Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
monet spune:
Adevarat c-a-nviat!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"De Aprilie"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!!!
Am stufatul pe foc (ptr. Melisor si cu piureu, Cris primeste carnati cu piureu) si putin timp sa va scriu :p
Iulia, nu ma baga in seama, am faze cand dau cu banta-n balta - dupa cum spune o prietena. Eu doar ma oftic ca mi se pare greu sa ma uit la pozele voastre si chiar o fac cu placere ... probabil ca d'aia mai ales. E alegerea ficaruia unde si cum isi arata pozele.
Prietene?
Bertha, evident ca poti sa "i-o faci bunicii" :) ... doar n-am copyright la pacaleli. Dar mi-ai dat o idee, poate fac bani din cer ;)
Si e oficial, nu-s credincioasa destul (mai degraba deloc) sa trec peste unele chesii, asa ca ai mei - inclusiv noi - ramanem neimpartasiti .... si pacatosi nevoie mare :D
Mie una - dar este doar parerea mea - mi se pare trist ca in timpurile noastre in Romania se face propaganda ptr. imprastierea virusilor pe baza ca-i credinta, dar contra vaccinarii ... presupun ptr. ca-i "devils work!".
Albinutza, cum v-ati distrat? Au facut copiii baie?
Bafta cu serviciul nou! Poate totusi mai intri pe la noi!
Iulia, cum i-a placut lui Tommy la inviere?
Noi am stat zilele asta linistiti acasa, nu de alta dar au spaniolii liber si e omor peste tot. Sambata am colorat oulele (Bertha, multumesc ptr. pont!) cu metode naturiste. Cautase Boby pe net ... doar ca n-au iesit mare branza si am incercat cu spanac - nimic! - cu curcuma - tot nimic, doar ca s-au galbenit unele vase :)- cu zeama de sfecla rosie - a iesit ceva maron. S-a enervat Boby si a colorat unele cu acuarele, pe care pe la 12 noaptea le-am pitit prin gradina, alaturi cu unele de cioco si 2 iepurasi de cioco .... daca ne vedea cineva murea de ras, noi doi cu lanterna cautand locuri bune ptr. oua. Duminica s-au trezit copiii devreme, ca doar a venit iepurasul si au gasit pe canapea fiecare o tampeniuta, dupa care am cautat prin gradina ... Melie s-a oprit la primul ou de cioco, Cris le-a gasit pe restul. Au fost incantati, pacat ca nu o sa putem duce traditia inainte :(
La pranz si-a facut Boby damblaua cu pulpa de miel la gratar, care a iesit beton ... am papat-o cu spanac cu rosii. Dupa amiaza a fost invitat Cris la Birthday-Party la un prieten si vecin, asa ca de la 5 la 8 au sarit (au avut castel din acela umflat cu aer) si s-au fugarit ... seara ne-a spus ca a baut putina Cola si ca nu-i e somn (el de obicei n-are voie), dar a picat frant.
Azi avem stufat ... la 6 ma intalnesc cu o prietena la un coctail :) ... si gata si Pastele.
Maine incepem iar cu impachetatul si restul ... ce-mi place! :(
Gata, va las in pace ... trecem la masa! Pofta buna si voua!
O saptamana faina!
Sanatate!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!
tnicoleta spune:
Adevarat a inviat!
Hop si eu.
Albinuta Succes la noul loc de munca. Acomodare rapida. POate ne mai dai vesti, din cand in cand.
Diana frumoase ousoarele tale, in special cele trei cu ochisori
Irinusa Sa va fie de bine papica buna.
Gata. Noi ne-am petrecut de numa. sambata Bia s-a trezit pe la 7 sa vopsim ouale, da pe langa ea si Alex si Stefi vroiau sa participe la aceasta activitate. Si cred ca mi-a luat vreo 2 ore cu ei langa mine sa le facem. Asta si pentru ca am avut o voptea cam dubioasa, si dupa ce m-am oparit pe maini, am renuntat si le-am dat pensule sa le picteze. Da, domnisoara s-a certat cu mancarea toata ziua, abia a mancat temiri ce, a dormit o ora la pranz si seara am fost si la inviere. Asa ca, in ziua de Paste, a fost bazaita la greu si n-am putut face nimic. Ne-am dus acasa si am dormit. Ieri am dus-o la tara si acolo a alergat toata ziua.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Laurina spune:
Adevarat a Inviat!
Si eu am avut peripetii cu vopsitul oualelor. Am avut 2 vopsele rosii, cu una din ele au iesit roz, cu cealalta portocalie:)).
Minim 2 ore petrecem si noi in fiecare an cu vopsitul lor. Anul acesta am vopsit cu vopsea sidefata la rece si din cea clasica + abtibilduri. Vopsim si oua de prepelita, iese un adevarat show.
In rest duminica ia fost mamei foarte rau, asa ca am alergat pe la farmacie si acasa cu ea. Macar daca ar fi mancat, dar nu a apucat sa manance decat o 1/2 de felie de drob dimineata si asta a fost. Important este ca acum este bine. Ieri am fost la nasii nostri la tara, unde Mihnea a fost in extaz. A dat sa manance la gaini, a vorbit cu vacuta, calu, dar cel mai importanta este ca 'a facut asfalt' .
Aveau niste vecini acolo pavele si nisip in curte asa ca s-a apucat baiatul meu si le-a facut o alee de toata frumusetea. O sa pun poze ca merita sa vedeti:)
V-am spus ca asfaltul si pavelele sunt o alta mare pasiune a lui? Este fascinat de turnat asfalt, avem asfalt acasa pe categorii: vechi, nou, nu foarte vechi. Cum vede o lucrare de asfaltare se opreste, comenteaza si mai ia si un suvenir(asfalt, pavele, borduri:)).
fug la treaba si revin
va pup,
Irinusha spune:
Iuliana!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita! Un Rares sanatos si baftos!
Spunea Alina ca ne mai citesti din cand in cand, sper ca si de data asta ...
Numai bine!
Laurina, pupa-ti baiatul special! Astept poze!!!
Mona, din greseala am facut click pe pozele tale, credeam ca le-am vazut ... si surpriza! :) Faina freza! ... de posesoarea ei stii ce gandesc :), iar fetele niste superbe. Am vazut ca au cautat si gasit oua! Fain, fain!
Nico, si Cris are zile cu toane bune, zile cu toane proaste cand imi vine sa-l pedepsesc intruna ... parca asta si cere. Asta e!
Va pupam, speram ca facem o excursie si sunt pe fuga!
O saptamana faina, fete dragi! Sanatate!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Mey, voi va faceti siesta dupa cat ai mancat si distrat de Sarbatori.
Laurina micului constructor. Eu abia astept sa se faca mare si sa proiecteze nistre strazi mai bune care sa nu se mai umple de gropi dupa 3 luni . Si da, asteptam poze.
Irinusha Distractie placuta in excursie.
La multi ani! Iuliana
Si gata. E oficial. Sotul meu isi schimba locul de munca incepand cu 1 mai. El abia asteapta desi a recunoscut ca ii este cam greu sa faca acest pas, dar e un pas spre mai bine, din mai multe puncte de vedere.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
La multi ani, Iuliana! Multa sanatate, fericire si noroc.
Mona, am vazut pozele voastre. Imi place tunsoare ta, iar fetele sunt tare dragute.
Irinushule, nu m-am suparat, ce-ti venii? Tommy s-a cam plictisit la Inviere, dar eu cred ca ramane cu amintiri frumoase. Imi amintesc si eu cu cata emotie mergeam la Inviere cand eram copil...
Laurina, wow, m-a impresioneaza Mihn(u)ea cu pasinea lui pentru astfalt. Foarte interesant! Sunt de acord cu Nico, precis va ajunge inginer sau arhitect.
Nico, felicitari sotului pentru noua slujba.
Astazi trebuie sa mergem cu Tommy la dentist, caci ii iese o masea si s-a inflamat sau ce stiu eu ce s-a intamplat... In orice caz, nu arata prea bine, deci dupa-amaiza ne prezentam la cabinet. Noroc ca acum mergem la un dentist pediatru si am un cabinet super cu jocuri, desene animate, tot tacamul.
Va doresc o zi frumoasa si linistita.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
monet spune:
copii si copile dragi,
imi beau cafeaua mai tirziu - ii bine trecut de prinz - pentru ca ne-am sculat azi de dimineata cu gind sa mergem la cocoa beach si era innorat, nori negri, amenintatori..... asa ca am mai dormit un pic (mai mult eu ) si acuma fitiitele mele maninca de prinz - salata si senvici cu brinza telemea - iar eu sorb cu nesat, cum v-am zis, cafeluta cu frisca.
vad ca se face vreme buna si poate le iau parintii mei la bazin, la apartamentul unde locuiesc ei. apropo de ai mei, ar fi vrut sa cumpere o proprietate aici, dar cu mine fara servici si, mai nou, cu barbatu-meu cochetind cu ideea sa ne mutam la charlotte, north carolina (serviciul lui l-ar mina incolo, desi nu stiu cum am face, datorind asa de mult pe casa asta..... poate s-o inchiriem cuiva, asta, si sa stam noi in chirie acolo, in charlotte, pina se mai imbunatattesc preturile de case s-o putem vinde fara pierdere macar, daca si fara profit....ah! ).... ziceam de ai mei, nu stiu ce sa faca. le-am propus sa se mute la noi incepind din iulie, cind li se termina chiria apartamentului. da' nu stiu cum o sa fie.... ei au un catelus zglobiu si nervos, noi avem trei pisici simandicoase..... avem un dormitor liber, destul de incapator si ei ar fi, temporar, ok cu spatiul.... sa vedem... a, si toate mobilele si lucrurile lor sa si le depoziteze la noi in garaj - noroc ca garaju' ii mare, mare, de trei masini, practic, da' avem si noi boarfe acolo.... trebe sa sortez si aranjez, cit de curind.....
irinush, multumesc de compliment. acuma m-am cam plictisit deja de par scurt, da' am ce face?! astept pina creste un pic
ma gindesc la voi ca va pregatiti pentru calatoria spre alemania miercuri, da? in ce mica, posibil ultima excursie pe meleaguri spaniole, v-ati dus? precis c-ai facut poze. le vrem
albinutza, sa vezi c-o sa fie fain ca te duci la servici. o sa fie ca un fapt divers in existenta ta de mamica care face de toate. te pup si mult succes.
iulia, ii bine tommy cu maseaua? ce-o fost? of..... eu uram sa merg la dentist cind am fost mica si acuma, ca sint mare, nu-i mai placut
nicoleta, bravo pentru sotul tau! va pup pe toti
laurina, mihnea ii captivat de drumuri? uau, ce fain
urla copilele si pisicile. ma duc sa vad cine-o declarat razboi
"De Aprilie"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
tnicoleta spune:
Buna fetele
Iulia Ati rezolvat cu maseaua? sa ii treaca repede.
Monet Deci, va mutati iar. Poate iti gasesti si ceva de lucru unde plecati. Succes.
Gata vacanta. A venit si Bia acasa. Bronzata si murdara ca un pui de taganus. Dar vesela si fara mofturi multe, cu un brat de flori imens. Lalele si narcise, adunate de prin curte impreuna si Alex.
Va doresc o saptamana frumoasa.
monet spune:
astazi am facut curatenie exemplara in garaj. 6 ore am lucrat. sint umflata in pene de satisfactie
am fost duminica la filmul iesit acu' doua saptamini: "cum sa-ti domesticesti dragonul" (vai, cum am tradus! ). ne-am dus in sala cu ochelari pentru vizionare fantastica in 3D. neasteptat de fain, o fost . copilele, amindoua, s-or indragostit iremediabil de dragonul cel mai principal. de doua zile, numai despre el vorbesc. ne-am uitat la clipuri online, la trailere pe HBO.... se fac jucarii? m-or intrebat. hai sa cautam. un singur manufacturier si-si vinde jucaria cu $30 bucata plus taxe de posta.... hmmm.... prost moment pentru mama voastra somera.... caut ceva mai adinc problema si dau peste niste controverse pe tema 'vinde sau nu vinde walmart jucaria, exclusiv?'...hmmm, scotocesc si mai adinc si aflu ca unele locatii ale magazinului au, altele n-au. la jumate din pretu' de strigare al fauritorilor originali. hm, azi dimineata, dupa ce le-am lasat pe fete la scoala, am ocolit ruta de intors acasa si-am poposit la un walmart de tara. am gasit jucaria, in doua exemplare, la $12 bucata! ha, ce noroc pe lia si maya.
absolut de nedescris bucuria copilelor intoarse de la scoala la descoperirea ca dorinta devenise realitate
mama buna?! nebuna?!
miine, fac ordine absoluta in camara.
nicoleta, da' mult si bine o mai fi pina se ia o hotarire da sau ba se muta pozitia lui sean din orlando. oioioi.
ce mult mi-o placut sa citesc ca bia s-o-ntors bronzata si murdara ca un pui de tiganus de la tara
va pup si noapte buna (la mine ii aproape unspe jumate, casc....). mua
"De Aprilie"