Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *113*
Raspunsuri - Pagina 5
mamideandrei spune:
multumim de urari si voua sanatate si sa cresteti mari si sanatosi toti bebeii
noi de azi dimineata tipam rade si tipa intr-o veselie si are un chef de joaca de m-a zapacit
mamideandrei spune:
apropo de ce stie sa faca la 6 luni : se invarte in pat ca titirezul, sta in fundulet pret de cateva minute, si apoi pica baliguta cand pe stg cand pe dr, tipa mult si rade in hohote, mai ceva ca oamenii mari
mary_07 spune:
Claudia,ma bucur sa te citesc si ca sunteti bine
Ioana,felicitari pt diversificarela cat mai multe lingurite
Mada,stii ca asteptam poze diseara,nu?
Alex,pupam papusa sa nu planga azi la vaccin
V-ati prins ca am "furat" mai mult timp la laptop si scriu si eu fetelor in parte,macar 2-3 vorbe
DEja se aude un miorlait...
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
iuliapapusa spune:
da venim si noi de la doctora si facem si noi analize la scaun urina si sange.hepii deci cum luam urina?sange sa sti ca se ia numai din deget la astfel de analize.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Iulika29 spune:
Ioanna felicitari pt diversificare!!ohoo a papt baiatul super bine..Pup e pe el de ochios påpåcios
Asaa..v-am spus ca am facut comanda la aspiratorul ala minune..ei bine de dimineata munceste såracu..s-a dus deja o data la incarcat ca a avut de munca nu gluma..a facu holul si bucataria si a plecat la nani o ora(la incarcat pt ca a fost tare murdar si a muncit mult, vreo ora juma)..E minunat pot så va spun..Laså luna in urma lui ..cum gaseste putina mizerie sta si baga pe loc pana ia toata mizeria..si mai are si niste picioruse care scoate firimiturile de pe la colturi
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mamideandrei spune:
iulika, despre ce aspirator, vorbesti, daca nu te superi, si eu am multa gresie in casa, la fel si parchet care nu e acoprit in totalitate ce covoare si ma intereseaza tot ce poate face curatenie bine
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Asaa..v-am spus ca am facut comanda la aspiratorul ala minune..ei bine de dimineata munceste såracu..s-a dus deja o data la incarcat ca a avut de munca nu gluma..a facu holul si bucataria si a plecat la nani o ora(la incarcat pt ca a fost tare murdar si a muncit mult, vreo ora juma)..E minunat pot så va spun..Laså luna in urma lui ..cum gaseste putina mizerie sta si baga pe loc pana ia toata mizeria..si mai are si niste picioruse care scoate firimiturile de pe la colturi |
ce minuneeeee! sa-l stapanesti sanatoasa
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
carinablanca spune:
Vad ca ati vorbit de Fe, Vigantol, &co. SI noi luam asa: Fe 9 pic pe zi in 3 transe de cate 3 si Vigantol 3 picaturi pe zi.
Fetelor ma bag si eu la regim cu voi. Dar dupa P"asti.
Monikus, ce mai faceti voi?
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Raluk merci de bautura. La ce sete am eu as baga o berica.. Iulia esti din buzau. Acolo m-am nascut si copilarit, am trait o adolescenta foarte frumoasa. Tu unde plimbi copilul in crang banuiesc ca este foarte frumos. |
Buna,da noi ne plimbam in Crang ,mai ales ca stam pe Balcescu langa Crang.Auzi ,dar eu ma tin de o gramada de timp sa te intreb ceva: dar sa nu te superi.cred ca odata cand am vizionat pozele tale sotul tau mi s-a parut extrem de cunoscut si nu am stiut de unde sa-l iau .Cumva a terminat la Economic in 1996 ?
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui carinablanca Vad ca ati vorbit de Fe, Vigantol, &co. SI noi luam asa: Fe 9 pic pe zi in 3 transe de cate 3 si Vigantol 3 picaturi pe zi. Fetelor ma bag si eu la regim cu voi. Dar dupa P"asti. Monikus, ce mai faceti voi? Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009) http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png |
Carinablanca ,dar voi dc luati fier? preventiv? sau ati facut ceva analize si a iesit sideremia mica? Am vazut ca si Uka da Carinei fier si snt curioasa
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia