Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

MELY ,tot respectul meu pentru tine.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

iar ati scris 10 pagini si am rama in urma, dar eu m-am plimbarit azi toata ziua pe afara. am cumparat hainute pt barbateii mei, m-am uitat de scaune de masa si eventual de premergatoare. inca nu sunt hotarata ce sa fac, daca sa le iau sau nu. mai vad eu.

fug sa citesc din urma si revin.

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

am intrat in a doua jumatate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Meli noi la varsta ta copilaream, eu sigur n-as fi fost pregatita nici de viata de sotie. Tu esti sotie, gospodina, mama de doua ori, studenta...

Fetelor din Bucuresti, unde este pe acolo internet wireless gratis? La Cluj este in Iulius Mall si in zona Universitatii. S-a dus sotul meu acolo cu internetul de la Zapp si nu mai functioneaza si are mare nevoie de ceva de pe net. Nu stie unde sa mearga cu laptopul...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

fetele daca va spun ceva nu radeti de mine,da?azi noapte nu am avut somn nici eu nici sotul ca am baut cam 2 sticle de pepsi impreuna.asa ca pe la 1 ne hotaram sa facem o baie si ii zic soatei ca as vrea si eu cada cu bulburuci.la care soata vine cu furtunu de varza si incepe sa vanture apa.fetele am ras de s a trezit si mama saraca speriata.apoi gurita a adormit da eu nu puteam neam asa ca pe la 3 si stergeam prafu de pe mobila mea noua

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

scuze dar nu m-am putut abtine...cred ca e tare de treaba sotul tau

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Meli noi la varsta ta copilaream, eu sigur n-as fi fost pregatita nici de viata de sotie. Tu esti sotie, gospodina, mama de doua ori, studenta...

Fetelor din Bucuresti, unde este pe acolo internet wireless gratis? La Cluj este in Iulius Mall si in zona Universitatii. S-a dus sotul meu acolo cu internetul de la Zapp si nu mai functioneaza si are mare nevoie de ceva de pe net. Nu stie unde sa mearga cu laptopul...

raluk - eu stiu ca e in zona hotelului sofitel. am un coleg care s-a dus dupa ce si-a luat laptop sa probeze acolo wireless-ul. si cica s-a asezat pe iarba din fata hotelului si a mers . probabil ca aia in hotel au wireless.
parca si in zona herastrau (care e aproape de sofitel) e o zona "legala" de wireless...da' nu stiu exact unde.

in mall-uri nu am auzit. dar daca "se da aproape" de orice cladire fitzoasa de birouri...s-ar putea sa mearga.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

buna fetele mele dragi.sunt bine nu gravi ci doar o sangerare de la fibron.am si eu o intrebare va rog cu ce i pot amesteca branza dar nu cu fructe ca nu vrea.va pup dulce

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

eu amestec branza cu gris si le dau la pranz uneori si sunt topiti dupa meniul asta. sa stii ca grisul e de orez, nu le dau gris din alimentara, din asta de grau. stiu ca poate sunteti impotriva acestui produs, dar cand am ales sa le fac gris de orez am gandit bine pentru ca nu se saturau si legumele nu le placeau.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multe lunite, printesa Isabela

Am fost si noi un pic la plimbarica, dar din cauza de vant puternic, l-am carat in carrier. Are sens sa ma plang de dureri de umeri????
Si... Ralukule, stai linistita ca si aici a nins azi, ca-n povesti iar mie-mi vina sa ma

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Chiar asa, Meli, care e problema, ca nu ne-ai spus?

....acum,cand sunt linistita,nici nu stiu ce sa spun...
Cand sunt in "miezul problemei" as putea umple pagini cu tot ce ma doare,ma framanta sau ma aduce pe culmile disperarii...
Alex are perioade in care e de nerecunoscut,urla fara incetare (nu ca l-ar durea ceva...asa isi manifesta el nemultumirile)...Calin are momente in care rabdarea scade la 0 (cu toate ca ar trebui sa fie invers,el e cel care petrece cel mai putin timp cu ei,comparativ cu mine) ,Razvan are si el momente in care orice i-as face nu e bine,cel mai ok i se pare sa urle...
..si intre atatea urlaturi,simt ca ma "scurg" incet incet...as iesi tiptil pe usa si n-as mai veni vreo cateva ore

Acum e liniste si pace...dar si maine e o zi care-mi va aduce aceleasi "bucurii"
Ma simt prost sa ma plang de lucrurile astea,mai ales cand multe dintre voi va confruntati cu probleme mult mai grave comparativ cu 2 miorlaiti

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

cand te mai simti asa, anunta-ma si plecam amandoua

poze

Mergi la inceput

am reusit sa va citesc. nici pruncii mei nu fac mare lucru. robert canta si el cand adoarme, iar darius vorbeste. spune tot din casa :da-da-da, ta-ta, dai-dai, ga. nu se intorc niciunul de pe spate pe burta si nici de pe burta pe spate. stau in fundulet sprijiniti destul de bine doar ca lui darius ii place sa se scurga si ajunge mereu aproape la orizontala si cu capul chinuit sprijinit de fotoliu.nu ne taram deloc. robert incearca sa ridice funduletul, dar darius nici nu indoaie genunchii cand sta pe burta.lui nici nu-i place de fapt sa stea asa. dupa putin timp incepe sa maraie.robert se straduieste insa foarte tare.e un simpatic cum se oboseste el cu fundutul lui gras. ce sa mai zic de stat in picioare. nici gand. dar si eu am pus asta pe seama greutatii noastre. robert are 9,800kg, iar darius 9,200kg, desi uneori imi fac si eu mustrari de constiinta ca poate eu nu i-am stimulat destul sa faca asa.
asta e.cand or vrea vor incepe ei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Wireless in Bucuresti peste tot. In toate Mallurile, pe langa cafenele, mai toate au, starbucks de ex sigur, gloria jeans, nescafe nu stiu, dar noi suntem clienti de cafenele de prin mall asa ca stim :-). Plus ca in mai toate hotelurile in lobby insa, camerele nu stiu daca ofera dar posibil.
In cafenelele de prin Bucuresti la fel, la gara parca erau, la ROmtelecom :-), la institutiile astea mari, mai toate au wireless gratis. :-)

Cica apar si eu rar si atunci offtopic

Asta epntru ca am cam avut treaba cu fetele, Alessiuta mi-a facut 2 episoade de ceva...ne-am trezit intr-o zi cu febra 38, a doua zi dimineata 39, si tot nu ii scadea nici sub antibiotic...dupa 2 zile a inceput sa cedeze, la un 37,9-38. Bineinteles nas infundat, nu putea sa respire, nu avea chef sa manance, stat in casa etc. Acum 2 zile, s-a trezit dimineata cu tuse latratoare (din cea de laringita, mamicile cu copii mai mari si care au facut macar odata laringita stiu cat e de scarry , i-am facut si ei aerosoli cu flixotide (aveam de la Isa, aici alta poveste), nurofen si i-a trecut. Nu a mai tusit de atunci, insa nu e parca de tot rezolvata...respira pe nas dar parca tot infundat vorbeste. IN fine, mai asteptam sa vedem ce si cum.

Isa, de cateva luni chiar , din ianuarie are o haraiala in piept, are secretii si le tuseste care nu se mai termina...nici nu i-a mai facut vaccinul de 6 luni, tot mergem saptamanal la dr si ne mai amana o saptamana. Este probabil un virus care nu cedeaza, are secretii in pieptut, tuse productiva dar care nu se mai termina. I-am dat de-a lungul timpului, sinupret, eurespal (rau, rau la gust) pentru tuse, aerosoli cate 5 zile intensiv, de 3-4 ori pe zi, cu de toate, dupa, o aspiram cu batista bebelusului, zici ca eram numai pusa pe furtunele si pe fire si pe solutii.
Astazi am fost iar la dr, nu a facut vaccinul, poate saptamana viitoare cand mergem iar, tot are secretii, am citit pe net de toate, de la posibil astm (dar la ea nu se aplica sigur), la hiperreactivitate bronsica. Pe reteta scrie bronsiolita acuta, insa cat de acuta sa fie de 2 luni? Alt tratament, alte distractii, aerosoli bineinteles, bine ca avem aparat, il folosim intensiv.

La odiseea Alessiei, la Dovlecei de iulie aug 2007 se vorbeste enumai despre fata Carmen care a murit, a fost colega cu noi de odisee, e cam deprimant, si mamicile sunt cam speriate, ganduri, scenarii care mai de care mai morbide, etc.

Acum vestile bune: desi in ultima luna nu a luat decat 300 gr, totusi in ultima saptmana mi-a luat 150 gr, ceea ce esgte super, de vreo 2 saptamani mananca excelent, papa tot. Ea e oricum foarte vesela, jucausa, "vorbeste" mult, se joaca, e foarte activa si scumpa. Numai tusea productiva si secretiile din piept sa mai plece si suntem super in drum spre vacanta...ca eu oricum ma gandesc la vacanta, soare si mare, abia astept.

Cam asta. Suna scarry dar nu este chiar asa, Alessia e spre bine, pe Isa sper sa o rezlvam, ca tot facem tratament, primavara vine, ele sunt vesele, de ex acum alessia sare cu taica-su pe patul din dormitorul mare, mai sare si pe taica-su si ii spune ca el estge Back Buty, va dati voi seama cine este .

De maine sau de poimaine ma duc la sport, la o sala super langa mine, Onefitness se cheama, o ora in fiecare zi, mi-am luat costumatie si tin si dieta scarsdale, e a 4-a zi.
Cu isa am mari "succesuri" alimentare, cu fructe, cu piure de legume fara sare deloc, scarbosel, dar asa manca si Alessia cu o mare placere. Am primit si biscuiti fara gluten de la cineva asa ca o sa primeasca si buiscuiti in fructe si in iaurtel, atuncni cand o sa primeasca si iaurtel.

Va pupam mult si scuzati vestile uratele...

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput