Sueta viitoarelor mamici (80)
Raspunsuri - Pagina 17
trutzi spune:
Off, sper sa fie totusi cu ochisori 
| Citat: |
| citat din mesajul lui polo Trutziiii, inca nu, dar mi-am mai facut un test dimineata si tot doar o liniuta, azi m-a cam durut burta...asa ca ![]() ![]() ![]() Imi pare rau pentru prietena ta. Sper sa nu mai auzim vesti din astea ![]() http://community.webshots.com/user/diove |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi SUNT VARZA!!! A zi mi-a spus o prietena ca a pierdut sarcina. Nu stiu detalii nu am mai reusit sa vorbesc cu ea. Ma doare capul de mor Imi pare atat de rau pentru ea ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
Imi pare tare rau,Doamne nici nu stiu ce sa mai zic,in ultima vreme numai vesti urate se aud,numai pierderi de sarcina,care ma fac sa fiu nelinistita......as vrea sa ma detasez cumva dar nu am cum atata timp cat .....stau cu voi
,dar nici nu vreau sa va parasesc
,sa dea DD sa nu mai auzim degraba de asa ceva
DD ne-a daruit o minune
9+
douradoudou spune:
fetelor stiu cat de greu este dar din pacate auzim tot mai des de sarcini pierdute ..cancer la copii sau tineri...adevarul este ca nu traim intr-un mediu sanatos si lucrurile se cam schimba din rau in mai rau...doar putem sa ne rugam sa nu trebuiasca sa trecem prin asta...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
trutzi spune:
Gata, eu nu mai scriu despre pierderi de sarcina. Iarta-ma 
| citat din mesajul lui Arianna11 Imi pare tare rau,Doamne nici nu stiu ce sa mai zic,in ultima vreme numai vesti urate se aud,numai pierderi de sarcina,care ma fac sa fiu nelinistita......as vrea sa ma detasez cumva dar nu am cum atata timp cat .....stau cu voi ,dar nici nu vreau sa va parasesc ,sa dea DD sa nu mai auzim degraba de asa ceva DD ne-a daruit o minune 9+ |

www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
Fetelor ma bag in pat 
Somn usor! 
JoAnn spune:
gata v-ati retras???

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Cinezee salutareee inca mai traiesc ....de data asta sunt racita cobzaaa M-a ''atentionat" LIA73 ca am cam absentat dintre voi , cu scuzele de rigoare ca inca sunt in talmes balemsu vietii mele ,nu am inca puterea de a ''scrie'' va ![]() ![]() ![]() pe toate si cate ![]() ![]() ![]() ca tot a fost ziua femeii gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
ASTA AM VRUT SA VEDEM
CA ESTI BINE
TE PUPACIM DE NU TE VEZI

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Lia73 spune:
POLOOOOOOOOOOOOOOOOOO
gandeste POZITIIIIIIIIIIIIIV
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici