Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *113*
Raspunsuri - Pagina 7
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 hello! hepi- lui Matei i s-a luat sange la medlife Grivita (trimisa de dr. georgescu), la 4,5 luni. I s-a luat din vena, undeva din mana, de deasupra, aproape de incheietura. Dar lui i-au facut multe analize, si de mai multe feluri, inclusiv toxoplasma, CMV....asa ca a fost nevoie de ceva eprubete. nu a fost chiar asa de rau cum m-am asteptat, adica eu faceam ca toate cele, si flacaul nici nu a simtit, adica nu a plans. La fel am facut si la un an, la medlife drumul taberei, tot din mana. a fost si atunci Ok, fara tipete, urlete. ai reusit sa strangi pipilica? stiu ca acum cateva zile ati discutat despre pro/contra alaptat. Eu ador sa alaptez, si ma simt atat de bine, cand o simt aproape si ne privim ochi in ochi. mai citesc si revin |
miha, multumesc. vom vedea cand mergem la doc. sper sa nu fie din vena. noua ne face analize d-astea de rutina.
ref pipilica, nu am reusit. am epuizat si ultima punguta din stoc. am tinut-o si fara pampersi, dar nu mult pt ca mi-e teama sa nu raceasca. na, stii cum sunt fetele si nu vreau sa se intample doamne fereste ceva. nu stiu ce sa fac in sensul asta. in plus, de azi dimineata de la 7 i-am tot schimbat vreo 4 pungute si saracuta s-a si inrosit la fundulet din cauza lor, asa ca am zis stop. chiar daca as mai fi avut pungute, nu mai incercam azi. o sa cumpere sot si mai incercam si maine. urata treaba. aaa, si a mai facut si kk si punguta era acolo, lipita...ufff, mititica.
tu la medlife mergi la miruna georgescu? eu la ea merg si mi se pare un medic minunat. nici ca as fi putut gasi unul mai pe placul meu.
ref medlife dr taberei, si eu imi tot faceam analize acolo cand eram gravi. dupa ce am nascut-o pe maia si cautam un pediatru, am ales sa mergem la medlife favorit pt ca e mai aproape de casa. am dat peste o tuta de doc si in plus era un frig in clinica...de se invinitise maia saracuta. era septembrie, cald inca afara si astora in clinica le mergea inca aerul conditionat pe rece. si au un sistem centralizat, deci nu-l pot opri intr-un singur cabinet. maia se invinetise, aia a lasat-o in cabinet dezbracata sa caute un cantar...,a gasit cantar, l-a adus,dar nu mergea...iar a plecat...iar a venit...pe mine m-a busit plansul cand ma uitam la maia si nu stiam cum si cu ce sa o acopar mai repede. am facut un mega scandal. am vrut sa ii reclam, nici acum nu am renuntat la idee. mi-a ramas in minte intamplarea asta sinistra. asa ca nu recomand nimanui sa mearga la clinica din favorit cu puiutii. in plus, nici medici buni nu sunt acolo. toata crema pediatrilor si-a strans-o madam patroana de la medlife in clinica din grivita. ma rog, analize si alte d-astea se pot face acolo, in rest eu m-am lecuit. am fost si la un endocrinolog acolo...doamne, doamne...care e masculinul de la tuta?
multumesc pt mesaj.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
mamideandrei spune:
eu il tin pe andrei pana simt eu ca a obosit, oricum vreo 10 min, apoi se simte ca nu mai poate si gafaie greu il mai pun pe burta si tare mai chitaie si tipa si-i place, si as vrea sa il pun si in premergator. voi ce spuneti, oare e prea devreme? ma gandesc ca daca nu ii stimulam muschii, ei de la sine nu se vor intari prea curand. si daca il tin de manute, face cativa pasi
hepilica spune:
citat din mesajul lui mamideandrei eu il tin pe andrei pana simt eu ca a obosit, oricum vreo 10 min, apoi se simte ca nu mai poate si gafaie greu il mai pun pe burta si tare mai chitaie si tipa si-i place, si as vrea sa il pun si in premergator. voi ce spuneti, oare e prea devreme? ma gandesc ca daca nu ii stimulam muschii, ei de la sine nu se vor intari prea curand. si daca il tin de manute, face cativa pasi |
mamideandrei - eu cred ca-i prea devreme pt premergator. si eu daca o tin pe maia de sub brat, paseste timid. insa problema este coloana fragila care e mult mai importanta decat temerea ta ca nu ii stimulezi sufient muschii. poti sa-i cumperi un jumper d-ala cum au raluk si madalina ca sa isi consume energia, dar cred ca si pe ala tb sa il folosesti moderat.
eu personal mai astept putin pana sa o pun in premergator pe maia. bine, intai o sa-l cumparam .
h.
Multumesc lui DD.
carinablanca spune:
Hepi, noua ne-au recoltata sange dar in maternitate si au facut dintr-o vena de la capsor.
Ioanna, sa va fie de bine diversificarea. ma bucur ca i-a placut. Insa daca azi e prima zi nu i-ai introdus cam multe noutati asa deoadata?
Mamidevladut, dar ce baietel mare ai!
Iulia, noi luam fe preventiv.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
hepilica spune:
citat din mesajul lui carinablanca Hepi, noua ne-au recoltata sange dar in maternitate si au facut dintr-o vena de la capsor. Ioanna |
aoleo carina, lasa-ma! poate intai sa fiu eu moarta si pe urma sa-i recolteze de la cap. poate doamne fereste sa fie vorba de o problema vitala ca sa le dau acceptul pentru asa ceva. chiar asa...nu tb acceptul tau ca sa-i recoleteze dintr-o vena de la cap? maiei in maternitate i-au recoltat din deget.
pt niste analize banale si uzuale...cred ca iese din discutie aceasta varianta.
multumesc .
h.
Multumesc lui DD.
monica_dicut spune:
Buna ziua si de la noi.
In primul rand La multi ani CLaudia si mariaanna (te rugam sa ne dai un semn ca sunteti bine )
Noi am fost afara si am stat vreo doua ore, mama denaturata ce sunt, ca bate un vant si e frig rau de tot, am venit in casa inghetati bocna amandoi . PLus de asta, pt ca nu apucam sa-i fac supica, m-a mancat in sa-i cumpar un borcanel. Pt ca nu am gasit HUmana Bio am luat NEstle. Norocul meu ca m-a dus capul sa citesc ce contine inainte sa-i dau . Nu i-am mai dat nimic, i-am facut lapte. Contine sare, lapte praf partial degresat sau ceva in genul, fasole verde bla bla. Niste idioti astia. Din punctul meu de vedere NEstle sunt cele mai proaste alimente pt copilasi si nu numai, cele mai pline de toate nenorocirile. HUmana pe langa faptul ca sunt bio au exact gustul celor pe care le fac eu in casa. Asa ca fetelor sfatul meu este sa aveti grija ce cumparati si sa cititi musai etichetele.
Oare ce am mai vrut sa spun?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Alex, esti buzoianca de-a mea? Ai copilarit pe acolo?
Sunt in stare de soc, Natalie doarme de 2 ore
Am iesit dimineata cu ea pe afara, ne-am tot plimbat pana a adormit. Era soare dar batea vantul atat de nasol..am acoperit-o cu coada slingului ca nu putea respira bine saracuta cand venea cate o rafala.
Ma gandeam cat de misto e sa ai curte, terasa, sa-ti plimbi copilul la aer..
O sa ma incumet si maine sa mai explorez un pic cartierul!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
carinablanca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
aoleo carina, lasa-ma! poate intai sa fiu eu moarta si pe urma sa-i recolteze de la cap. poate doamne fereste sa fie vorba de o problema vitala ca sa le dau acceptul pentru asa ceva. chiar asa...nu tb acceptul tau ca sa-i recoleteze dintr-o vena de la cap? maiei in maternitate i-au recoltat din deget. pt niste analize banale si uzuale...cred ca iese din discutie aceasta varianta. multumesc . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Pe noi nici macar nu ne-au intrebat. AM mers sa vedem fetita si ne-a atentionat asistenta sa nu ne speriem ca are sange pe haine ca i-au recoltat sange si cand am mers la alaptat am vazut ca din capsor i-au luat si saraca avea si niste zgarieturi ca deh nu i-au nimerit probabil vena.
Oricum eu atunci eram prea stresata ca Maria a avut dificultati de adaptare la viata extrauterina (care nu ne-au explicat ce inseamna) si au bagat-o la prematuri si ma gandeam numai sa fie bine fata.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png