Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Baiatul meu a adormit
Am avut o zi super azi. Am iesit afara la 14.50 si a adormit aproape instant. Am dat veo doua ture si apoi l-am lasat sa doarma in carut afara in timp ce eu am aspirat, bagat vreo trei masini la spalat si apoi in uscator (acum am doua cosuri mari cu rufe de triat, pliat, calcat ) pus masina de vase in functiune. Apoi l-am bagat in casa ca intrase soarele si a continuat sa doarma in carut pana la 18.45. Nu-mi vine sa cred. Am putut chiar sa fac si de mancare si o salata boeuf.
Apoi l-am mufat, am mancat si noi, i-am facut baie, a mancat iar si acum doarme.
Uraaa
Cred ca problema lui e ca nu-i place sa stea numai in casa. Cum il scoti cum e ce mai fericit si cel mai cuminte.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

suuper oricum bine de tine ca il lasi in curte si faci treaba...si al meu se linisteste afara orice ar fi , poa sa fie si flamand!!! si adoarme instant afara nu-i pasa de nimic, dar eu..treb sa stau cu el afara...ca doar nu il las singur in fata blocului

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

'naseara!
io anunt aici, in direct, ca dau divort de voi!
stiu ca nu e musai sa recuperez, da vreau!
si abia am ajuns si eu la liman...
noi suntem in continuare.... oke, numai ca raportam si noi... plans seara fara control, de se isterizeaza socrii si sotul, dei creste tensiunea din casa de o poti taia cu cutitul...

va pup dulce pe toate. mi-e dor de nu mai pot sa fiu langa voi mai des, dar... asta este!
ma multumesc cu putin. poate o sa faca DD si pt noi o minune, si de sambata, dupa botez, sa il mai linsteasca pe bbTo!

pantofii nu i-am luat, ca stateau aiurea in picioarele mele...... sper sa rcuperez joi cu o rochita si o pereche de cercei sau un inel!

nikole... a functionat metoclopramidul... (in combinatie cu muuulte lichide, plus bere hi, hi, hi)

cine intreba... dau la pompa din cauza ca SEFU' nu mai pune neam gura pe titi... desi eu produc cam 700 ml pe zi, pe care ii infuleca din bibe ca nemancatu'... plus inca 1-2 mese de LP, seara, sau in deplasare...

din umbra, cu o droaie de raspunsuri si intrebari pt voi, pazeste cortina, a voastra pt totdeauna....

NB fetele... facem precum fluturasii, langa un chec bun, cu caco si visine????

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ma bag si eu la culcare ca daca tot doarme puiul sa profit. Si oricum am umplut capitolul si daca tot nu se indura nimeni sa faca altul sa aiba si fetele de la sch III unde sa scrie.
Va pup si ne citim maine. O noapte necolicoasa si cu cat mai putine treziri.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Baiatul meu a adormit
Am avut o zi super azi. Am iesit afara la 14.50 si a adormit aproape instant. Am dat veo doua ture si apoi l-am lasat sa doarma in carut afara in timp ce eu am aspirat, bagat vreo trei masini la spalat si apoi in uscator (acum am doua cosuri mari cu rufe de triat, pliat, calcat ) pus masina de vase in functiune. Apoi l-am bagat in casa ca intrase soarele si a continuat sa doarma in carut pana la 18.45. Nu-mi vine sa cred. Am putut chiar sa fac si de mancare si o salata boeuf.
Apoi l-am mufat, am mancat si noi, i-am facut baie, a mancat iar si acum doarme.
Uraaa
Cred ca problema lui e ca nu-i place sa stea numai in casa. Cum il scoti cum e ce mai fericit si cel mai cuminte.

pozele mele

Charles Baudelaire

suuper oricum bine de tine ca il lasi in curte si faci treaba...si al meu se linisteste afara orice ar fi , poa sa fie si flamand!!! si adoarme instant afara nu-i pasa de nimic, dar eu..treb sa stau cu el afara...ca doar nu il las singur in fata blocului

de Yannis

Cred ca la toti le place afara. Im pare rau ca nu il poti lasa si tu singur dar pe balcon ai incercat cu carutul, ai balcon mare? Ma gandesc ca ar fi o solutie.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

'naseara!
noi suntem in continuare.... oke, numai ca raportam si noi... plans seara fara control, de se isterizeaza socrii si sotul, dei creste tensiunea din casa de o poti taia cu cutitul...

va pup dulce pe toate. mi-e dor de nu mai pot sa fiu langa voi mai des, dar... asta este!
ma multumesc cu putin. poate o sa faca DD si pt noi o minune, si de sambata, dupa botez, sa il mai linsteasca pe bbTo!

pantofii nu i-am luat, ca stateau aiurea in picioarele mele...... sper sa rcuperez joi cu o rochita si o pereche de cercei sau un inel!

nikole... a functionat metoclopramidul... (in combinatie cu muuulte lichide, plus bere hi, hi, hi)

cine intreba... dau la pompa din cauza ca SEFU' nu mai pune neam gura pe titi... desi eu produc cam 700 ml pe zi, pe care ii infuleca din bibe ca nemancatu'... plus inca 1-2 mese de LP, seara, sau in deplasare...

din umbra, cu o droaie de raspunsuri si intrebari pt voi, pazeste cortina, a voastra pt totdeauna....

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

Ce ma bucur ca mai reusesti sa intri pe la noi dar nu-mi place ca vestile nu sunt tocmai bune. De ce nu mai vrea BBTo sa suga de la mami, s-a intamplat ceva? Curaj si un mare camion de pt mamica curajoasa.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

De data asta chiar ma duc la culcare.

Noapte buna

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Baiatul meu a adormit
Uraaa

pozele mele

Charles Baudelaire

de Yannis

Cred ca la toti le place afara. Im pare rau ca nu il poti lasa si tu singur dar pe balcon ai incercat cu carutul, ai balcon mare? Ma gandesc ca ar fi o solutie.

pozele mele

Charles Baudelaire

m-am gandit la asta dar am 2 balcoane mici si dup ce ca sunt mici sunt baricadate cu termopane si geamurile care se deschid sunt f mici ca e bloc comunist asa am gasit apt, ca e inchiriat so....
Am vazt recent un apt frumu cu balcon deschis si maaaare de 34metri patrati!!!! dar ne gandim inca daca avem bani si posibilitati sa ne bagam la credit... EU deja visez cu las copilu sa doarma la soare pe balconu' ala si nu ma mai stresez si cu visele astea frumoase ma duc la culcare!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

'naseara!

offff esti un caz care din pacate depaseste capacitatea mea de a veni cu sfaturi si sugestii te admir sincer ptr pompat!!! iti urez sa -ti iasa botezul asa cum va doriti si sa se linisteasca bebe, el noaptea plange (ca toti ceilalti copii) in genere de oboseala ca nu stiu sa se adoarma singuri, eu cu Yannis am noroc, in majoritatea cazurilor doarme repede si fara sa ii fac eu ceva dar cand e cu uaaaa uaaaa il tin strans in brate pe burta mea si ii sssssasai la urece si ii vorbesc si eu stau culcata pe o perna la 45 de grade asa si ma legan drapta stanga si in leganatu asta si strans in brate si sssit si vorbit in soapta si calm si strans tare (ca se zbate! ) pan la urma se linisteste capituleaza si adoarme
dar treb tinut asa dupa ce adoarme inca 15-20 de min altfel cum il pun in pat....vindem din nou bilete la concert!

Baftaaa!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

sunt franta! Noapte buna, pe dimineata!

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ma apuc de capitol nou.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput