Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Citat:

Cristinicuta , chiar nu e prosteste. Eu sunt de parere ca alegerea fiecareia este cea mai buna..fiecare stim ce functioneaza mai bine pentru noi si cel mai important e sa fii impacata ca ai putut urma ce ti-a dictat inima! Sa nu crezi ca esti "mai putin femeie"(cum mai zic altii) daca ai ales cezariana.

Anca-in 41 saptamani
In asteptarea -ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

sa nu va mai zic cate persoane m-au batut la cap ca de ce fac cezariana, multe justificand ca nu asa a lasat Dumnezeu si ca e de datoria femeii sa se chinuie si sa nasca normal...si mult altele unele si mai dure, daca va zic muriti de ras....si cand au vazut ca nu merge cu mine, au inceput cu saracul meu sot, care nu mai stia cum sa scape....ca pana la urma e alegerea mea si eu decid ce si cum....dar na...gura satului...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

cristinicuta - cadoul la Cora se da cica pana pe 23 martie dar dupa cum vezi lista cu produse se tot imputineaza
nu stiu ce poti rezolva daca ai lista si le spui ca lipsesc produse din pachet,probabil iti spun ''asta e,s-au terminat stocurile furnizate de firmele participante''
eu cred ca mai bine se duce sotul tau acum cu buletinul tau si cu un act medical care sa ateste ca esti gravida
al meu s-a dus cu ultima mea eco,facuta in februarie

doar pana pe 23??nu stiam...si se da in orice magazin? ca asa il trimit la cora sun plaza ca e langa noi, desi am inteles de la voi ca in lujerului e cel mai bine..teoretic....o sa se duca el atunci inainte sa vina la mine intr-o dimineata ceva, sau poate chiar diseara la sun plaza...sa vedem ce si cum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cristinuta eu pt mine nu.s de acord cu cezariana, dar daca ar fi motive sa ajung la ea, chiar nu m.ar interesa, in acelasi timp nu critic pe nici.una care alege asa ceva, in schimb astept acelasi lucru, sa nu se bage nimeni in deciziile mele , oricare ar fi ele cu privinta la mine si la familie, cred ca e ceva normal, una e sa.ti dai cu parerea alta sa incepi sa convingi pe cineva , sa te bagi unde nu e treaba ta

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

dayanara - sunt complet de acord, fiecare alege asa cum crede de cuviinta...

Fetelor, aveti si voi personaje binevoitoare care va dau sfaturi si va zic cum sa faceti??multe dintre ele fiind ok, dar in acelasi timp unele sunt foarte absurde??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinicuta

dayanara - sunt complet de acord, fiecare alege asa cum crede de cuviinta...

Fetelor, aveti si voi personaje binevoitoare care va dau sfaturi si va zic cum sa faceti??multe dintre ele fiind ok, dar in acelasi timp unele sunt foarte absurde??

39+ Alex Cristian

AMR o zi!!!!!!!!!!!!

eu multumesc lui Dumnezeu nu am asa ceva, de fapt nici mama nu are curaj sa.mi zica ce sa fac in anumite cazuri, ma feresc cat pot, prefer singura decat cu astfel de specimene
mai ales la sarcina sau nastere nu vreau sa prind pe nimeni pe langa mine, in afara de sot

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Cristinicuta, pai daca se intampla ceva si e musai nevoie de cezariana..atunci cume mai stam cu teoriile astea depasite??In cazul asta s-ar zice: asa a vrut Dumnezeu!

Nu vreau sa supar sau sa jignesc pe nimeni, dar sa nu uitam in ce epoca traim...nu putem sa comparam vremurile de mult apuse, cu ce traim in prezent. Eu chiar cred in puterea Divina si in soarta, dar sunt convinsa ca si Dumnezeu a evoluat odata cu omenirea, ca doar El a facut posibila evolutia!

Kossir, cred ca te topesti cand o vezi pe Sophia ca zambeste constient Ma gandesc si la mine, ca e diferenta asa de mare de varsta intre ei, incat cred ca pe asta mic nu o sa il las jos din brate decat cand doarme...atat mi-a fost de dor sa am bebe...plus ca se lasa asa de asteptat

Anca-in 41 saptamani
In asteptarea -ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna mamicilor,

in primul rand ma rog si eu pt Oana, sa se faca bine, pt sotul ei sa aiba putere sa se ocupe de Eric si pt bebe Eric sa ii faca o surpriza lu mami, sa ii arate el ce frumos a crescut cat ea a fost plecata!

Eliza mea sughita muuult, si cu ecou. Mi-e cam mila de ea cand face asa..dar nu eructeaza cand o bat pe umar si de aici vine sughitatul. Nu stiu cum s-o ajut.

Si stranuta mult. Era o mamica care intreba de stranutat, eu am inteles ca e un reflex ok al nou nascutilor, nu are legatura cu vreo raceala.

Babyangel, noi am fost colege la kg in plus..eu am luat 26, acum imediat dupa nastere am ramas cu 20.... Trebuie sa le dau jos, dar inca nu ma pot concentra la asta.

Pupici

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

ina imi inchipui ce dezamagire pt seful tau ca nu nasti la serviciu! Daca mai imi aduc eu bine aminte, de-abea ai intrat in concediu, asa ca o sa-l petreci pe tot alaturi de bebe!!!

Marina 35 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

YAIA si FREEDELIA aveti f mare dreptate cu lapticul. eu am fost o proasta ca am ascultat la altii. acum ii dau san non stop , de cate ori vrea.mai scapam din cand in cand si formula, ca sincer nu se satura.acum ii dau san , o schimb, totul ok, si dupa incepe sa planga si isi baga manutele in gura, semn ca ne e foame.
sau cat dorm si o tine sotul sau soacra, ma mulg intai sa le las dar tot nu e suficient, mai papa in plus inca 40-50ml formula.am scos ieri 65ml cu pompita.

nu stiu ce sa fac sa intram cat de cat intr-un program.
aseara a papat la 12:30 cu tati formula 40ml+ 65ml de la san si iar s-a trezit la 2:30-pana am alaptat-o, schimbat-o....s-a facut 5 dim.la 6:30 mandra mea iar era treaza si vroia tzitzi.
si tot asa, cand doarme 1:30min, cand 3ore....

in orice caz o sa insist cu alaptatul la cerere, oricand vrea ea.

acum avem alta problema am facut criza genitala-mai ales la mameloane si nu mai pot de mila ei ca o doare, plus ca de la f mult kk ne-a iritat si la fundulet suntem mai binisor azi cu popou, stergem cu ceai de musetel si tamponam cu ulei de masline.
dar nu stiu ce sa fac cu criza asta genitala.mi-a plans azi o groaza. si eu impreuna cu ea,ca nu stiam ce sa-i mai fac..

am citit si despre OANA .off, saraca. sa se faca bine si sa revina repede langa puiul ei.

felicitari noilor mamici si bun venit noilor iepurasi.

va multumim pt complimentele facute si pt vizionarea pozelor cu printesa mea.

abia astept sa intram intr-un program, sa am mai mult timp sa stau la taclale cu voi.

va pupam dulce pe toate si toti bbii.

acum e mai linistita. doarme la mami in brate, cu sanul la nasuc
nu mai pot dupa ea. o iubesc la nebunie.

gata fug sa incerc sa o pun in patut si sa pap si eu ceva.
nici sa pap nu prea apuc :(

39 + ASTEROPI IOANNA
AMR maine 8 MARTIE
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DELIA13 bebeul meu face exceptie de la plete (inca), probabil ai vazut ca Albert e cheliuta. Dar nu-mi fac probleme, ca si eu asa am fost si acum am un par... zic eu ca e frumos si des si ondulat. Na, ca mi-au murit laudatorii

BABYANGEL, eu am facut ragade in maternitate, inca nu cititsem linkul. Dar acum am prins tehnica si, intr-adevar, nu mai am rani, e ok. Ma mai dor sfarcurile, dar cred ca e normal, ca e primul copil.
Cu tinutul la piept functioneaza pana adoarme, il pun in pat si peste o ora se trezeste marait, nu plange, dar scanceste. Na, mai incesc diverse, oricum, imi face placere sa stau cu el permanent, sa-l simt.

KOSSIR am verificat mesajul, scrie 58 cm!

INA tinem pumnii, sa fie totul bine!

CRISTINICUTA o sa fie totul bine maine si eu m-am refacut foarte repede dupa cezariana (a doua zi, cand am avut voie sa merg, umblam prin maternitate intr-o veselie, ca trebuia sa-mi vad puiutul)

Am trimis si eu mesaj OANEI, imi inchipui ca ar fi greu sa ne raspunda tuturor la telefon!!

Va pup

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput