*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

...sau ceva care s-o faca sa alunece... ulei....

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
............................................
Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sau sa pui teava sub jeturi de apa fierbinte-fte rece, alternativ, sa se contracte-dilate rapid... nu stiu... altceva nu-mi vine...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
............................................
Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am reusit!!!! Vreo 10 min am tot batut cu el in podeaua din balcon pana a cazut nefericita aia de bila. Ce m-or fi injurat vecinii...am pus eu un burete mare jos, dar tot rasuna blocul.
Uff, am obosit de tot!

Multumesc pt idei, le retin, dar sper sa nu mai fie cazul. Cinstit-cinstit, imi vine sa le arunc toate bilele la gunoi.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Miki, Matei vrea laptele simplu dar nu-l vrea decat la lingurita.

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 9+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare mamici !

Util site-ul. Multu".

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Edit: am gasit ceva, dar sunt cam scumpi (noh, preturi de Romania, unde "e" multi bani): http://www.dmail.ro/prodotto/169394-113/1/Pentru-casa/Curatenie-si-igiena/Papucii-patina-care-lustruiesc-parchetul.html

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

in searea asta o sa apara un reportaj la protv legat de intarzierea alocatiilor...sa speram ca va a vea ecou si nu-si vor mai bate joc de noi o mana de cretini care cica conduc tara..

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Dandusa am primit mandatul ca a ajuns coletul la posta. Maine ma duc sa-l ridic.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Dar oare cat or intarzia cu indemnizatia ? Sau au de gand sa nu o dea luna asta?.............

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Gynie,

Bertha,
de fiecare data cand aspir copilu' mic cu bb,trag cu gura din capatul unde...pe vremea Crinutei cuplam aspiratorul.asta-i si motivul pt care acum,Crinuta se sperie de orice zgomot asemanator cu cel al aspiratorului.am traumatizat copilu' in vremea cand trebuia s-o aspir si eu habar nu aveam ca merge tras cu gura f simplu.are acelasi efect!singurul imediment ar fi ca cel care trage are sanse mari sa ia virusul.noi am preferat asa decat sa traumatizam si copilu mic si in plus nu am fi putut sa-l aspiram cu Crinuta de fata,clar!cand vine vorba de aspirat in casa,unul se inchide in dormitor cu copiii si celalat aspira...
sanatate multa!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Si noi cu febra, scaun moale si durere la inghitit, plus un canin ce da tarcoale, deci nu papa nimik de ieri de la pranz A vazut-o medicul, cica e un virus ce da rosu-n gat si urca spre urechi, adica o combinata mishto Momentan vedem ce se intampla azi si maine cu febra, nu-i de antibiotic, suntem doar pe antitermic si solutie auriculara. Si maraitaaaaaaa, si necajitaaaaa si-si aduna saliva in gura si cand s-o inghita plange
Ciudat e ca Rebeca n-are nimik, deci habar n-am de unde a cules virusul

In alta ordine de idei, azi a venit matusa la noi dupa o absenta de aproape 2 luni O luam incetisor, cate putin in fiecare zi, macar sa stea pe afara cu Cati, n-are voie sa faca prea mult efort, n-are voie sa ridice mai nimik cateva luni pana se vindeca foarte bine operatia, e sub tratament cu citostatice, dar se simte foarte bine, are un psihic puternic si nu vrea sa stea in casa si sa se lase prada bolii. Asa ca ne bucuram de ea cat o vrea Dumnezeu. Ecaterina nu a uitat-o, insa nici nu a sarit de gatul ei E si bolnavioara astazi, deci are circumstante atenuante

Mergi la inceput