Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
albinutza spune:
monet, multumesc frumos pentru urari . am fata mare, ce sa mai zic !
dar tu? ce s-a intamplat ? de ce darmata pshic si pentru cine e necesara degizarea? sper ca pana la ora asta s-au rezolvat problemele, oricare ar fi fost ele. uite, un buchet de de primavara pentru tine, ca sa te inveselesti .
bertha spune:
N-am reusit sa scoatem dintisorul ala, am apelat la toate tertipurile si nu vrea deloc. Ne-a terminat psihic, nu vrea la dr, nu vrea sa-l scoatem noi, of, macar de-ar cadea singur, se misca ff tare.
Albinutza, La multi ani Ralucai! Chiar ca ai o dsoara mare! Ti-am trimis PM cu numele psihologului. Tu stai cumva in Rahova? Am vazut ca ai raspuns la un subiect despre scolile din zona asta.
Acris, si Darius a avut o faza cu mancarea, dar a trecut. Cred ca la bunici oricum se simt toti mai alintati, sunt mai toleranti ca noi, dispun de timp mai mult si sunt oricand pregatiti sa le satisfaca toate capriciile. Sigur o sa-i treaca!
Irinusha, ai baiat smecher! Cum si-a aranjat el cadourile, unu' de la mami, unu' de la tati, se descurca baiatu', imi place de el! In legatura cu ouale rosii, scuza ignoranta, dar in Spania se gaseste sfecla rosie? Eu am colorat f frumos oua punandu-le in fiertura de sfecla rosie.
Monet, ne straduim sa ii elucidam toate nelamuririle, problema e ca aproape niciodata nu-i satisfacut si adanceste si mai mult subiectul.
Nici tati al nostru nu vrea sa auda de hamsteri, el ii numeste "soareci" si zice ca n-au nimic dragalas. Mie imi plac. Darius vrea caine, pisica, papagal, pesti, orice. Din pacate, nimic nu e recomandat pt pers alergice, trebuie sa evitam orice par, puf etc. Am zis ca o sa luam un catel cand vor fi ei pe la 10 ani, sa nu mai reprezinte niciun pericol pt Ioana. Si sa mai rasuflam putin, ca momentan nu am nervi pt alti "colocatari". Si mi-e rusine de mine insami, ca eu, copil fiind, as fi luat in casa orice animalut, parintii nu ma lasau si-mi ziceam ca eu o sa-mi las copiii sa doarma si cu purcelul daca vor vrea. Na, se mai schimba politica pe parcurs.
Baietii mei sunt la un meci de rugby, ha, ha, nici nu vreau sa ma gandesc la cate intrebari pune Darius acum, ca nu prea stie regulile.
Va pup! Week-end palcut!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
albinutza spune:
bertha, multumesc pentru urari si pentru PM !
lui cosmin inca nu i-a cazut nici un dinte, imi pare ca se misca unul de jos, dar nu sunt sigura.o sa rezolvati voi cumva si cu scoaterea dintisorului, cu multa rabdare, pana la urma tot o sa-i cada. la un moment dat cosmin a zis ca el nu vrea sa faca 6 ani ca el nu vrea sa-si scoata dintii. deci ma asteapta vremuri grele. daca nu reusesc sa-l conving cu vorba buna, cu povesti despre zana maseluta, eu ma gandeam sa-l mituiesc, sa-i promit o jucarie, ceva.
bafta cu dintisorii.
asa e, in rahova stau.
tnicoleta spune:
Buna fetele
Io cu cafeua in nas si putin nervoasa caci mi-am pierdut telefonul de serviciu. No, si la cat de cascata sunt abia azi de dim mi-a dat sama ca lipseste cu desavarsire. Am rugat-o pe colega mea care se ocupa de telefoane sa blocheze cartela. Da, intretimp probabil ca s-a vorbit destul de mult la el. E, asta e, voi plati, daca tot am fost cu capul in nori.
Carmen Mult succes si lui Eric la scoala. Se pare ca avem destui Poznasi scolarei din toamna.
Iulia Felicitari lui Tommy pentru zambetul larg pe fata. multi
Berta Deci, la voi este o dezordine ordonata provocata de micuta umblatoare. Te cred cand spui ca nu mai ai energie sa stangi mereu. Stai ca se face ea mare si atunci o s-o pui sa le stanga. Lui Darius multi E un baiat de nota 10. Eu cred ca ii va face zile fripte invatatoarei la scoala. Mult succes la scos dintisorul
Irinusha Cam asa spune si Bia ca nu doar ea a facut deordine in dormitor, ci si Stefi si Alex cu care s-a jucat acolo. Da cum e dormitorul ei nu ma intereseaza. Cand fac dezastru in dormitorul lor, cei doi fac siguri curat acolo, nu o trimit si pe ea.
Succes la voprit oua.
Albinuta LA MULTI ANI! printesei Raluca Sa aiba parte numai de bucurii si realizari.
Succes si voua la scos dintisorul. Se pare ca dindisorul Biei, care se clatina usor de destul de mult timp, se incapataneaza sa ramana ferm pe pozitii. In spatele lui nu e nimic, iar el abia se clatina. Dar domnisoara abia asteapta sa il scoatem. Dar inca nu e momentul.
Acris Mai, uite ce fata sensibila ai. Cu siguranta ii lipsesc momentele cand erai doar a ei. Bine ca se poate rasfata la bunici. si ei si lui Mihaita.
Monet Ti-ai revenit? fetele frumoase.
Legat de hamsteri eu sunt de aceeasi parere cu unii din taticii prichindeilor. Nu imi plac hamsterii si ii mai numesc si eu "soareci". No, acum nu dati cu rosii, asta este doar parerea mea. Daca ar fi dupa Bia, cand vom avea casa noastra, la curte neaprat, vom avea o adevarata menajerie. Papagani, hamsteri, oi, pisici, caini si ce alte animale ii se vor parea mai dragute intre timp .
Legat de masa, noi am avut saptamana trecut un adevart circ legat de mancare. Indiferent de ce ii puneai pe masa nu ii placea si in consecinta nu manca. Daca nu era miere si lapte nu manca. Asa ca si-a primit si pedepse. Fara televizor. Iarasi spune NU la orice ii zic. Am obosit sa o fac sa inteleaga ca trebuie sa asculte si sa faca ce ii spunem.
si o saptamana minunata.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Albinutza, daca va merge Cosmin la scoala 280, poate vor fi colegi, noi acolo il vom duce pe Darius.
Nicoleta, nu dam cu rosii, de ce sa dam?! Nu-ti plac si gata...oricum, tot soareci sunt, chiar daca noua ne sunt simpatici. Imi pare rau ca aveti o perioada grea cu Bia, of, ii apuca periodic faza cu "nu". Noi acum avem o perioada buna, execptand faza cu dintele, care efectiv ne-a stors de puteri. L-am scos sambata, dupa 3 zile de jale, promisiuni etc, celalalt a iesit deja si e cam in spate fata de celalalt, sper sa se alinieze in timp. N-am vazut copil asa capos, o tinea pe-a lui ca-l va durea...cand in sfarsit l-am convins sa deschida gura si l-a scos, plangea continuu, i-am zis sa nu mai planga pt ca l-am scos, a tacut subit si a zis "esti sigura? ca nu ma duru deloc!" Na, sa nu-ti vina sa te bati singur?!
Revin.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
tnicoleta spune:
Barta Pai a plans provizoriu. Daca il durea?
Sa iti spun ce mai tare faza de scos dinti. Lui Biti i se misca dintele si nu vroia sub nici o forma sa il scoata. Dar intr-o seara, nu stiu cine l-a pus sa isi bage in gura un siret, iar Stefanut al nostru, tare interesat de ce tinea in gura, trage de siret si odata cu el si dintele. Da sincer eu m-am cam speriat la inceput caci nu stiam de unde curge sangele. Pana la urma tot Stefan m-a lamurit dandu-mi dintisorul care zburase pe jos.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
albinutza spune:
bertha, ce surpriza, copii nostri vor fi colegi cel putin de scoala daca nu si de clasa. sigur ca tot la 280 il dau, acolo e si raluca iar eu sunt destul de multumita de scoala. v-ati interesat de invatatoare ? a-ti tatonat terenul pe acolo ?
darius la ce gradinita este ? e posibil sa fim colegi de gradi daca stati prin zona ???
tare faza cu dintisorul, a plans si el asa inainte, de impresie artistica, vroia si el dragalit.
tnicoleta, imi pare rau de telefonul tau, asta e, se mai intampla cand ai atatea alte lucruri pe cap multumim pentru urari!
bertha spune:
Nicoleta, o sa-l imprumutam si noi pe Stefanut la urmatorul fildes miscator. Tare faza!
Albinutza, Darius e la gradinita Puisor, in spatele postei Puisor. Nu stiu nimic despre invatatoare, as vrea sa fac cercetari, dar nu stiu de unde sa incep. Asa prin parc am vazut multi copii in uniforme, as putea intra in vorba cu mamici sau bunici, dar eu cu Ioana facem mult cros, ea alearga si eu dupa ea, e greu sa intretii o conversatie in conditiile astea. Tu stii ceva? Daca e Raluca tot acolo, ma gandesc ca ai auzit multe despre invatatoare, poate chiar ai putea cere sfatul fostei ei invatatoare. Daca afli, te rog sa-mi impartasesti si mie noutatile.
Poate reusim sa ne si intalnim, noi stam in zona parcului.
Irinusha, unde disparusi?
Laurina, Maria, Vanessa, Paloma, voi ce mai faceti?
poze
Cum s-a nascut Ioana
albinutza spune:
bertha, ce dragut, suntem oarecum vecine, noi stam pe barca. referitor la invatatoare sigur o sa te tin la curent cu ce aflu, deocamdata sa vedem cum v-a fi cu legea invatamantului, sper sa nu inceapa din toamna copii nostri cu clasa 0. ramane de vazut. am deja in vizor doua invatatoare, nu m-am hotarat inca pe care sa o aleg, vreau sa mai cercetez, cu toate ca nu poti sti dinainte 100% daca e cea mai potrivita invatataoare pentru copilul tau.
invatatoarea ralucai a plecat din scoala pe cand erau ei clasa a III, iar intr-a IV au avut o invatatoare nu tocmai buna.
bertha spune:
Albinutza, de asta ma tem si eu, de schimbarea cadrelor didactice. Deja a avut un soc atunci cand a aflat ca va avea alte educatoare la anul, una e insarcinata si alta pleaca la o alta gradinita. A fost f trist cateva zile, chiar zicea ca nu mai vrea la gradi la anul.
Noi am intrebat la gradinita despre clasa 0 si ni s-a spus ca, cel mai probabil, daca se aproba, grupa pregatitoare va deveni clasa 0. Ca nu se pune pb sa faca la scoala clasa 0, pt ca exista niste cerinte stricte legate de mobilierul folosit la grupa asta de varsta si ca nu exista fonduri la nivelul scolilor pt a amenaja asemenea clase.
poze
Cum s-a nascut Ioana