Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
ma duc la .. sunt tare obosita in ultima vreme. ma culc ff tarziu, ma scol dimineata devreme ..
noapte buna!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
x_ggg spune:
Neata!
o dau eu, ca ast-noapte nush ce a avut juniorul, s-a foit, s-a sucit, numai nu a dormit.... si la 6 era fresh ca o floricica
Cand aud de programe de masa, cu 4-5 mese, imi vine sa ...al meu papa tztzi din 2 in 2 ore, doar la ora 10 papa fructe cu cereale si de ieri incerc sa ii introduc legumele la pranz(in jur de ora 12)...dar in rest, din 2 in 2 ore tzitzi...nu se satura, ii e sete, sau doar se alinta..nu stiu inca...Clar, apa e cah, sucul de fructe e bunutz vrei 5 lingurite ...apropo de lingurite, cum sa aiba o lingurita 5 ml...pai cand trebuia sa ii dau 5 ml de calciu cu seringa era ditai seringa .... si tot constipat suntem..cu tot sucul de portocale, face kk ca oita si f f f greu ..cineva mi-a recomandat Debridat..am mai incercat cred cand era cu colicile, dar atunci facea kk bine si nu am remarcat efectele in privinta asta.
Monica_dicut, fiul meu, la vaccinul de 4 luni avea 45 de cm circumferinta capului. Deci nu esti singura mama de bebe cu cap de..dovlecel...
Va pup
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
iuliapapusa spune:
neata featele.las eu cafea nes 3in1 si capucine.a ramas sa i dau lapte o perioada.acum va sapun ceva voi dati 4 pic de vigantol?eu dau 2 ca asa mi a zis doctora.iar mie nu mi a masurat o niciodata.cum o masor eu in lungime si circumferinta capului? de cantarit o cantaresc eu si are despuiata de tot pe nemancate 8,5 kg.e bine? vad ca vb de diete.nu,nu vreau sa slabesc ci sa ma ingras si eu macar putin ca daca tot sunt stearpa rau fara titi macar fundic sa am
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
uka sper ca am retinut bine.am incercat sa mai raspund de cateva ori dar nu a mers.dau lapte nan.de la doctora stiam ca nu trebuie sa aiba si laptele si cerealele din aceasi gama.eu la inceput i am dat cereale de la nestle ca sunt din aceasi gama aveam cereale cu roscove si unele cu morcov.o sapt le a mancat f bine apoi isi facea sila.o mai pacaleam cu avioane cu maimutareli da acum cum ating lingurita de buzele ei face ca toate alea.nu vrea si pas.acum ce ar trebui sa fac?laptele e clar ca nu l schimb.of voi patiti dastea?oare sunt eu de vina?voi faceti goange cand papa bebeluci si cand prindeti momentul hop lhngurita in gurita?
poze luta
mary_07 spune:
'neatza ladies
Am inceput si eu sa ma culc mai devreme seara,ma trezesc pe la 7,imi beau cafeluta,mai fac una alta pana se trezesc baietii si e tare bine asa
Iulia,nici noua nu ne-au placut cerealele cu roscove,le vomita.Am luat si Topfer ,dar nici astea parca nu-i priesc,am impresia ca il doare burtica de la ele.Cred ca ramanem tot la Nestle..oricum,noi cum nu mai papam cereale simple,i-am luat din acelea de orez si ii mai pun peste fructe 1-2 masuri (daca iasa pireutul prea apos) sau peste legume.
Mada,
Multumesc de sustinere ,dragelor
Ce ma sperie uneori,e ca il vad pe Alex cum creste,deja e baiatel mare,la toamna merge la gradi...apoi la scoala...si ma sperie gandul ca azi-maine voi avea un baiat in toata regula si inca io mi-s o "copila",ma gandesc ca nu apuc sa ma maturizez destul incat sa educ un om.
Daca as spune altcuiva decat VOUA lucrurile astea,mi-ar arunca in fata ca de ce am facut un copil asa tanara....dar eu stiu ca voi ma intelegeti ...nu am nici cea mai mica urma de regret .Pana era Alex bebe,n-aveam ganduri din astea,nici acum,in ceea ce-l priveste pe Razvan...Alex imi da "batai de cap"
Am deviat un pic,dar simteam nevoia sa ma "descos" un pic
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
techila spune:
neata fetele,
muulta muuulta
o zi infiorator de obositoare ieri, urmeaza alta la fel
ieri la ortoped ne-a zis ca suntem ok, am primit inca o parere antioperare de hemangiom asa ca-s f hotarata pe treaba asta. normal ca tre' sa revenim peste 3 luni.
azi avem ortoped....dupa care o tura prin farmacii ca vreau si eu sa cumpar topfer sa il incerc si sa mai cumpar niste borcanele. dupa aia relaxare la o prietena...
ioanna, eu de 2 luni cred ca am 4 mese pe zi...si nici lapte nu iau 500 de ml pe zi, ci undeva spre 400 cu indulgenta. asta e...adica am incercat sa le bag 5 mese. chiar si ieri ca ni se suprapunea masa cu vizita la dr, nu am reusit si pace. nu vor...asa ca nu mai imi bat capul ca doar nu pot sa le dau lapte intravenos. dar si dr m-a inteles cand i-am zis ca nu se poate si ne-am adaptat cu diversificarea la 4 mese. in plus, in perioada cand nu mancau nimic nimic ma batea gandul se le dau 3 mese...decat 4 la care sa nu manance nimic, mai bine 3 si sa manance. si asta nu era ideea mea, ci a prietenului Spock...deci mai sunt si altii. hai te
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
anamaria1979 spune:
Neata si de la noi! Multumim de cafele, capucine!
Techila bafta la doctor sa scapati fara probleme.
Mary felicitari pentru familie, ai doi baieti de nota zece sincer te admir ca esti atat de tinerica.
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Va las proaspata ca sa va treziti binedispuse.
Am citit tot, insa nu am apucat sa raspund pe loc, asa ca incerc din amintiri.
Anomis ma bucur ca ai reaparut, ma si gandeam pe unde umbli. Felicitari pentru cadoul de 8 martie, buna investitie. Nu am luat inca al carutz, trag inca sperante sa ma descurc cu asta, deocamdata nu imi dau seama cat de bun sau rau este, ca nu vrea sa stea in partea sport.
Monica al tau e si mai mare cu o luna decat a mea, de aia are capul mai mare, da? Hai ca parca m-am mai linistit, ca vad ca nu sunt singurii caposi.
Cristina ma bag si eu acum sa citesc despre regim si te anunt daca ma inscriu, desi la mine e vorba de muuuuuuuuuuuulte kile, nu stiu daca functioneaza, dar ma documentez.
Techila ma bucur pentru vestile bune de la dr si tinem si astazi pumnii.
Oare mai era ceva?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
iuliapapusa spune:
va multumesc pentru raspunsuri.cred ca si eu sunt mai panicoasa asa ca mi dau repede 2 palme sa mi revin ca nu i bine nici pt mine nici pt luta mea iubita.acum sa va spun si eu o bomba am ramas dezgustata total.noi in cartier suntem mai multe cu bebei asa ca aseara ii fac o vizita unei vecine care are un baietel cu 2 sapt mai mare.fetelor mirosea saracul copil in ultimul hal a acru ca sa nu zic altceva iar ea se chatuia cu uni.am ramas dezgustata.atat de rau mirosea incat nu l am putut tine in brate.si ea ii da mancare de care mananca ei cu paine.doamne
poze luta