Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact 'Neata fetele! Azi va invit la o felie de tort si un suc de portocale (cine doreste si sampanie.. La multi ani, iubitul meu sot! Sa fii sanatos si sa ne ajute Dumnezeu sa ne crestem cele 2 printese in pace si armonie!Castelana merci! Ioana e bine, a inceput sa pape m bine..si apropo am cantarit-o cand am fost la cabinet si are 13 kg. Banuiesc ca pe 1 Martie cand am cantarit-o avea m mult 12 kg, pt ca nu avea cum sa i-a in 2 sapt 1 kg..am luat eu in schimb 1,5 kg in 2 sapt.ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justina ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 35+ - JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
sa-ti traiasca sotul si familia frumoasa ce o aveti!
Tu sa fii sanantoasa!
Ma bucur ca e mai bine Ioana si nu te mai stresezi asa, nu e usor sa te gandesti la toate cele.
Acum trebuie sa fii mai linistita, vine Iustina si trebuie sa te gandesti si la ea. Cu kg...ce sa zic, si eu iau si cred ca mai punem cateva pana la marele eveniment, pana acum am pus 20, deci suficient, dar nu-mi pasa, bebe mic sa fie sanatos.
te pup si petrecere frumosa azi!
merci de tort!

castelana fericita
37+
castelanaC spune:
miria_cristina draga mea imi pare rau ca ai starile astea mai "ciudate", e si de la stresul a tot ce traim in perioada asta. Incearca sa te bucuri de ultimile saptamani de sarcina.
Nici eu nu ma bucur cand vine noaptea...in fine nu ma mai gandesc, ca tot vreau sa duc sarcina pana la termen asa ca nu vreau sa ma plang. Daca mai duc 2 saptamani sunt foarte multumita!
Rasfata-te cu ceva ce-ti place.
Bafta maine la oftalmo!
Ai grija de tine!
uite
sa te inveselesti!
castelana fericita
37+ 
miria_cristina spune:
BUMBITZA - Bravo si felicitari pentru lucrusoare! Asa chiar te bine-dispune.
ROXANA - Daca pui o lanterna o sa vezi cum reactioneaza bebe. Se joaca impreuna cu tine. Merge dupa lumina, atat cat s-o vedea prin straturile din burta.
Cristina +33
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
honeybaby spune:
Roxana - au fost buni carnatii dar mi s-a facut rau de la spanac.
Azi am descoperit trebuie sa-l mananc rece. Arpoape toata sarcina am mancat mancarea rece de la frigider.
Noroc ca e Ikea departa ca-mi veneau idei![]()
Miria- cred ca aveam undeva in jur de 20 de sapt. Bebeluna e liliac de la 20 de sapt. Cred ca o sa iasa oblio.
Daca pun ceva rece pe burta direct nasc. La rece mi se face burta beton..
Ieri am vb cu unii si alti de dulap pt bebeluna dar mi s-au parut mari preturile asa ca m-am dus si mi-am luat din magazin sifonier.
E mare , eu nu vroiam asa mare are 180 x80x50 dar a fost la jumatate de pret decat daca l-as fi facut pe comanda.
Poate diseara il monteaza sotul si sa vad ce "imbunatatiri" pot sa-i aduc... As putea sa-i pun autocolant sa-i schimb culoare sau niste floricele vesele ...sau manere pt copii....sau pe toate...
Denisa,
37 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Bumbitza spune:
Sa mai raspund si eu repede ca pe urma daca vine mama nu voi mai avea timp sa intru:
Kossir, felicitari pt primul zambet, la cat mai multe!
Freedelia, la multi ani micutei Jodie! Sa creasca mare si frumoasa si sa va umple viata de bucurie, alaturi de ceilalti doi prichindei!
Corimami, la curs ne-au spus ca stranutul la nou-nascuti este un mecanism de eliminare a mucisorilor, deci de eliberare a cailor nazale
.
Ioanaa, ar fi bine sa dea inapoi hemoroizii...spre ex la mine sarcina fiind f jos apasa rau pe intestine si am probleme, mai ales intern...pot face eu cate tratamente, ca ramane aceeasi cauza.
Selina, multam de sfatul cu gheata. Uitasem de remediul asta. SI sper ca ti-a trecut supararea
Astero, stiu ca musetelul e contraindicat la bebei, provoaca alergii, ceaiul de galbenele in schimb e f bun. Sper ca e mai bine mica Asteropi
Mihaela, la multi ani surorii! Si mie mi s-au umflat astazi mainile si picioarele... Arati f bine in poze![]()
Dianami, ma bucur ca Alex e bine si ia in greutate. S-o tineti tot asa!
Dayanara, cum mai sunt contractiile? scoatem majoretele?![]()
Bluekidoo, bine ati ajuns acasa! Mult laptic sa cresteti mari repede repede!
Am vazut si pozele cu micuta Tanya, e ca un ingeras, sa va traiasca!
Ioanact felicitari pt vestile bune! Nu am reusit sa vad filmuletul..nu merge, o sa mai incerc mai tarziu.
La multi ani sotului! Sa fiti sanatosi cu totii si petrecere frumoasa!
Annya, f frumoase pozele, ce bine ca se si pricepe sotul...ia sa-l pun si eu pe al meu in seara asta ca sa imi treaca supararae cu monitorul 
Irina, ce ma bucur ca sunteti ok si nu e nevoie de operatie! Snatate multa in continuare!
Miria, ce bine ca s-a intors bebe! Bafta la oftalmolog azi!
Bobita, nu te ingrijora prea tare, se trateaza cu antibiotic si inainte si in timpul nasterii si va fi ok.
Unde vad si eu pozele lui ATB? ca nu-s pe sclipiciosi...
Si mai vroiam sa va intreb repede ceva. Mie nu mi-a zis dr cam cat de maricica este bebe, se face vreo medie ceva FL, DBP sa estimez si eu?
Va pup pe toate
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
dayanara spune:
bumbita vezi ca e un link pe prima pagina catre masuratorile ecografice din trim 3, acolo iti dai seama daca fl si dbp corespund saptamanii in care esti gravida, despre formula e cam greu de facut
eu n.o stiu
pozele cu greuceanu lui atb sunt pe sclipiciosi dar nu albumul ei, ci unul doar cu bebe, al doilea de pe randul de sus parca
miria,ah merci am priceput
denisa sa stapaniti sanatosi sifonierul, al meu cam la fel, cel pt ivan si i.am pus eu niste chestii pe el sa.l animez un pic, trebuia sa mai pun cate ceva dar mi.a fost lene
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
annya9 spune:
Multumesc fetelor de aprecieri!!! Ma simt foarte bine cand ma lauda cineva, mai ales acu'... 

Cred ca oricareia dintre noi ii sunt benefice niste laude!!! 

...si oricum taote fetele de aici arata nemaipomenit!!! 
Daaa, sotul meu mi le face, are el pasiunea asta pt. foto...
33+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Jasmine spune:
dianami - spectaculoasa cresterea in greutate! bravo!
andira - daaaa,sunt OK
uite ca ai ajuns la 36 de saptamani,de acum e OK
banuiesc ca stai mult mai bine si cu moralul,nu?
maine implinesc si eu 37 de saptamani si cu toate ca fizic nu mi-e prea bine stau muuult mai bine cu psihicul,ca stiu ca de acum nu mai e pericol,poate sa vina bebe daca are chef
irinabobe - ce bine ca ati scapat fara operatie!
freedelia - La multi ani pt Jodie,ai fetita mare de acum ![]()
bobita - si mie mi-a iesit streptococ B,habar n-am cum m-am pricopsit cu el
mie dr mi-a dat tratament cu Azitrox timp de 6 zile
vezi ce zice dr tau,cred ca ai timp pana la nastere sa faci tratament
36+ 
Ioanact spune:
Multumesc mult fetelor ( CastelanaC
- eu ma bucur ca i-au in greutate, av in vd ca am luat pana acum 11 kg
, Bumbitza
- vezi ca pe prima pagina gasesti o forumula pt greutatea bb, eu asa am calculat si am aflat greutatea) pt urarile adresate sotului.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
35+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
briza_marii spune:
Hai Cristinicuta! Nastere usoara!

Felicitari Ina! Bun venit bebe Robin! Fara sa vreau imi fuge gandul la Robin Hood: inalt, suplu, indemanatic, traind in mijlocul naturii si ajutand saracii....

Felicitari Arinna! Bun venit bebe Rares! Si noua ne-a placut numele asta, dar cum stiu ca e numele preferat al nasicii care se chinuie de vre-o 4 ani sa faca un bebe..nu am vrut sa o intristez si mai mult
Irina ce ma bucur ca DD a vegheat asupra voastra si ati scapat de operatie
Bumbitza vrajealaaaa...imi zici tu mie ca nu mai cumperi hainute 2 ani de aici incoloc![]()
cred ca nici o mamica nu se poate abtine atata timp
Ioana sa iti traiasca sotiorul si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii
Freedelia La multi, multi anisori pt pitica ta
Mai siti ceva de oana?
35+
Eric Mihai

si un suc de portocale
(cine doreste si sampanie..
La multi ani, iubitul meu sot!