Suspiciune sarcina ectopica de doua ori

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Buna! Am revenit. Am mai facut investigatii. Am fost la o d-na dr din Tg Mures si se pare ca a gasit o posibila cauza. Am mult lichid un Douglas care apasa pe uter si creaza presiune, de aceea pierd sarcina inainte sa se vada la eco. Acum ramane sa aflam natura acelui lichid. Am inteles ca este normal sa am lama de lichid in Douglas inainte de menstruatie dar eu am tot timpul acel lichid si in cantitate destul de mare. Am verificat si eco de la cele doua sarcini si se pare ca acel lichid era prezent cel putin de la prima sarcina si acolo a ramas si acum, numai ca tot creste. Chisturi nu am, uter normal, in restu absolut totul normal.

Ce parere aveti?
A patit cineva asa ceva? Stiti ce este de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lorena ma bucur ca ai gasit un rasp la ce ai patit.
nu ti-a dat nici un tratament,sau sa0ti zica si ce e de facut mai departe?

imi pare rau ca nu pot sa te ajut, ca nu ma pricep, dar imi doresc sa rezolvi problema si sa iti dea DD cat mai repede pe care sa-l duci pana la termen fara vreo probl

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Mi s-a recomandat de catre un medic generalist o laparoscopie. Credeti ca este ok. Dr ginecolog mi-a zis sa iau anti-inflamatoare si apoi mai fac un eco sa vedem daca dispare (asta insemnand doar o inflamatie si atunci totul este ok). Dar daca dupa tratament reapare? Si doamne fereste mai pierd inca o sarcina?

Mergi la inceput

Am inteles, totusi, ca este mai bine sa fac o laparoscopie sa vedem de unde vine lichidul. Este posibil sa vina de la alte organe, de exp. ficat, pancreas, fiere,stomac etc doamne fereste. Si apoi stau linistita ca stiu ce tratament sa fac si asa stiu si eu ce nu este in regula cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

Buna! Am revenit. Am mai facut investigatii. Am fost la o d-na dr din Tg Mures si se pare ca a gasit o posibila cauza. Am mult lichid un Douglas care apasa pe uter si creaza presiune, de aceea pierd sarcina inainte sa se vada la eco. Acum ramane sa aflam natura acelui lichid. Am inteles ca este normal sa am lama de lichid in Douglas inainte de menstruatie dar eu am tot timpul acel lichid si in cantitate destul de mare. Am verificat si eco de la cele doua sarcini si se pare ca acel lichid era prezent cel putin de la prima sarcina si acolo a ramas si acum, numai ca tot creste. Chisturi nu am, uter normal, in restu absolut totul normal.

Ce parere aveti?
A patit cineva asa ceva? Stiti ce este de facut?

Lorena, la ce dna dr ai fost?

Mergi la inceput

bebelu86 iti multumesc mult pentru incurajari. Nici nu stii cat ajuta in aceste momente. Mi-a dat tratament cu anti-inflamatoare si apoi repetam eco sa vedem daca dispare lichidul. Si daca totul este ok o sa ma apuc de treaba. VREAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikisen spune:

Lorena si eu am pierdut in 2008 o sarcina de 8 saptamani, numai ca la mine a fost extrauterina si a trebuit sa imi scoata trompa respectiva ...si de atunci tot merg pe la dr,fc monitorizari de ovulatie,tratam pt stimulare si nimik...
Dar nu avem ce face...trebuie sa mergem inainte , sa luptam si sa fim optimiste... Cand o vrea DD atunci o sa se intample!!!

Mergi la inceput