Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
beluistef spune:
Dragaica sa dea Domnul sa se adevereasca procentrajul pentru caruciorul roz si asa esti impacata si tu si sotul
Bubster felicitari pentru fetita sa creasca mare si sanatoasa si sa stea in burtica pana la 40 de sapt.
Elena o sa vezi ca o sa-l simti si tu pe bebe cel cumintel...nu degeaba ai pus la semnatura cuminte
Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
carla_2008 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai apucat sa intru aseara sa va dau de veste:
Bebeii sunt bine,vioi,chiar daca nu-i simt eu asa tare.In schimb am contractii,vroiau sa ma interneze sa-mi dea Gynipral,dar nu i-am lasat.Mi-am sunat dr in Ungaria si mi-a dat sa iau Magnerot,sa nu iau Gynpral+diazepam ca nu prea ajuta a zis el,si in plus intra diazepamu direct la bebei in placente.PLUS mi-a spus ca No-spa nu mi-ar da ca relaxeaza prea mult colul,ceea ce nu e cazul
!!!!!!Ce m-am speriat!A zis ca in Ungaria de mult nu se mai folosesc asa remedii,ei dau alte perfuzii pt contactii,si ca deocamdata sa stau in pat cuminte,sa iau Magnerot.Parca mi-e mai bine acuma,nu mi s-a mai intarit asa des burtica.A zis sa nu ma agit cu miscatul bebeilor,ca intr-o sapt sigur o sa ma lamuresc ce e cu miscarile.
Si sa stiti ca la mine e o problema: nu am nici o pozitie de somn ca lumea.Pe stanga sta fetita si pe dreapta baietelu;cand ma intorc pe stanga simt niste coate sau picoruse,ca nu-i convine ca stau pe ea,ma intorc invers,si se revolta si putzulica!!!!!!Ce ma fac????ca nu i-as stresa sa stau pe ei daca nu le place!!!Dragaica la tine cum e???????
Sheri bafta la morfo!!
Florentina,Bumblebee,va tin pumnii!!!!
Puiutz felicitari pt sapt noua!
Btz_Ovi ai dreptate,dr nu accepta eco atat de des,dar tinand cont ca e sarcina cu risc(gemelara,prin vitro si stau si la pat),ma intelege ca la fiecare stare mai nasoala ma panichez si trebuie sa merg sa vad ca e totul ok!!!Nu i-ar deranja cica eco pe bebei,totusi unii medici sustin ca ei percep ultrasunetele ca zgomotul facut de un metrou in gara.Si saracii se sperie!!!
Dragaica mie de lichid nu mi-a zis nimic niciodata in afara de faptul ca e destul si e ok.Dar ce masuratoare e asta ca eu nu inteleg?de la copil pana la placenta sau cum?pai copilu nu-si tot schimba pozitia??
Am vazut pozele cu orezul...mmmm.....f bun pare....o sa fac si eu!Ce carne ai pus?Am o intrebare: in timp ce se gateste mancarea in wok ,nu trebuie sa misti wok-ul pe foc?sau doar invarti cu lingura?te intreb pt ca am vazut ambele variante la astfel de retete!Sper ca intelegi ce zic!
Eu de ex a facut ieri seara orez cu dolvecei,vinete,rosii ardei la cuptor,legume pe care le-am prajit un pic pe raclette inainte.FFF bun a iesit!
Creatza merci de intrebare!!DEci nici tu nu prea simti mari lucruri in burtica!
Laurika nu te plange!!!Eu asta imi doresc de vreo 3 sapt!!!!!BOX!!!!!!!!!!Ca sa stau linistita!!!!!!
Maya ai dreptate cand te referi la barbati!Asa trebuie procedat cum zici doar ca eu sunt o fire mai impulsiva si nu reusesc mereu!
Racusor ma bucur ca te simti ff bine!bucura-te si tu!!Si LA MULTI ANI sotului cu intarziere!!
Arissa sa-ti traiasca micuta!La multi ani desi e peste 2 zile ziua ei!
Victo sanatate!!
Bubster bine ai venit!
Greyi-niku,ai pisica???????Nu te stresa.Refa analiza!
Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Off..eu tot nu il simt pe bebe... Intr-o noapte mi s-a parut ca ar fi ceva miscare, dar nu stiu daca am visat sau era realitate.. De atunci nu am mai simtit nimic similar. Oare sa confund cu miscarile din intestine?? Dar nu as crede parca... Hai, bebitza, da-mi si tu un semn! Elena 18+ cu un cuminte |
puiutz la fel am patit si eu ca tine...de la 17 saptamani tot simteam ceva,dar timp de cate 2 zile mi se parea ca iar nu mai simt si spuneam ca sunt intestinele,si pana saptamana trecuta la jumate cand am inceput sa il simt zilnic,ai sa iti dai seama singurica.e ceva difert de ce simti la intestine,oricum eu il simt mai tare cand stau in pat linistita.
19+
bubster spune:
acum face la mami ,da sa faca pana la 40 de sapt k tare ma mai sperie cateodata ce vad si aud in jur...
Iulia_N spune:
citat din mesajul lui bubster pana la 20 de sapt o sa il simti pe bebe. si eu ziceam k sunt intestinele si nu prea bagam de seama, dar am obs k miscarile erau la intervale cat de cat regulate de timp si din ce in ce mai puternice.la mine erau cam din 3 in 3 ore miscarile.o sa ai o senzatie pe care nu o sa o mai incurci cu intestinele,o sa vezi |
BUN VENIT!!
16+ cu fundita!!
paula_m spune:
citat din mesajul lui bubster paula _m...ce mi e dor de zona ta....de sighisoara...de prietenii mei dragi... |
Se rezolva usor...vii repede incoace si asa ne cunoastem si noi...
Paula, 21+ cu
btz_ovi spune:
Vai Dragaica m-ai facut sa salivez un pic pe aici cu orezul tau ,nici nu vreau sa imi imaginez cat de bun a fost
21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy