*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Mami de frumuseti rare
Data viitoare sigur va anunt!
Wow, ai cam obosit-o pe Ioana, nu gluma. Si Andrei doarme de la 2, a alergat vreo 2 ore prin parc la pranz si acum incarca bateriile pentru seara.

Citat:
citat din mesajul lui bertha

[Miki, bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce mai faceti. Imi pare rau pt nereusita cu FIV-ul, bine ca exista "materie prima" pt o alta incercare. Sa ne spui sa tinem pumnii si sa te ajutam cu un gand bun.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

RAMO, super dulce Sara, mi-a placut outfitul ei, asortat si cu mami.... Le-as lua si eu niste pantofiori sport, tu de care i-ai luat? Ceva recomandari?
Scaunul de masina este foarte frumos, si noi l-am fi vrut, mie mi-a placut enorm cand am schimbat scaunele, asta-vara, dar pentru ca ne trebuiau doua, am ales altceva. Dar asta e chiar fain, de fapt toate scaunele de la bebeconfort sunt foarte bune.

MIKI, si noi tinem pumnii sa reuseasca urmatorul ET si sa "se lase" cu gemenuti!

Si noi am iesit mult in weekend, s-au zbenguit prin Piata Mare. Astazi au iesit in curte de dimineata si in parc cu bunicii dupa-masa, iar mesele de ieri si de azi au fost superrr... au mancat foarte bine amandoi!! Acum sunt veseli si Anastasia a invatat sa cante "na-na, da-da-da"... trebuie s-o filmez, dar cand ma vede cu aparatul, se opreste . Iar Raducu se chinuie sa bage "biscuitii" pe gaurile din oala, dar a invatat ceva din cantecelul ala cu "un patrat si-o inimioara si o..." aici eu ma opresc si el zice "tea!".

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eu nush ce sa zic ca are Edi. Azi a fost a 4 zi cand a refuzat mancarea. El...marele mancacios, marele haplea nu mai vrea sa manance. Singurul aliment pe care nu-l refuza este laptele. Culmea, pe asta nu-l mai voia deloc pana acum 4 zile. Acum nu vrea mancare gatita, nu vrea iaurt, nu vrea fructe, nu vrea nimic...decat lapte. Il mai pacalasec cu cate o banana ca i-o pisez in lapte dimi. Ia o lingura de mancare si apoi o scuipa. In prima zi am zis ca e un moft, a doua am zis ca are si el o zi...dar deja e a 4 zi cand refuza numai cand vede lingurita. Imi vreau haplea inapoi!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Eu nush ce sa zic ca are Edi. Azi a fost a 4 zi cand a refuzat mancarea. El...marele mancacios, marele haplea nu mai vrea sa manance. Singurul aliment pe care nu-l refuza este laptele. Culmea, pe asta nu-l mai voia deloc pana acum 4 zile. Acum nu vrea mancare gatita, nu vrea iaurt, nu vrea fructe, nu vrea nimic...decat lapte. Il mai pacalasec cu cate o banana ca i-o pisez in lapte dimi. Ia o lingura de mancare si apoi o scuipa. In prima zi am zis ca e un moft, a doua am zis ca are si el o zi...dar deja e a 4 zi cand refuza numai cand vede lingurita. Imi vreau haplea inapoi!

eu as lua prin eliminare cateva motive
1.dintii.s-ar putea sa fie in plina eruptie si se vede f usor daca are gingia umflata de ex. sau duce f des degetul in gurita,uneori plange cand rontaie ceva tare
2.cautat in gurita de afte.eu am patit- cu Radu.avea una mica undeva spre cerul gurii si aia era vinovata de nemancat
3.daca da semne de un alt dicomfort cum ar fi urechile.daca ar avea otita l-ar deranja vizibil.mestecatia ar fi corvoada si de aici refuzul mancarii.s-ar atinge f des la urechi...ar fi relativ usor de depistat
4.rosu in gat.

nu ramane decat sa-l iei la puricat si sa incerci sa depistezi daca are ceva.daca simti ca nu-i ok,cel mai bine este sa mergi la dr.tinem pumnii!
ps:ati primit pachetul?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

No ca am inceput si eu sa ma impacientez ca nu-mi intra alocatia .La voi a intrat? Bebecris tu tot intrebai , a intrat?
Miki01 bine ai revenit tinem pumnii data viitoare sa fie cu noroc si sa vina gemeneii .Vrem poze cu albastrelul tau

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Neatza!

O calda?

Dandusa de la dinti nu e (are toti incisivii, toti caninii, 4 masele), otita nu suspectez, i-am verificat urechiusele, rosu in gat...nop, afte...nop. Deci... Il mai las cateva zile, daca nu-si revine il bag in sedinta la tanti dr.
Pachetul inca nu a ajuns. Te anunt cand intru in posesia lui.

Criss nici noua nu ne-a venit aloc. Tb sa intre de pe 17-18 si nimic. Am intrebat la posta si mi s-a spus ca au inceput tarziu sa depuna banii ...asa ca se va intarzia luna asta. Cat?...nush.

Aseara i-am facut piciului un ceai de tei cu musetel si miere. S-a lins pe bot de parca cine stie ce i-am dat. Nu a mai bautr ceai de multisor...il refuza constant. I-am dat si doza de calma baby. Concluzie: 4 treziri. Nu prea stiu cat efect isi face siropul asta.

Mergi la inceput

Ce vreme urata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
.. si-aici e vreme urata. ploua dar macar e cald.
Nici Thomas nu mananca de ceva vreme.. mai bine zis refuza lingura, la amiaza ii tot dau carne, legume, sa muste din ele, pescuieste morcovii poate putina carne si atat.dimineata mananca binisor, macar atat.
are gingiile foarte umflate in dreptul caninilor de sus.
l-au chinuit dintii astia!!!abia astept sa iasa o data ce mai e de iesit.

Mi-am luat papucii aia, sambata trecuta, ce-mi plac, mai ales in bucatatrie cand spal vasele si mai stropesc pe ici colo,tzac pac fac o pirueta cu papucii magici si nu raman pete pe gresie, deci nu trebuie sa o sterg de 100 de ori pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata!
S-a gandit vremea sa ne racoreasca putin dupa soarele de ieri...

Ginye pupam puiutul mic, sa-i revina pofta de mancare!
Aleinad saru mana!
Manumanu ce fain e cu 2 pitici! Te asteptam cu pozici si filmutele
Oceanborn te invidiez pentru papuci! Sa-i stapanesti sanatoasa!
Otilia pupam galusca mica!
Criss cred ca e scumpa rau cu "piu-piu"-ul ei! Sunt foarte curiosi si entuziasti la varsta asta!
Miki01 multa sanatate si bafta sa te auzim cat mai curand ca ai un samburel in burtica! Pupam voinicul! Vrem si pozeeee..

Fetelor, uitati aici un subiect deschis pe forum legat de indemnizatie... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150022&whichpage=8

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata! Si eu la

Of si ce vreme a fost ieri! Am iesit si aseara si abia l-am mai luat din parc pe Andrei, parca era vara.

Manumanu, Crisss (Sunt poze noi la semnatura)

Ginye, sper sa fie doar un moft cu mancarica si sa nu fie alta cauza!

Oceanborn, am scapat faza cu papucii. Au ceva magic?

Revin, s-a trezit voinicul.

Mergi la inceput