*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (106)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Venim dupa 2 zile de plimbari prin Herastrau si Muzeul Satului, o sa pun mai tarziu cateva poze.
Azi noapte s-a trezit de 2 ori plangand...am luat-o in pat cu noi si am dat-o cu Calgel si s-a linistit.A pus-o tati la un momentdat inapoi in patut...si ne-a dat trezirea la 7:30 si acum e in patut pe pc de a adormi.N-am iesit acum afara pt. ca la 14 plecam la dermatolog si am zis sa aibe timp de nani.
A fost super zilele astea, a alergat, s-a dat in leagane...a impins carutul...ii place la nebunie sa faca asta.Ne-am intalnit ieri cu 1 fetita de 1 an...nu o cunoasteam...Sara s-a dus glont la ea a luat-o de gat si a pupat-o pe frunte si apoi o mangaia.II plac f mult copiii si e prietenoasa, ii pupa pe toti si-i ia de gat...dupa care le ia jucariile

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca zilele astea nu a vrut sa tina nimic pe caput...nici macar bandana

Am pus poze aici:http://community.webshots.com/album/577088849ZKCTtF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
La noi una calda, una rece. Sambata noapte urlaturi 2 ore, orice am incercat noi adultii n-a mers. Azi noapte nani de la 9:20 la 5:20 cu vreo 2 treziri dar fara deschis de ochi, m-a simtit si s-a culcat la loc. E musai sa dorm odata cu ea daca e asa matinala. Eu sunt invers, asa as dormi dimineata pana la 8 mcar dar vad ca sagetelele fac legea in casa, la 6 deja s-a repezit la mancare.
E o draguta Sara babuta, nah ca fac si versuri. Cat despre bandana, las-o in pace daca nu vrea, se caleste fata. Dupa poze as spune ca ati avut vreme frumoasa asa ca numai bine, vine primavara, jos textila
Ginye, sa vezi distractie cand o lua o masina/tricicleta la calarit si sa iasa din magazin cu ea in acompaniamentul alarmei .
Am fost si noi vineri cu Elisa la magazin si deja a inceput sa nu mai vrea in carutul ei ci sa traga de toate cele asa ca tine-te distractie cu explicatul. Am zis ca mai bine o lasam acasa cu mama, cate mai este la noi profitam. Oricum prea curand nu mai indraznim sa o luam decat de forta majora poate.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Hera, lauramiron, oceanborn, Printesa01, ginye55, va multumesc pentru urari.
Hera, ti-am spus eu, sigur o sa vina bebe doi. cat de curand, ai sa vezi.
ginye, cum mai e Stefanut cu nasucul? i-a trecut raceala ?
Ramo, dulcica foc Sara si tare isteata. ii mangaie, ii pupa si apoi le ia jucariile.
Mirtha, mi-ai facut o pofta cu salamul ala de biscuiti .... dar incerc sa ma abtin ca si asa sunt balena, daca mai bag si dulciuri o sa ma intoarca sotul cu macaraua.

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 8+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

Mergi la inceput

Oti, au fost cam 22 de grade dar batea vantul....vine vara...yupiii!!!

Mergi la inceput

22 de grade, , atat e aici in toiul verii si zau ca toti intra in apa marii desi nu-i calda mai deloc. Sa nu mai spun cum defileaza cu decapotabilele. Si sa nu credeti ca nu bate vantul, si inca ce vant ca doar suntem pe coasta marii, mai mergi putin mai dai de un fiord.
Eu ce sa mai zic ca am facut otita dupa mers la plaja cu fetele, acum imi spal parul cu doape in urechi .

Ca vorbeati de pupaturi. Elisa o pupa pe Ana si atat, pe noi nu. Pe Ana o si ia in brate si o strange cat poate ea de tare, tremura de dragul Anei si o pupa intensiv. Nu mai spun ca-i baga degetul in buric, Ana lesina de ras si tot asa. Norocul nostru ca Ana doarme bustean noaptea, are impresia ca sorsa e cel mai cuminte copil, o alinta "pufuletele meu drag si cuminte"

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Offf, Otilia imi pare rau ca te-ai pricopsit cu otita Tratament local...ceva?
Cred ca sunt tare dulci printesele tale...2 pufulete frumoase foc...si e si a 3 a pe drum...frumos de tot!
Ieri vorbeam cu finii ca vor sa se puna pe treaba pt. bb...Sa aibe Sara un finut /finuta mai mic ca ea... pana vine surioara sau fratiorul la ea.

Mergi la inceput

Nu-s bolnava acum, doamne fereste, in decembrie-ianuarie am facut-o pe ultima dar zau ca nu ma supar daca nu mai fac nici una.

Mergi la inceput

M-am linistit, am crezut ca esti acum bolnavioara.

Nu v-am spus...mai nou trebuie sa luam niste chestii care se pun la sertare, usi....acum caut pe net.Sara scoate toate hainutele din dulapiorul ei si le insira prin casa...le calca in picioare, le pune in cap, incearca sa se imbrace singura cu dresuri, pantaloni, gecile si le pune in juraul gatului, baga cate 2-3 sosete intr-un piciorus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ramo, draguta Sara la plimbare, se vede ca-i place afara. vine caldura tot pe-afara om fi. ce cumintitca merge tinuta de mana. al meu imi da mana doar la borduri inalte, unde nu-i sigur pe el in rest se smuceste si ma fugareste de imi fac conditie fizica serioasa in ritmul asta.
De saptamana trecuta , de cand e tot vreme frumoasa aici, Thomas e ori la usa de la intrare ora la usa de la balcon, toata ziua, imi aduce papuci de-ai mei si-mi explica ceva, eu ma fac ca nu inteleg

De sertare al meu s-a saturat, atat le-a golit..acum a dat de gustul dulapurilor. acum 10 min l-am pozat la el in dulap, in loc de haine si rafturi , era el. eu am scos hainele sa le aranjez ca isi tot baga nasul iar el si-a facut loc scotand si rafturile.

Mai fetelor, al meu copil, nu mai zice nici ce zicea pana acum..vorbeste-n limba lui..

Mergi la inceput