Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 8
babyangel spune:
Dianamimultumim de vestile de la Oana
. Doamne ajuta sa fie bune analizele, ca asta i-ar ridica putin moralul..sas-si vada puiutul!
Si nu te necaji ca ai omis-o pe Arinaa, ca sunt convinsa ca te va intelege..cu 3 pisoiasi , inca te ocupi prtea mult de toate!![]()
Anca-
in 41 saptamani
In asteptarea
-ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
mesaj de la Ina
"sunt ok acuma am afcut epidurala, Dilatatie aproape 4.Nu am mai intrat pe forum ca stau in pat.Pupici"
de acum sigur va merge mai repede! si in curand isi va tine bebelusul in brate :)
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
cristina30 spune:
Buna seara,
Imi pare tare rau sa aud de necazul Oanei! Ne rugam pentru ea, sa se insanatoaseasca si sa aiba putere sa treaca peste clipele astea!
Multa putere si la sot si bebe Eric!
Cristina
39+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
babyangel spune:
Dayanara, ceva vesti despre tine?Sa apucam sa scoatem agitatele daca e cazul.![]()
Multumim pt cele despre Ina.
Bluekidoo bun venit acasa!
Tanya e o finuta..Doamne ca e cat o manusa in brate la tati
.
Anca-
in 41 saptamani
In asteptarea
-ului

si mami de
Lucas-Sebastian
dayanara spune:
anca deocamdata sunt mai dese ca ieri, dar nu e ceva alarmant, adica am la 5 minute juma de ora, apoi cate una la 15 minute....
ma bucur oricum, nu ca as naste in seara asta, dar macar nu mai e mult, sper
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Ma rog pt. Oana sa-i iasa bine analizele si sa poata sa-si vada puiul. 
Diana adevarat ca deja ai un motanel. Ce bine a crescut! Asa a luat si Elena mea , cate 1200-1500g pe luna in primele 3 luni, numai cu san. E cel mai tare laptic 
Bluekidoo Tanya e tare draguta, la fel ca si parintii ei.
Dayanara contractii zici?? Super!! Uite ca eu nu prea mai am
, m-am ales doar cu bostanii in loc de picioare
.
Babyangel tu nu faci nimic ca sa vina niste contractii
? Sex, scari, ceva? Sau bebe Codrin e lenes tare?
Annya sa stii ca in multe tari civilizate se practica nasterea acasa si nu mi se pare asa o idee rea, mai ales la a doua, a treia nastere.
Mihaela
37+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
dayanara spune:
mihaela, ceva efect a avut mersul pe jos de ieri , in rest nu stiu ce sa mai fac, am spalat toata casa, nu stiu cum sa ma mai cracesc :))))
sex nu ma bag ca ma simt ca o bila
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Buna seara!
Vin si eu cu vesti bune..am fost la eco, bebe Justina e bine, desi e fotomodela (2,300 g si 48 cm). Contractii nu am mai avut (at le-am avut din cauza oboselii..) si nu a m fost nevoie sa i-au azi nici un no-spa.
Pe 13 Aprilie ma interneaza in spital si daca nu apar semne ca voi naste, imi va provoca nasterea. Nu vrea dr sa ma lase pana la termen pt ca e a doua sarcina si dif mica intre copii..e bine si la 39 de s, numai sa stea Justina cuminte.
Aa..mi-a iesit glicemia mare, nu m tb sa mananc dulceata, miere (si ce m mancam dimineata pe paine
).
Am o poza si un filmulet, aici le gasiti.
Despre mama mea: este bine, un pic slabita dupa operatie..maine o va duce in salon.
Merg sa citesc ce s-a m scris, desi dupa titlul odiseei, vad ca a nascut arinaa, FELICITARI!
Recuperare rapida si mult laptic!
Iar pt Ina scot si eu motatele :
Nastere usoara si un bebe sanatos!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
35+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
Mihaela, si eu sunt ca Dayanara..fac curat , ma aplec, urc scarile de 10 ori pe zi , ma fac ca mai dansez...de toate...mai putin sex
Oare asta sa fie motivul?
Dayanara, ne punem pe facut sex daca alta solutie nu este

Anca-
in 41 saptamani
In asteptarea
-ului

si mami de
Lucas-Sebastian
andira spune:
Ioanact - felicitari pentri vestile bune de la eco!
Si bb Alex e tot fotomodel, dar mai vedem noi la nastere. ![]()
Insa n-am inteles partea ca nu vrea sa te lase pana la termen, ca e diferenta mica intre copii. Nu e chiar asa mica, 2 ani e foarte intalnita, si imi pare f ok. Eu as zice ca e ideala.
La mine diferenta e de 1 an si nici 2 luni, si medicul meu de atunci nu mi-a pus niciodata problema sa nu mi-o lase pe Nati pana la termen.
35+