Strumfi de iul-aug 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 2
CarlaV spune:
Adica voi va imaginati ca gravidele nu presteaza, sau ce? Ca eu una daca-mi amintesc... mai ca-mi vine sa fiu gravida iar .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Nope, nu e Mychy cea cu biroul, e altcineva, sa se arate singura, pana nu o desconspiram noi...
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cygni la birou?? vai mychy |
nah, m-a mancat limba......si-am intrat (NEVINOVATA EFECTIV) in gura lupului......
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Vivela spune:
citat din mesajul lui Cygni la birou?? vai mychy It is a miracle that curiosity survives formal education |
da' la birou ce-are?
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
mychy, tu n-ai zis ca pleci acasa? vezi ca scapi ratb-ul .
Carla, nu-i asa ca si tu stii ca e bine sa ai activitate fizica in timpul sarcinii? mai ales astea de se apropie de varsta baticului, e musai... .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 27+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Cygni spune:
am vrut dar n-am avut parte, deci is ciudoasa.
dar v-as face in ciuda cu alte locuri insa tre sa ma abtin
cum sa ma supar? iar eu singura nu ma pot concedia ca nu mai castig nimic
It is a miracle that curiosity survives formal education
Cygni spune:
citat din mesajul lui CarlaV Adica voi va imaginati ca gravidele nu presteaza, sau ce? Ca eu una daca-mi amintesc... mai ca-mi vine sa fiu gravida iar . ----------------------------------- Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 ----------------------------------- Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
eu n-am avut voie si-am suferit raaaaau
am recuperat dupa totusi
It is a miracle that curiosity survives formal education
Luna1 spune:
Mai mai horny ca mine nu fu nimeni pe perioada gravidiei.
Foarte frumos cine a pus filmuletul la inceput de capitol.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
CarlaV spune:
De acord cu Luna cu filmuletul .
De horny pe perioada sarcinii... confirm ca mi-am terorizat sotul. La inceput era in culmea fericirii, spre sfarsit a incercat sa se planga, dar trebuia convinsa Larisa sa vina pe lume inainte sa o convinga doctorul (cu alte metode, nu va ganditi la prostii )
Vivela, ma alatur si eu, desi n-am lucrat la birou decat vreo 3 luni.
Uraa, am si eu un prieten .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
uauuu,azi e ziua prieteniei...pup fetele!!!
anca,te-as cofirma si eu da habar n-am cum
maiiiii,io nu stiu cum e la voi dareu sunt in stand by cu fugareala de mai bine de trei zile si voi fii pentru 4 luni...sooo,cu streangul in casa spanzuratului ma declar sefaaaa,daaa!!!