Strumfi de iul-aug 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 21
Kariris spune:
motani erau!
totdeauna m-am intrebat de ce isi urla asa in ureche unul altuia inainte de cafteala, pt ca de multe ori se lasa cu cafteala. Cel care ii urla celuilalt e in general cel mai puternic, iar cel care 'asculta" daca ar incerca sa fuga, ar fura-o rau de tot. credeti-ma pe cuvant, am avut motan strong si mare 20 de ani.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
CarlaV spune:
Frumos filmuletul, comentariile mortale :)
Lachi, ce priceputa esti! Ce fac fetele?
Georgi, tu esti tare draguta
. Eu sunt doar "nice", nu si "pretty"
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
anca,nuuuu iti spun eu ca esti pretty,trust me!!
lachi,stiu cum e cu motanii astia,maiii da sunt nabadaiosi,am observat eu intr-o zi cap coada,daca ala slabu'reuseste sa fuga asta mai puternic il urmareste ca sa-l bata,asta e de fapt finalul urmarit sa-l incinga...moama ce apologia felinelor faca io acu![]()
noapte buna
ddanagh spune:
O intrebare de sfarsit de capitol: Voi spalati vinerea? eu spalam pana acum insa mi- a zis o prietena ca ar fi pacat.
PS am vorbit prin telefon cu doua femei sa vina sa ma ajute la curatenie si amandoua nu au mai venit, desi au zis initial da. Le oferisem si mai mult ca am zis ca- i curatenie amanuntita. Si cica e criza........
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
13 + cu un mare dolofan
nma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh O intrebare de sfarsit de capitol: Voi spalati vinerea? eu spalam pana acum insa mi- a zis o prietena ca ar fi pacat. |
DA

Nico
ddanagh spune:
Vivela te rog trimite- mi si mie pe PM numarul tau de tel, vreau sa te intreb ceva despre amniocenteza. Multam
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
13 + cu un mare dolofan