Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Elle, Alex sa nu va suparati pe mine, dar si eu zic ca din cauza ca sunt mai grasunele nu fac atatea...adik ma gandesc ca le trebuie ceva mai multi muschiuleti decat altora mai slabuti ca sa faca toate astea....zic si eu....uite, ca si Monica, IUlik, zic la fel, si bebeii lor sunt mai maricei, deci se leaga....

acum, de fapt, eu nu mai stiu ce dimensiuni are Zeina, dar Alex a zis ca-i grasunica....la cap sa stii ca nu-i mult, mai ales ca se trage si din tatari stii doar ca e trasatura de rasa asta cu capul mare la tatari...noi aveam 44.5 la 6 luni

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alex dupa inceperea diversificarea si stabilirea unei rutine alimentare cu mese solide sunt suficienti 600ml lapte pe zi iar dupa varsta de 10 luni pana la 3 ani chiar 450ml-500ml lapte pe zi repartizati in 2 portii, de obicei dimineata si seara.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

ELLE, din pacate nu avem poze.Motivul?Grabitul de tati.A avut nevoie cu o zi inainte de aparat si l-a lasat in masina si cand a plecat a plecat la buc inapoi cu aparatul.A avut si andu serbarea si nu am putu face nici o poza.Imi pare asa de rau ca a fost asa de frumos la serbare.Au avut ca teme ceva cu sezatori. F frumos.Dar a filmat cineva si acum sper sa se dea sotul bn pe langa el sa ne dea si noua macar filmarea.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

[/quote]

pai iulia, 13,5-14 g lapte inseamna 3 masuri. o masura are cca 5 g.
la 90 ml inseamna ca se pun 3 masuri (adica 13,5-14 g). unde e greseala?
si nu scrie nicaieri apa jumate/ lapte/ apa jumate.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.
[/quote]

D,da stiu ca asa inseamna,si nu am zis ca e vreo greseala,doar ca difera de ce zic astia pe cutie

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Selen, eu una cred ca nu din cauza ca sunt mai grasunele.Pai uite theo este ninja-schija si nu s -a intors decat o data de pe spate pe burta si asata acum vreo 3 sapt.ea are 5.800gr.La inceput ma ofticam si eu cand va auzeam ce progrese fac bb vostri dar apoi am zis ca asta este o sa va ajungem si noi din urma.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

asa e, Doris, oricum nu zic ca e regula, ca nici a mea nu intra la categoria "pana" cu cele 7.6 kg ale ei si totusi e f activa...dar na, ma gandesc ca poate fi una din cauze....

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Oricum sa stii Selen ca Ebru este una din fetitele noastre preferate. Sotul mereu zice daca mai sunt ceva ;;noutati;; despre preferata lui.Andu zice ca e ceam mai frumoasa dupa theo ca are par mult.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor ! Multumim de urari!

Un pentru Stefan de Techila si inca unul pentru fratele lui !

Azi am inlocuit si noi complet masa de la 11 cu suc de morcov+mar+para. Vad ca a rezistat eroic pina acum...acum ma duc sa ii dau sa pape laptic. Si apoi ne pregatim de oaspeti...

Si apropos de pitici...ieri seara Isabela avea 8.050 kg...mie mi se pare cam mult...ma gandesc sa ii scot fructele si sa papam doar legume citeva zile. Fetelor cu bebei mai buflici voi ce le dati sa pape?

Va !

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

pai iulia, 13,5-14 g lapte inseamna 3 masuri. o masura are cca 5 g.
la 90 ml inseamna ca se pun 3 masuri (adica 13,5-14 g). unde e greseala?
si nu scrie nicaieri apa jumate/ lapte/ apa jumate.

h.

Multumesc lui DD.
[/quote]

D,da stiu ca asa inseamna,si nu am zis ca e vreo greseala,doar ca difera de ce zic astia pe cutie

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

[/quote]

am citit si eu pe cutie. cantitatile sunt aceleasi ca in fisele tehnice si conforme cu ce iti spuneam ca stiu eu de la medici.

aia cu jumate/jumate e absurda si nu reusesc sa inteleg mecanismul.
dar nici nu ma intereseaza. mi se pare aberant.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doris_79

Oricum sa stii Selen ca Ebru este una din fetitele noastre preferate. Sotul mereu zice daca mai sunt ceva ;;noutati;; despre preferata lui.Andu zice ca e ceam mai frumoasa dupa theo ca are par mult.

Poze Theo

Poze noi

bineinteles ca dupa Theo

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput