Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mycya poze fierbinti:3 la 10 mii

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

btz_ovivezi stiam eu de ce nu am rabdare si vreau sa vad burticae asa frumoasa si tu o tineai ascunsa.ai cu ce te mandri

19+

Sarumana pt complimente,nici a ta nu e mai prejos,dar vreau sa iti vad si fatzuca caci in poza de la nunta tare frumoasa esti si ai o figura cunoscuta.De unde esti de loc?

Mirela2 ti-am trimis PM

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

carlasunt sigura ca si tu ai sa ne incanti cu burticutza ta,si mai ales ca e burtica de 2 comori

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Inca o burtica dulcica Btz_ovi,ce bine iti sta!!

Denisa
19+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Sarumana .Acum urmezi tu ,mai ales ca ai 2 minuni in burtica,vb ta.Asa va invidiez pe tine,Dragaica si Sheri cu gemenasi.Emotiile sunt si mai mari

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am ajuns si eu acasa de la birou

inca nu m-a doborat raceala, multumesc tuturor pentru sfaturi

am luat de dimineata oscilococcinum, am baut jumate de litru de suc de portocale (facut de sot) si am baut un ceai cu miere si lamaie...acum ajunsa acasa o sa repet procedura

si am pus si regulamentar sapcuta pe cap!

si sa speram ca nu ma mai invinge!

problema e ca iar am o colega bolnava la birou, careia ii place sa vina racita si nu stiu cum sa fug de ea

sper ca e bine si Andreea si Grety

bubster bine ai venit!

Iulia felicitari pentru miscarile lui bebe...aaa, dimineata ma amuzam ca deja a inceput sa se vada cum se misca burtica la suturile lui bebe...asa prin bluzita si fusta, tot se vedea cum facea tumbe si eu ca ma uitam la burta si zambeam ce o fi zis oamenii din jur?

puiutz trebuie sa stai si linistita ca sa il simti pe bebe desi eu cred ca l-ai simtit, dar inca nu e asa puternic sa iti dea suturi...doar te mangaie acum

Denisa pai Magnerot cred ca e tot pe baza de magneziu...eu de vreo 2 luni iau magneziu in fiecare zi 2/3 pe zi...si adios contractii felicitari pentru bebeii vioi!

mai citesc si mai scriu...acum ma duc sa ma intind putin ca m-a luat ameteala off, Doamne, ce o fi cu ametelile astea de la am de cateva zile?

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

btz_ovi data viitoare voi fi cu privirea susmie asa de draga burtica ca numai la ea imi vine sa ma uit.sunt din Bacau

19+

Mergi la inceput

Mie imi zici?Eu merg asa mandra cu ea pe strada de parca as fi prima,singura si ultima insarcinata .Dar na,sunt mandra ca am un sufletel mic si cumincior foc acolo

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui Iulia_N

si eu ma gandeam aseara daca e ok sa dorm pe dreapta. bubulina e asezata transversal cu caputul in greapta si piciorusele in stanga...si eu daca dorm pe dreapta ... ea sta in cap???

16+

ea oricum nu doarme in capca doar e in lichid acolo si se muta ea in asa fel incat sa stea bine.eu dorm pana si pe spate cateodata si nu ca vreau ci asa ma trezesc oricate perne as pune pe langa mine,le mut in somn nu stiu ce fac.

19+

off...cate idei si ganduri...vb bunicii mele...ati inebunit mama voi cu copii astia...eu veneam de la sapa, cu burta mare mancam si dormeam orice si oricum...si iete ce copii mari si sanatosi am
!! voi disperati copii cu ideile voastre....auzi sa doarma in cap..!!!

16+[fetita[

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubster

ufff......fetelor...ma roade stomacul...si sunt si si nush ce sa mai fac...

Bubster, nici eu nu stau prea stralucit la capitolul ...

Totusi am si perioade mai bune. In special daca mananc zilnic lapte cu cereale, eventual si un pahar de suc de portocale/mere ianinte de laptic. Apoi in cursul zilei multa apa. Mancaruri pe baza de legume, ciorba/supa sa nu lipseasca. Evita telemeaua, cascavalul, bananele, pentru ca constipa mai tare.. Consuma cat mai des caise uscate si bea multa apa dupa ele.

Si, bineinteles, cat mai multe plimbari (la acest capitol sunt deficitara...).

Mai spuneau fetele de compot de prune uscate sau pui seara o pruna uscata intr-un pahar cu apa si dimineata bei apa respectiva pe stomacul gol. Asta nu am incercat, o sa incerc si eu.

Succes la incercari!

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mie imi zici?Eu merg asa mandra cu ea pe strada de parca as fi prima,singura si ultima insarcinata .Dar na,sunt mandra ca am un sufletel mic si cumincior foc acolo

Us
My Baby Boy

poi cu ce sa ne mandrim si noi,avem ditamai bogatia in burtica e si normal.eu abia ast sa vina caldurica sa incep sa port tricouase mulate,rochitzele si altele.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mamaaaaaaaaaaaa ce burtici aveti, sa va traiasca

Mergi la inceput