Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Iulia, unde citesti tu mami?Ca vreau si eu sa intru?

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

AM vazut unde.scuze.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara fetelor!!

La multe lunite, ISABELA,SONIA,MIRUNA,PAUL

Noi suntem mai bine..Eu am ramas decat cu niste mucisori, ma bucur ca a plecat durerea aia crunta de cap.

Suede mami, så ne spui ce au facut la medic azi.

Iulipapusa am ras de numa' cu furtunul sotului..Påi ai vrut jacuzzi, ti-a facut jacuzzi..sånåtate multa tie si fetitei!

Alex mami si vantul bate mai tare pe la tine pe acolo..Cu laptele så stii ca Brucu mai serveste lapte dimineata si seara 260 si 260..Atat!Si nu te mai agita ca nu face fetita aia si ailalta..Nu are nimic, fiecare are ritmul lui..Da??

Claucia multa sånåtate frumoaselor tale!!Te admir mami mult , så stii!

Nu mai tin minte ce am mai vrut så mai zic dar poate imi amintesc pe parcurs.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Mai fetelor dar ce s-a intamplat?Nimic, nimic in seara asta?Nu se poate.Ceva nu e in regula.

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Claucia, off, ce ai mai tras cu frumoasele tale! Bine ca acum sunt bine. Si de vaccinul de 6 luni ce ti-a spus medicul, se poate amana? Ca intreba Monica de dimineata si eu stiam ca nu, dar eu nu am incredere prea mare in doctorita mea.
Sa stii ca regimul Scarsdale e super de super. Eu am slabit frumos cu el acum un an si jumatate, cam 5 kg in doua saptamani si nici nu am mai pus pe urma la loc desi am revenit la o alimentatie normala, dar l-am tinut ca la carte. Si eu imi propusesem sa il incep de azi, dar am tot amanat, pentru ca nu ma simt in stare sa renunt la dulciuri doua saptamani....nici macar una! Dar daca te vad pe tine asa de hotarata, ma apuc si eu. Daca as da jos 4 kg as fi cea mai fericita.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va pup dragelor
am terminat de trebaluit runda de seara si acuma am si eu un pic de timp. sa va zic asadar. am fost la vaccin, a fost relativ bine. am plan putin da' nu semnificativ am luat numai 230 de grame (ar acuma 7100gr) si 66.5 cm. inteleg ca este relativ putin cat a luat e in greutate. a scris in fisa crestere ponderala la limita inferioara. una peste alta copilul este excelent dezvoltat psihomotor. am primit nota 10 . mi-a zis sa nu-mi fac griji ca a luat putin entru ca e aimentat la san daaaaarr asta inseamna ca trebuie sa incepem maaaaarea diversificare. mi-a zis ea ce si cum. nu-i mare scofala

problema mea este alta. Carol mananca de 4 ori pe zi. total gresit. cica tre sa.l fac sa aiba 5 mese (3 de lapte la 7, 14 si 22, una cu piure de fructe si cereale la 11 si una cu cereale la 18). asta e ca la nebuni. toata lumea se chinuie sa scoata o masa copilului, eu trebuie sa o bag. 'om vedea.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Seara buna!
Uof..fetita mea cateodata e o enigma pentru mine..are un comportament..asa..de neinteles.
Azi de la 1 la 4 jumate am stat afara, ne-am intalnit cu bebeii constanteni cu ochi albastri , am mancat legumele la mall, super cumintica, a lins borcanasul cu supica facuta de mami, nu a plans deloc..cuminte si la intoarcere..acasa am dormit...dar cand s-a trezit... a plans in continuu 2-3 ore fara sa imi dau seama ce are..tare nasol sentiment..
Abia de jumatate de ora am culcat-o, am strans pe aici ca nu va explic cum arata casa mea ..acum am pus neste poze de dovada pentru voi Ma apuc sa citesc ca tare-s necitita !

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

fetele daca va spun ceva nu radeti de mine,da?azi noapte nu am avut somn nici eu nici sotul ca am baut cam 2 sticle de pepsi impreuna.asa ca pe la 1 ne hotaram sa facem o baie si ii zic soatei ca as vrea si eu cada cu bulburuci.la care soata vine cu furtunu de varza si incepe sa vanture apa.fetele am ras de s a trezit si mama saraca speriata.apoi gurita a adormit da eu nu puteam neam asa ca pe la 3 si stergeam prafu de pe mobila mea noua

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Seara buna!
Uof..fetita mea cateodata e o enigma pentru mine..are un comportament..asa..de neinteles.
Azi de la 1 la 4 jumate am stat afara, ne-am intalnit cu bebeii constanteni cu ochi albastri , am mancat legumele la mall, super cumintica, a lins borcanasul cu supica facuta de mami, nu a plans deloc..cuminte si la intoarcere..acasa am dormit...dar cand s-a trezit... a plans in continuu 2-3 ore fara sa imi dau seama ce are..tare nasol sentiment..
Abia de jumatate de ora am culcat-o, am strans pe aici ca nu va explic cum arata casa mea ..acum am pus neste poze de dovada pentru voi Ma apuc sa citesc ca tare-s necitita !

bine ca a adormit, au deocheat-o baietii aia doi

la culcare acum noapte buna

nu mai mergem maine la vaccin, am mutat pe joi, deci am timp sa cumpar dezinfectantul pt d-na doctor

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Elle, Alex sa nu va suparati pe mine, dar si eu zic ca din cauza ca sunt mai grasunele nu fac atatea...adik ma gandesc ca le trebuie ceva mai multi muschiuleti decat altora mai slabuti ca sa faca toate astea....zic si eu....uite, ca si Monica, IUlik, zic la fel, si bebeii lor sunt mai maricei, deci se leaga....

acum, de fapt, eu nu mai stiu ce dimensiuni are Zeina, dar Alex a zis ca-i grasunica....la cap sa stii ca nu-i mult, mai ales ca se trage si din tatari stii doar ca e trasatura de rasa asta cu capul mare la tatari...noi aveam 44.5 la 6 luni

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

..nu prea sunt de acord cu teoria voastra
Si carina e grasuta bine dar e foarte mobila..are vena ca sa zic asa..depinde de fiecare copil.
Mai e ceva: totul se intampla brusc, o sa vedeti ca de-odata o sa stea batz in picioare, n-o sa se mai clatine in fundulet..la ea asa a fost
Lasati piticii , sunt bine fetele, se lasa asteptate

Mergi la inceput