Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 16

btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
btz_ovivezi stiam eu de ce nu am rabdare si vreau sa vad burtica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarumana pt complimente,nici a ta nu e mai prejos,dar vreau sa iti vad si fatzuca

Mirela2 ti-am trimis PM

Us
My Baby Boy

Mycya spune:
carlasunt sigura ca si tu ai sa ne incanti cu burticutza ta,si mai ales ca e burtica de 2 comori 19+

btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Inca o burtica dulcica ![]() ![]() Denisa ![]() ![]() ![]() http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Sarumana

Us
My Baby Boy

racusor2010 spune:
am ajuns si eu acasa de la birou
inca nu m-a doborat raceala, multumesc tuturor pentru sfaturi
am luat de dimineata oscilococcinum, am baut jumate de litru de suc de portocale (facut de sot) si am baut un ceai cu miere si lamaie...acum ajunsa acasa o sa repet procedura
si am pus si regulamentar sapcuta pe cap!
si sa speram ca nu ma mai invinge!
problema e ca iar am o colega bolnava la birou, careia ii place sa vina racita si nu stiu cum sa fug de ea
sper ca e bine si Andreea si Grety
bubster bine ai venit!
Iulia felicitari pentru miscarile lui bebe...aaa, dimineata ma amuzam ca deja a inceput sa se vada cum se misca burtica la suturile lui bebe...asa prin bluzita si fusta, tot se vedea cum facea tumbe si eu ca
ma uitam la burta si zambeam
ce o fi zis oamenii din jur?
puiutz trebuie sa stai si linistita ca sa il simti pe bebe desi eu cred ca l-ai simtit, dar inca nu e asa puternic sa iti dea suturi...doar te mangaie acum
Denisa pai Magnerot cred ca e tot pe baza de magneziu...eu de vreo 2 luni iau magneziu in fiecare zi 2/3 pe zi...si adios contractii felicitari pentru bebeii vioi!
mai citesc si mai scriu...acum ma duc sa ma intind putin ca m-a luat ameteala off, Doamne, ce o fi cu ametelile astea de la am de cateva zile?
Bulina 23+ cu

Mycya spune:
btz_ovi data viitoare voi fi cu privirea susmie asa de draga burtica ca numai la ea imi vine sa ma uit
.sunt din Bacau
19+

btz_ovi spune:
Mie imi zici?Eu merg asa mandra cu ea pe strada de parca as fi prima,singura si ultima insarcinata .Dar na,sunt mandra ca am un sufletel mic si cumincior foc acolo
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

racusor2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulia_N
![]() !! voi disperati copii cu ideile voastre....auzi sa doarma in cap..!!! ![]() ![]() |

Bulina

puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui bubster ufff... ![]() ![]() ![]() |
Bubster, nici eu nu stau prea stralucit la capitolul

Totusi am si perioade mai bune. In special daca mananc zilnic lapte cu cereale, eventual si un pahar de suc de portocale/mere ianinte de laptic. Apoi in cursul zilei multa apa. Mancaruri pe baza de legume, ciorba/supa sa nu lipseasca. Evita telemeaua, cascavalul, bananele, pentru ca constipa mai tare.. Consuma cat mai des caise uscate si bea multa apa dupa ele.
Si, bineinteles, cat mai multe plimbari (la acest capitol sunt deficitara...).
Mai spuneau fetele de compot de prune uscate sau pui seara o pruna uscata intr-un pahar cu apa si dimineata bei apa respectiva pe stomacul gol. Asta nu am incercat, o sa incerc si eu.
Succes la incercari!

Elena

Mycya spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Mie imi zici?Eu merg asa mandra cu ea pe strada de parca as fi prima,singura si ultima insarcinata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Us My Baby Boy |
poi cu ce sa ne mandrim si noi,avem ditamai bogatia in burtica e si normal.eu abia ast sa vina caldurica sa incep sa port tricouase mulate,rochitzele si altele