Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Gabitu bine ai revenit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noi ne grabim sa mergem in parc asa ca nu pot sa scriu mult ca am un isteric langa mine cand nu il bag in seama. Mie mi-au mai trecut durerile, ieri nu am mai luat nimic. Nu de tot, dar nu se compara. Dar ciclu tot ciuciu ...

V-am pupat !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am ajuns la spital din cauza tiroidei, va trebui sa iau medicamente pe toata durata sarcinii, exista riscuri, normal, atat pt mine, cat si pt fat. Ma bucur ca cel putin pana la luna a treia, toti cei 3 dr endocrinologi pe care i-am consultat, nestiind unul de celalalt,
mi-au recomandat acelasi tratament. Azi este vineri si m-au lasat sa plec din spital pe perioada weekendului, dar luni dimineata ma voi intoarce acolo!Uff, si nici 2 luni nu am.
Lucialu, nu am vomitat deloc, am senzatii usoare de voma. Cred ca hipertiroidia mea a stat ascunsa, nu s-a manifestat in niciun fel si odata ce a a aparut sarcina, a izbucnit. Am ajuns cu o mica febra la spital. Mi-au zis ca o sarcina nu asteapta si de urgenta trebuie sa fiu internata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Beea.. stiu ca e greu, dar incearca sa-ti umpli timpul frumos, citeste mult, stai cu mintea ocupata, nu te mai gandi la rele, e un lucru "bun" , daca pot spune asa, ca esti sub supraveghere.O sa fie bine, fii optimista.

Madutz

o parte din mine e acolo cu tine, ingerash din ceruri, 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.pregnancy-layouts.com/tickers/miracle.jpg" target="_blank">www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
"Exista o lumina la capatul fiecarui tunel; soarele apare din nou dupa fiecare furtuna."

Mergi la inceput

A fost cumpklit cand mi s-a spus de catre 2 doctori de chiuretaj. Dr de la Parhon mi-a spus:"Te-as fi sfatuit sa faci chiuretaj, dar pt ca este un copil dorit si atat de asteptat, vom incerca tot ce se poate!"

Mergi la inceput

http://paveliu.centre-medicale.ro/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=147

Mergi la inceput

"It may be harder for hyperthyroid women to become pregnant, and they are more likely to have miscarriages."
Asa ca eu cu doua belele ca hipertiroida si endometrioza, pot sa consider miracol faptul ca am ramas gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

bUNA BEATRICE se pare ca te afli intr-un loc unde doctorii te au sub supraveghere ceea ce e foarte bine .
Cred ca vei avea 9 luni de lupta dar iti vei tine copilul in brate.
Dumnezeu sa iti dea putere .

si cu asta , trecerea mea pe aici ia sfarsit
sa fiti sanatoase , frumoase si iubite , TOATE SE aranjeaza pana la urma

pa
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
Beatrice ma bucur ca macar au cazut de acord 3 doctori mare lucru, iar tu sa ai incredere ca va fi bine gandirea pozitiva ajuta...si incearca sa te bucuri de bebe chiar daca ti-e rau si sa zambesti atat cat poti asa intre palpitatii, stiu ca trebuie sa fie groazanic ti-am zis ca si mama are asa ceva ,dar nu e gravi si poate lua orice tratament...suntem alaturi de tine
Lucia eu sunt cea cu scurgerile nebune niste colege mi-au zis ca tot asa aveau si ele la unele ovulatii, mai ales atunci cand au ramas gravi deci sa ma gandesc la lucruri bune.......
Adita te poop
Boo dureri mai putine si bebeic mic pt Alexutzu
acum mi-am facut o serie de analize printre care si cele pt tiroida sicele care au ajuns sunt foarte bune......dar pt tiroida doar un FT3 mi-a ajuns care este normal, acum astept tsh, Ft 4 si ATPO....sper sa fie bine ....ce sa va mai zic imi misc oasele zilenic ca merg la recuperare pt coloana si fac exercitii de kineto, ultra sunete ,masaj si fizioterapie e bine ....incepe sa-mi treaca si febra musculara
va poop pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Gabitu bine ai revenit, ca mi-a fost dor de tine! Cat de mare este FSH-ul tau?? Eu vreau sa-ti spun ca cea mai importanta analiza este AMH, adica antimulerienii si o poti face la Centrul Medical Matei Basarab unde este doar 180 lei. In alte clinici sare de 250 si mai poti face si Inhibina B tot acolo, ea costa 140 lei.
In legatura cu FSH-ul asa cum i-ti spunea si Lucialu nu trebuie sa disperi, el poate varia si poate depinde si de cate tratamente de fertilizare ai facut. La mine din cauza multor tratamente am ajuns la un FSH de 33, insa dupa un tratament cu Cyclo-progynova si DHEA a scazut dupa 2 luni la 23, iar acum dupa 3 luni a ajuns la 13. Mai bine de atat nu cred ca se poate in cazul meu, cu un AMH de 4,5 si o Inhibina B mica de 13. Acum vom vedea ce va mai urma cand voi merge cu noile analize la medicul meu. Te pupic si sper sa ne vizitezi mai des!
Mada23 multa sanatate tatalui tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

mi-a venit ciclul. cred ca nu l-am asteptat niciodata atat. si ieri si-a facut aparitia in toata splendoarea, macar fara dureri. asa ca de ieri am inceput sa iau iar AC.. ce le mai urasc !!!

Betarice sper ca esti mai bine..

Mergi la inceput