borcanasele pt bebelusi
Raspunsuri - Pagina 2
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fetyza buna,eu i-am dat bebeului meu ffff rar mancare la borcanase(ocazional),am mai multa incredere in mancarea facuta de mine,asa ca va sugerez tuturor mamicilor sa nu apelati foarte des la borcanase,credeti ca sunt f naturale eu una nu ma incred in ele,cum rezista alea in raft la 20 grade?in orice caz fiecare isi creste copilul cum vrea....pupici |
asa cum rezista si zacusca pe raft la bunica in camara.
raly spune:
I-am dat numai cand plecam la drum si nu puteam incalzi mancarea facuta de mine.
Nu au gust prea bun, copilul prefera mancarea mea, oricum.
viomary spune:
i-am dat celui mare de cate ori nu putea sa pregatesc eu si am fost multumita asa voi face si cu cel mic
Eseea spune:
citat din mesajul lui raly I-am dat numai cand plecam la drum si nu puteam incalzi mancarea facuta de mine. Nu au gust prea bun, copilul prefera mancarea mea, oricum. raly |
cum sa nu aiba gust bun? au gust ff bun!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Catalishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui philip
asa cum rezista si zacusca pe raft la bunica in camara. |
exact asa !!! se numeste sterilizare. eu cred ca sunt mult mai safe decat mancarea gatita intr-o bucatarie de restaurant unde nu stii cat de curat este si nici in ce apa fierb legumele. eu apelez la ele si cand am de facut drumuri si copilul e cu mine, ca chiar daca i-as face eu mancarea s-ar strica sa o car 2-3 ore prin cine stie ce calduri.
parerea mea
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
Cygni spune:
citat din mesajul lui fetyza buna,eu i-am dat bebeului meu ffff rar mancare la borcanase(ocazional),am mai multa incredere in mancarea facuta de mine,asa ca va sugerez tuturor mamicilor sa nu apelati foarte des la borcanase,credeti ca sunt f naturale eu una nu ma incred in ele,cum rezista alea in raft la 20 grade?in orice caz fiecare isi creste copilul cum vrea....pupici |
tu nu te increzi in ele, eu da caci am luat mereu tot felul de produse organice din UK si sunt foarte bune si sanatoase. ca fetita mea a preferat mancarea gatita sau sa nu manance e alta treaba
rezista pentru ca sunt vidate dupa sterilizare.
Leditia spune:
Noi am folosit cand am plecat cu el si nu aveam cum sa-i gatesc sau in situatii de urgenta..gen -mi s-a terminat butelia taman cand ii faceam mancarea lui.:) sau de disperare ca nu voia sa pape carne si am crezut ca-l pot pacalii cu borcanelele aleaIntr-adevar,fiind obisnuit cu mancarea facuta de mine,le accepta mai greu..E bine sa vezi dinainte care ii plac si sa fi mereu atenta sa faca capacul click cand il desfaciDaca nu face,nu-i da..
Concediu placut.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
abramburika spune:
citat din mesajul lui Alina Patrisuca ,imi pare rau ca nu stii dar borcanelele nu au conservanti si probabil sunt mai "safe"decit ce zici tu ca-i prepari natural...din piata!Sunt mai "safe"decit Danonino,de ex ca tot citeam ca papa bebelusii! Deci la cel fel de fructe se gasesc acum pe piata(ma gindesc la piersici,caise),cred ca fructele de la borcan sunt mult mai bune,nu-s atit de pline de ingrasaminte si alte chimicale,sunt atent selectionate,cel putin aici se fac des controale si ies rapid la iveala problemele. Probabil ca trebuie probate inainte de concediu insa sunt o alternativa f buna. Alina,mami de 2 copii minunati |
Exact din aceleasi motive mi-au fost mie recomandate de catre pediatra la inceputul diversificarii. Normal ca inainte eram impotriva, ca na, e mai sanatos ce fac eu cu manutele mele. Dar nu e mereu asa, mai ales aici cand posibiliatile de a cumpara mereu fructe si legume de la tarani, de incredere, sunt mai mici. Deci, pe langa faptul ca sunt mai sigure borcanelele, cica ar fi si mai usor de digerit pt. stomacelul lor care abia incepe sa se obisnuiasca cu macare solida. Deci, eu sunt pt. borcanele la varste asa mici. Bineinteles ca nu e musai sa manance numai si numai borcanele, se pot alterna cu pireuri si paste facute in casa.
Oricum, in concediu este o alternativa de preferat mancarii de la terase, restaurante etc.
AnnaBaby spune:
Nu inteleg de ce atat de multe mame nu au incredere in borcanele, exact asa cum s-a mai spus sunt mult mai bune decat fructele sau legumele pe care le luam noi din piata. Aproape toate sunt bio (de fapt chiar toate, eu nu am vazut borcanele pe care sa nu scrie bio), nu contin conservanti, sare, zahar, nimic din ce ar putea dauna copilului, ce sa mai, sunt foarte bune. Iar pt concediu sunt cea mai buna varianta. Eu una le-am folosit nu numai pt deplasari, ci si pt momentele in care nu aveam timp sa gatesc, sau nu aveam inspiratie, sau nu aveam ingredientele. Si vreau sa zic ca si acum ii mai dau, mai ales din cele cu fructe, iarna. Ca in afara de banane, mere si portocale, nu prea ai ce cumpara din supermarket, decat fructe din alea pline de hormoni si fara gust. Nu-i mai bun un piure de la borcanel?
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg