e mai bine sa rabuvnesti, te certi si gata... mie nu-mi place ca mai rau ma enervez, dar si supararea o tin mai mult... Tin pumnii sa gasesti ceva convenabil de inchiriat.
Ema, felicitari pt "teatea", pup gurita lui dulce. Vin acum la cafeluta
emanouela spune:
sarumana cris....bine ca esti bine...tinem pumnii pt gasit ceva de inchiriat ieftin si bun
ano intepatura sa nu faca reactii....grasanullllll
Simina1980 spune:
Ana- baiatul sa nu aiba efecte adverse de la vaccin!
Sper sa pot sa intru mai tarziu ca am o gramada de treaba la birou!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
anna vorbesti de vaccinul acela anti-rujela,oreion si alte boli??????e cumva obligatoriu???sper sa va ocoleasca reactiile adverse
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist