Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

HAI INA!!!!

Ina parca a lucrat pana vineri? Saraca nu s-a odihnit deloc. Nastere usoara Ina si refacere rapida!!!!

LA MULTI ANI!!!! JODIE de FREEDELIA Sa ai o viata fromoasa alaturi de familia ta grozava

Dayanara merci de raspuns. Macar acum stiu ca e normal sa dureze mai mult .

Babyanghel, intr-adevar imi vine s-o mananc , mai ales ca mie-mi plac bebelusii de la 0 la un an de mor. As sta ore in sir sa o privesc, de fapt chiar fac asta, iar cand sta la san si se uita in ochii mei ma topesc toata. Noroc ca are cine sa se ocupe de casa . Mai ales ca, asa cum s-a mai discutat pe aici, sunt sigura ca va fi ultima oara cand am parte de asa ceva. Deja mi-e dor de perioada cand imi dadea cu picioarele in ficati, stiu ca n-o sa mai vina niciodata si profit la maxim de perioada asta, care nici ea n-o sa mai vina niciodata.

Asteropipan printesa frumoasa. Ai sa vezi ca o sa ajungi sa ai lapte din ce in ce mai mult, o sa va faceti un program, o sa fie ok. Doar sa elimini cat mai poti suplimentul. Ea nu trage inca viguros de la san, nici nu stie inca si nici nu are forta necesara, si de aceea problemutele astea. Dar lasa ca va faceti voi mari .
Cat despre criza genitala, e normala la nou nascuti. Sa nu strangi de san, sa incerci sa storci sau ceva.

Da Child, am inteles. Bebe a iesit deja basketbalist cum spunea Babyanghel parca.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

HAI INA!!!!

Ina parca a lucrat pana vineri? Saraca nu s-a odihnit deloc. Nastere usoara Ina si refacere rapida!!!!

LA MULTI ANI!!!! JODIE de FREEDELIA Sa ai o viata fromoasa alaturi de familia ta grozava

Dayanara merci de raspuns. Macar acum stiu ca e normal sa dureze mai mult .

Babyanghel, intr-adevar imi vine s-o mananc , mai ales ca mie-mi plac bebelusii de la 0 la un an de mor. As sta ore in sir sa o privesc, de fapt chiar fac asta, iar cand sta la san si se uita in ochii mei ma topesc toata. Noroc ca are cine sa se ocupe de casa . Mai ales ca, asa cum s-a mai discutat pe aici, sunt sigura ca va fi ultima oara cand am parte de asa ceva. Deja mi-e dor de perioada cand imi dadea cu picioarele in ficati, stiu ca n-o sa mai vina niciodata si profit la maxim de perioada asta, care nici ea n-o sa mai vina niciodata.

Asteropipan printesa frumoasa. Ai sa vezi ca o sa ajungi sa ai lapte din ce in ce mai mult, o sa va faceti un program, o sa fie ok. Doar sa elimini cat mai poti suplimentul. Ea nu trage inca viguros de la san, nici nu stie inca si nici nu are forta necesara, si de aceea problemutele astea. Dar lasa ca va faceti voi mari .
Cat despre criza genitala, e normala la nou nascuti. Sa nu strangi de san, sa incerci sa storci sau ceva.

Da Child, am inteles. Bebe a iesit deja basketbalist cum spunea Babyanghel parca.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010

http://community.webshots.com/user/kosscar

emotionant cum descrii tu primele momente!
sa-ti traiasca frumusica si sa te bucuri de minunatii copii pe care-i ai.
felicitari pentru cum te descurci!

castelana fericita 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

HAI INA!!!
NASTERE USOARA!!!

ATB FELICITARI!!! CE GRASUN AI FACUT!! BRAVO
BINE AI VENIT DENIS ALIN!!! SA FITI SANATOSI!

FELICITARI AARINA!!! SA-TI TRAIASCA BEBELUL!!!

Ioana28 ma bucur ca sunteti bine. Elena e bine, doar cere mai multa atentie de vre-o saptamana. E nerabdatoare sa vina bebe, dar si putin stresata. Ii tot repet cat de mult o iubesc si cum mamicile isi iubesc toti puii. Dumnezeu sa ne ajute sa fim sanatosi ca apoi le rezolvam noi pe toate.

Noi am sarbatorit ieri ziua surorii mele, au venit si parintii, ne-au facut surpriza. A fost foarte frumos, Elena super incantata. Eu am picioarele ca si butucii, iar cel drept e putin mai umflat si imi amorteste putin. In rest sunt ok. Se pare ca am 15 kg luate. La prima sarcina am avut 14 de toate, nu-i problema ca le-am dat repede jos, fara nici un regim, pur si simplu s-au dus in cele 4 luni de colici.

Mihaela37+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Am intrat si eu putin, sta buni cu bebe un picutz. in dupa amiaza asta au revenit colicii si nu se simte prea bine Petru, se chirceste saracul tot.
Imi pare tare rau sa aud de necazul Oanei! Ne rugam pentru ea, sa se insanatoaseasca si sa aiba putere sa treaca peste clipele astea!

Ina, sa ai o nastere usoara! majorete pentru tine si restul fetelor care trec prin aceleasi momente:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinicuta

Fetelor, aveti si voi personaje binevoitoare care va dau sfaturi si va zic cum sa faceti??multe dintre ele fiind ok, dar in acelasi timp unele sunt foarte absurde??

39+ Alex Cristian

AMR o zi!!!!!!!!!!!!

Da, si eu am personaje din astea in jurul meu si ma enerveaza de mor, dar incerc pe cat posibil sa nu dau importanta. Zi si tu ca asa ti-a indicat meicul ca are bebe capul mare si gata...
Am o verisoara care a deschis un topic special intr-un forum pentru mine "verisoara ei care vrea sa nasca prin cezariana"...iar cand am citit ce personaje activau pe forumul ala, am crezut ca mor de nervi...unele ce vroiau sa nasca natural si acasa, altele care erau f aproape de a se numi animale...isi dadeau sfaturi uneia alteia la cat de sanatoasa si cate vitamine contine placenta...sper sa nu va ingretosez, d-aia nici nu continui cu amanunte, ca e numai cand ma gandesc mi se ridica parul pe ceafa.
Asa ca, sunt oameni si oameni....asta nu inseamna ca tu sau eu, sau oricine naste prin cezariana e mai putin femeie sau mamaica...

Bafta maine, nastere usoara!!!

33+ Radu Alexandru
poze ghiulica

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Hai INAAAAAA!!!! Nastere usoara si cat mai rapida!!!

33+ Radu Alexandru
poze ghiulica

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Bravo ATB, ce baiat mare!

HAI INA

HAI Cristinicuta

HAI Catus

Cristina 39+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ne-am adunat si noi de pe drumuri, trebuie sa pregatesc cina dar nu inainte de a va da vesti:

1. Am vorbit cu Oana, va multumeste f. mult pt. mesaje, o ajuta f. mult, dar n-a putut sa va raspunda. Astazi au hotarat medicii sa-i intrerupa lactatia, va lua Dostinex. Ii era tare greu sa se mulga si exista riscul sa faca mastita pt. ca nu scotea laptele corect. Analizele sunt ceva mai bune azi, daca maine valorile scad va da o fuga pana acasa, o ora, sa-si vada puiul, apoi se intoarce in spital. Gandul asta ii da aripi, sa ne rugam sa-i iasa bine analizele.

2. Am fost cu bebe la controlul de 2 luni, raportam un pisoi de 5010 g si 55 cm . In a doua luna de viata a luat 1510 g si 5.5 cm, alaptat exclusiv la san, la discretie. Sunt tare bucuroasa. Pe 26 vom face vaccinul, am decalat putin pt. ca a fost prematur. Si mai avem o mica hernie ombilicala, aparuta de 2 zile, o rezolvam noi cumva si pe asta.

Gata, fug la treburi, revin pe seara sa recuperez.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mi-am adus aminte ca am uitat sa o felicit pe Arinaa si nici n-o trecusem in titlu.

Felicitari, Arinaa, sa fiti santosi, sa cresteti mari si voiosi, iar tie refacere usoara!

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

diana multumim de vesti! m.am tot gandit la oana saraca...ma bucur ca e mai bine si daca maine isi va putea vede bebelusul asta sigur ii va da si mai multa putere

felicitari pt iepurasul tau, intr.adevar a luat extraordinar de bine in greutate, mai ales ca e alaptat exclusiv

am avut si eu 2 contractii la 5 minute, sper sa nu se opreasca, de bucurie imi vine sa.mi scot singura majoretele :)))))

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput