*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oti, wow, bravo mami, you did it! Mi-o imaginez pe sfioasa de Elisa si tati.
Reteta aia deja-mi pare complicata. Ce-am facut eu super rapid intr-o zi, 2 creme de cremes la cutie Dr. Oetker frecate la mixer cu 1 l jumate de lapte, un strat de biscuiti, crema peste, biscuiti macinati praf pe deasupra si dat la rece.

Dandusule, ce mortale, cu picioarele prin balti. Astept vara si ploi torentiale.

Bebecris, nici nu ma gandesc la intarcat, am vb cu multa lume, am cerut sfaturi, am citit si nu e o solutie. Poate continua sa se trezeasca noaptea si fara tz si sa nu manance chiar daca n-are tz. Asa, macar, le are pe tz. Azi de dimi a facut si-un scaun mai moale, asa ca banui si ceva coltuni la orizont. C-avem doar 5.

Ocean, poate gasesti sa cumperi si pt Thomas, si unde-s doi, puterea creste.

Mirtha, ce inaltime are Eva?(sorry, poate-ai mai zis si mi-a scapat) Z are vreo 74-75 doar, la nanism inca nu m-am gandit.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
............................................
Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

, da Anca, lui Thomas i-ar fi mai bun un costumas cu peri de aia pe burta la cat sterge pe jos toata ziua...si eventual un toc pt limbutza ca-l prind uneori ca lustruieste gresia asa cu spor.. l-am prins de cateva ori storcand apa din bibe pe jos ca apoi s-o poata linge. sau pe geamul de la balcon(pe care tre sa-l curat zilnic la ce urme lasa acolo, chestii pe care le mai mananca prin casa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Calut - balansoar i-am luat Evei din acesta :http://www.bebelusulfericit.ro/little-tikes-balansoar-calut-albastru-clone-2.html , pe culoare rosu.

Esti multumita de balansoarul asta? Si eu ii caut balansoar lui Edi...si nu prea stiu de care sa-i iau.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgavart spune:

Buna fetele!Ne primiti si pe noi?Eu sunt Olga,am 24 de ani si sunt mamica a doua printese - Ioana Alexandra(21.12.2008) si Ana Miruna(11.01.2010).

olgavart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Gata vizita, copil cuminte, somn o ora si apoi joaca in liniste...am socializat, uraaaaa!

Bebecris, la noi nu se pune pb intarcatului, pt ca ea nu are voie nimic lactat sau cu albus, ar ramane total descoperita pe partea asta. Nu-i regula cu alaptatul, Darius a mancat ca un urs si concomitent sugea ca un vitel. Sincer, nici eu nu-s pt alaptat la neasfarsit, 18 luni mi se pare varsta maxima peste care n-as trece in mod normal.

Dandusa, vai, ce-am ras, mare figura si tu cu ploaia...te declar mai obsedata ca mine. Eu am un fix: mananci la bucatarie sau nu mananci deloc. N-am multi pitici vizavi de copii, da' la asta tin cu sfintenie.

Ocean, Ioana stoarce apa din biberon pe parchet si apoi sta cu fundul in balta. Ma necajeam pana acum, dar cred ca totusi e de preferat asta in locul linsului pe jos.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Olga bine ai venit!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

OLGA, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti putem citi mesajele in timp real.

ELI, .

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgavart spune:

Multumim de primire!

olgavart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Olga bine ai venit! wow, cozonacica de-a noastra e deja surioara mare. Cum te descurci cu 2 piticele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Olga, bun venit! Wow, 21, cifra noastra norocoasa - a mea si-a soatzei - aniversam casatorie, de toate pe 21.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
............................................
Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra.

Mergi la inceput