**Zmeurici de iulie-august 2009 (33)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele!
La cat mai multe lunite Teodor,Ana Maria si Matei Stefan,Leon,Alexandra Ioana,Denisa Alexandra,Ioana Teodora,Bryce Mihai Jacobs
Noi suntem bine, aseara a facut Andreea febra 38.1..am zis ca e de la dintisori ca azi nu a mai facut...desi gingia nu pare umflata sau rosie...sau cum tb sa fie...cert e ca ieri a stat toata ziua numai cu manutele in gurita si mi s-a "vaitat" toata ziulica.
Eu in schimb nu stiu cum fac ca mai mereu ma trezesc cu gatul inflamat...desi nu beau nimic rece, imi curge nasul mai ales dimineatza...nu-mi dau seama...si nici nu am voie sa iau nimic, ma tratez doar cu ceai cu lamaie.
Elena imi pare tare rau ca Matei are febra...macar dc ati gasi si de la ce o face. Ma bucur ca Ana e vesela, e o scumpa
ClaraJ ma bucur ca sunteti bine si nu v-a speriat cutremurul.Bryce e un dulce, tb sa fiti tare mandri de el
Noce si eu am un sertar plin cu medicamente de bebei neincepute date de medicul de familie...noroc ca am gasit un pediatru bun si nu sare cu medicamente la orice...recunosc ca nurofen i-am dat de vreo 2 ori la recomandarea medicului.
Ungaras M-C e o dulceata, o admiram intr-o seara cu sotul si Andreea
Giova eu i-am facut hemoleucograma Andreei din degetel(la recomandarea medicului) si asa am aflat ca sta f prost cu fierul, asa ca ii dau supliment de fier si vitamina C natural.A avut si o perioada de vreo luna cand nu vroia sa manance nimic solid, doar laptic, acum ne-am mai revenit, deschide gurita si papa destul de bine

Ayda11+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Mushil , LA MULTI ANI mamicooo!!!1

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR!!!! :
Teodor
Ana Maria si Matei Stefan
Leon
Alexandra Ioana
Denisa Alexandra
Ioana Teodora
Bryce Mihai Jacobs

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si Edi e treaz d ela ora 7. a dormit 20 min. pe la 8 si de atunci numai acum am reusit sa-l adorm. sper sa doarma vreo 2-3 ore, ca de obicei.

Dim. i-am facut mango+para+2 felii d eporto+2 lingurite iaurt. le-am blenduit si a iesit ceva bestial. a mancat pe nerasuflate puiul meu.

acum vreau sa-i fac pe pranz ceva gen papricas de pui, dar in varianta bebeluseasca. sper sa am succes.

Nici mie nu mi-au intrat inca banii...mai verific in cursul zilei.
Ciudat ca la unele intra in 10, la altele in 15 si pe Timisoara in 18. sper sa nu fie adevarat si la noi in judet ceea ce zicea Dilaural.

Blanca super vara...atatea vacante. Noi nimic inca...oscilam intre Croatia si Sicilia acum.
Monitza super ca a papat bine pitica.
Corinna bine ca s-a linistit. si puiul meu a adormit dupa niste urlete...s-a potolit cand i-am dat sticla de ceai.
Alinax bine ati revenit. pe cand mai pui niste poze cu bubulina ta mumoasa?
Moniland eu nu mai folosesc Dorna de mult...
Eu am facut iaurt din lapte Mili de 3,5 grasime. am uns borcanasele cu smantana, am pus laptele caldut in ele si le-am lasat o noapte pe calorifer. a iesit un iaurt super cremos si bun.
Poti sa-i dai Irinei Oscillo si Stodal, sunt foarte bune si nu ai de ce sa-ti faci griji, sunt homeopate.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ciao!!!!!Eu sunt zombi,sunt si nedormita,ma doare si gatul,vai de capul meuVreau primavara,caldura si somnic muuuuult......Am scris aseara un mesaj lung si l-am pierdut.....La multe lunite sarbatoritilor!!!Sa cresteti mari!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moniland,sanatate printesei!!!!Si eu vreau sa-i dau iaurt lui Balazs,insa de sapt. viitoare,sa nu ne faca vreo surpriza chiar de botez....asa ca tare bine-mi prinde discutia.....Giova,laptele trebuie fiert si racit,sau doar incalzit un pic?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Eu ii dau iaurt din comert, nu am mai facut in casa...ii dau campina si unoeri napolact. Doar branzica o fac eu din lapte din comert si lamaie stoarsa, iese f buna.
Blanca si eu visam la vacante in vara asta...dar cred ca va tb sa plecam mai devreme prin iunie la sfarsit sau inceputul lui iulie ca deja va fi burtica mare si va fi greu sa am deplasez
Eu deja am gandesc la petrecerea de un anisor a Andreei

Ayda11+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi

Hello!!
Pe cine intereseaza...a sunat o prietena de-a mea azi la minister si i-au spus de acolo ca indemnizatiile intarzie luna asta, se vor da la sfarsitul lunii.

Uliiasi, nu cred ca in toata tara se intampla asta pt. ca mie mi-au intrat alaltaieri banii.
Ca de obicei, au venit pe 16 ale lunii, fara nici un pic de intarziere.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 63,5 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 8,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

POOH pana rasp Giova kiti pot ras si eu deoarece fac iaurtul la fel cum a specificat si ea fierb laptele ,il las sa se raceasca si il adaug in borcane de 400g in care am pus smantana(cam o lingura ) ,le acopar si le las pe sau langa calorifer.

giova iar s-au vb piticii nostri sa manance astazi

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giova oscilati intre Croatia si Sicilia..cu masina sau avion?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Citat:
citat din mesajul lui uliiasi

Hello!!
Pe cine intereseaza...a sunat o prietena de-a mea azi la minister si i-au spus de acolo ca indemnizatiile intarzie luna asta, se vor da la sfarsitul lunii.

Uliiasi, nu cred ca in toata tara se intampla asta pt. ca mie mi-au intrat alaltaieri banii.
Ca de obicei, au venit pe 16 ale lunii, fara nici un pic de intarziere.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 63,5 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 8,5 kg

Probabil ca ti-au venit prin Posta, asa este?

Mergi la inceput