Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
albinutza spune:
bertha, referitor la schimbarea cadrelor didactice , din pacate nu-ti poate garanta nimeni. totusi eu cred ca in cazul nostru a fost pur si simplu un caz izolat, nu-i o regula pentru acea scoala.
astazi nu l-am dus pe cosmin la gradinita, ieri am avut musafiri, ne-am culcat tarziu iar astazi dimineata cand a sunat ceasul l-am ignorat total, era asa bine in pat.
ne-am rasfatat putin ca daca o fi sa incep serviciul adio timp liber, adio dimineti cu somn.
bertha spune:
Albinutza, sigur ca nu garanteaza nimeni si sunt convinsa ca nu depinde mereu de conducerea scolii. Cred ca am ramas eu cu un pitic de cand era fretele meu mic. El a avut aceeasi invatatoare ca mine in clasa I. Din pacate, a trebuit sa se pensioneze medical si, incepand cu clasa a 2-a a venit alta doamna. Nu i-a placut din prima, era cam antipatica. Spre sfarsitul primului trimestru, deja i se scarbise de ea, se ducea la scoala ca la taiere. Nu intelegeam de ce, ca el invata bine, avea numai note mari, ea-l lauda mereu, dar el o dispretuia profund. Profesional nu se compara cu fosta invatatoare, n-avea tact, era cam toapa, pe romaneste. Parintii considearu ca schimbarea il necajise. Tarziu, cand era prin liceu ne-a povestit adevarul: ca in clasa a 2-a, in apropierea Sarbatorilor de iarna, i-a intrebat pe nepusa masa: "copii, mai e vreunul care crede in Mos Craciun?". Si el credea inca. Din momentul ala a realizat ce si cum si a fost pt el un soc f mare. Mare fiind, mereu vorbea despre ea cu dispret, zicea ca degeaba l-a invatat ceva carte, daca i-a distrus visele copilariei.
El a fost mereu mai sentimental si probabil de-aia l-a afectat atat de mult.
Dati-ma afara!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Hop si eu pe fuga.
Lui Tommy nu i se misca deocamdata nici un dintisor. Stam insa rau la capitolul carii. Avem ora la dentist la sfarsitul lunii, sa-i repare cateva carii.
Bertha, vroiam sa-ti spun legat de discutiile cu copiii ca si Tommy se implica mult. In urma cu cateva luni a aflat despre global warming si era foarte foarte ingrijorat...
Nico, imi pare rau de telefonul pierdut.
Uite, in sfarsit, ne-am invrednicit si noi sa mai punem poze noi pe link (vedeti mai jos):
http://www.flickr.com/x/t/0094009/gp/dcppopa/y5E979
Va doresc o saptamana frumoasa si linistita.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
monet spune:
citeva poze de zilele astea. lia si maya.
zile bune, zile mai putin bune, vin si le traim. cu drag, trebe sa le traim. miine mergem la un tirg de carti pentru copii, asa ca ma astept la o zi buna
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Martie2010"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
bertha, saracu' frate-tau. inteleg perfect....
iulia, ce frumusei sinteti. ce-mi plac buclele lu' david
albinutza si bertha, voi acuma v-ati gasit de vecine? ce fain
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Martie2010"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Iulia P. spune:
Mona, multumesc frumos. Right back at you!!!!
Zi foarte agitata la lucru.
Ieri am primit poze noi de la micuta "mea" din Mongolia. Este asa de scumpa!!!!
Va doresc o zi frumoasa si mai putin agitata decat a mea.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
albinutza spune:
Ce faceti, fetelor? toata lumea are treaba? vopsiti oua? faceti curat?
spor la treaba !!!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Hop si eu. Nu prea am chef de nimic. Bia e bine. Saptamana asta am trimis-o la gradi. Miecuri au fost la biserica sa se impartaseasca. Domnisoara s-a imbracat frumos si s-a trezit usor de dimineata. Ieri a vopsit un ou la gradi si era tare mandra de el, dar din pacate, nu m-a ascultat sa il lase pe birou si sa nu se joace cu el si l-a spart. apoi dadea vina pe Alex ca i-a spus sa se joace cu el.
In rest, munca, munca si iar, munca. Si acasa si la serviciu.
Iulia Am admirat pozele voastre. Mi-a placut mult tortul lui David si costumatiile. baietilor frumosi.
Mona Ma topesc dupa domnisoarele tale. Vesele si jucause. si voua
Albinuta Mmm, ce bine e sa te poti rasfata dimineata cu un somnic dulce.
Si, pentru ca nu stiu daca mai apuc sa intru va urez de pe acum
Sarbatori linistite, alaturi de cei dragi.
Fie ca lumina sfanta a Pastelui sa va lumineze sufletu.
HRISTOS A INVIAT!
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Monet, tocmai acum ne-am gasit vecine pt ca eu stau aici doar de 2 ani, timp in care Albinutza n-a mai scris.
Iulia, si eu m-am delectat cu pozele voastre, ai 2 flacai frumosi foc.
Si eu am fost ieri cu ei la impartasit, Ioana n-a vrut sa deschida gurita (uraste lingurita) si oarintele a tinut-o si i-a pus in gurita o picatura.
Noi maine plecam la bunici, asa ca va urez de acum, din tot sufletul, sa aveti un Paste linistit, imbelsugat, cu multa sanatate si dragoste.
Va pupam!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Sunt aici (Bertha, te ptr. chemare :)), am mai si citit, doar ca n-am avut timp si nici chef mult de scris. S-a facut vremea super si stam pe afara ... am organizat si transportul de cioroboaie, ne tot gandim ce sa aruncam, ce merita luat (si constatam cate aberatii avem pe care nici nu prea le folosim).
Pe 29 martie ne-am sarbatorit cei 14 ani de "chin si dictatura" ;) in 4 la munte, am vizitat un muzeu micut cu automobile vechi (mai fusesem, dar tocmai in ziua de liniste si nu il vazusem), am mancat la un restaurant fain, ne-am simtit bine :)
Ieri vroiam sa ajungem la un magazin de jucarii (are un prieten-vecin a lui Cris ziua duminica si trebuie organizat un cadou) si la un mall sa ne inoim si noi de Paste (ca nu avem destule de carat ) si am dat peste un targ medieval cu tot felul de chestii de vazut, pipait, mirosit, gustat, invartit in ele, asa ca am amanat inoirea :) si am stat pe acolo. Cand ne-a luat cu frig ne-am dat seama ca se facuse aproape 9 si noi nu eram inca acasa.
Cam astea la noi ... ah, am uitat. Ieri am pacalit-o pe Oma frumos :D ... de cand si-a dat seama Cris ca-i 1 Aprilie ne-a tot tinut in pacaleli de copil (ca e nasul murdar, a facut un desen si mi l-a lipit pe fund, a pacalit-o si pe sor-sa la joaca, dar nu stiu cum), dupa care tipa: "April, April" si radea de se prapedea ... sor-sa dupa el "p(r)il, p(r)il" si un ras fortat dupa. In fine, cat eram la pregatit masa a luat telefonul sa-l sune pe Opa sa-l pacaleasca si pe el, ceva de genul: "la noi ploua rau!", a sunat, si-a spus poezioara, dupa care il tot auzeam ca spune ca el are 5 ani, ca 5 cu 5 fac 10 nu 13, ca pe el il cheama Cris ... chiar ma miram ce convorbire are el cu Opa, cand apare Cris sa ma intrebe daca stiu pe cineva Micky :) ... El formase pe repetitie si ptr. ca cu o seara inainte ne felicitasem fina de ziua ei, ajunsese sa vorbeasca cu un prieten (si finul nostru), care s-a amuzat copios pe seama lui fi-miu :).
Asa, sa revin la Oma: l-am instruit cum sa-i spuna si l-am pus sa sune (de data asta cu numarul corect) la Oma, fi-miu s-a retras intr-un colt si f. serios i-a spus ca e inchis in camera lui, ca e tare tris ca l-am certat rau si el n-a facut "minic", ca are interdictie la tot toata saptamana si ca daca poate ea sa sune sa vorbeasca cu noi, dupa care a inchis. Noi eram pe jos de ras, ta-su tare mandru de fi-su, ca n-a crezut ca rezista pana la sfarsit si ca v-a urla sigur inainte de gluma "April, April" ... Oma suna disperata, plangea aproape ca ce i-am facut iubirii ei ... s-a linistit cand i-a urlat nepotul iubit in ureche: "April, April" ... era tare fericita ca a fost doar o gluma. Daca o mai lasam putin asa, ne dadea de pe acum mostenirea ;), asa de disperata era. Cred ca-i bun si de actor, nu numai de politician, care vorbeste mult si fara rost
Bertha, felicitari si ptr. al doilea dinte! La mai multi, doar mai usor!!!!
Mona, am vazut minunatii de fetite ... Maya e leita tu, si la gesturi chiar. Iar Liuta e o frumoasa, inalta si slaba ... dar pare mult, mult mai mare! Eu tot mai astept si poze cu tine, cu noua freza :)
Iulia, ai doi baieti tare frumosi ... carliontii lui David ma dau mereu gata. Frumos ati sarbatorit!
Doar ca mie nu-mi place deloc sa ma uit la poze pe flicr ... e tare greu ... stiu ca tu ai full option, dar mie nu-mi place, e un pitic de al meu.
Nico, pupam o mamica obosita. Ai liber de Paste sper!
Albinutza, voi ce mai faceti?
Voi chiar puteti sa alegeti invatatoarea copilului, ca n-am inteles? Nu stiu sigur, dar parca n-as crede ca am optiunea asta.
Si cu impartasirea (am intrebat si la odisea lui Melie, dar nu am fost bagata in seama): voi chiar impartasiti copiii si daca, cu aceasi lingurita ptr. toti? Ca mie mi se imbarliga unghiile la picioare (am citit formula asta pe undeva si asa am ras, am memorat-o ... sorry) doar gandindu-ma la cati virusi si bacterii se pot lua prin practica asta.
Gata, ne pregatim de mers o tara la plaja ... azi n-avem voie sa muncim (wow, ca ne si omaram!), asa ca ne facem de cap.
In caz ca nu mai intru: Paste fericit!!!! Liniste si intelegere in case, lumina in suflete!
Sanatate fete dragi!!!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!