ne lasam batuti la jocuri?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

In general nu. Mi se pare f important sa-l invat sa respecte regulile si ce ma fac daca-si da seama ca le incalc, pentru a-l lasa sa castige? Cand e un joc nou, avem o perioada "de gratie" in care "fiecare il ajuta pe celalalt" ca sa invatam sa jucam. Evident ca-l ajut mai mult eu pe el, dar trebuie sa fie reciprocitate. La jocurile de carti, de exemplu, pana cand invata jucam cu cartile pe fata.
Bine, daca e vorba de jocuri sportive, un alergat sau un fotbal cu tat-su, normal ca nu-si pune mintea si fortele pe de-a-ntregul cu copilul....

Nu-l las sa castige pentru ca am patit ca sunnyday. Bunicii l-au favorizat cand jucau diverse, si inca la modul ca se faceau ca nu vad bine cat au dat cu zarul, ca nu numara corect pasii la "nu te supara frate" si copilul prinsese chiar o satisfactie in a trisa si a-i pacali pe ceilalti. Plus ideea ca fiind mic, el trebuie sa fie favorizat. Cum e copil unic, treaba asta mi se pare cam periculoasa pentru personalitatea lui.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput