Sueta viitoarelor mamici (80)
Raspunsuri - Pagina 2
bebelu86 spune:
am terminat de facut prajiturile..adica sunt la cuptor. cam in juma de ora putem sa papam
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi
anul acesta
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 am terminat de facut prajiturile..adica sunt la cuptor. cam in juma de ora putem sa papam ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png noi2 nunta noastra Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
JoAnn spune:
buna 
![]()
fetele dar la neuronu' meu suprasolicitat 
nu va ganditi ....doamne cat am avut de 

delicioase retete ati prezentat 

nicio veste buna???

eu sunt z16 si inca nu ovulez 

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
trutzi spune:
mvb Multumim pentru capitol nou 
Fetelor ce vorbarete sunteti azi 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn buna ![]() ![]() nu va ganditi ....doamne cat am avut de ![]() ![]() delicioase retete ati prezentat ![]() ![]() nicio veste buna??? ![]() ![]() eu sunt z16 si inca nu ovulez ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
poate ovulezi mai tarziu...stiu fete de pe forum care ovulau si in z 20....ca sa nu mai zic ca medicul mi-a spus ca avem 1-2 luni pe an fara ovulatie
JoAnn spune:
sunset
stiu ca par capricioasa dar ...

eu vreau ovulatia mea din z 14 

stiam o treaba ...veneau si uratii in ziua 28 ...acu totul e vraiste 

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
trutzi spune:
bebelu Sa imi trimiti si mie cu prasia o prajiturica 
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
Vad ca am fost prima care a evaluat subiectul