Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mona si Eric merge in clasa 1. E kinder acum.

Nicoleta, sanatate multa Biei.

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

carmen, draga mea. stiu ca ai sunat zilele trecute. telefonu' din casa ii stricat si nu mai primeste voicemail! iar de pe celularu' meu, am incercat sa te sun si ma trece pe ceva linie cu robot . da-mi alt numar sa te sun.

aha, deci avem pe eric, cris si lia care merg in clasa intiia la toamna. alti doritori?

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Decembrie09"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Mona, si Tommy merge in clasa I la toamna.

Tocmai am vorbit cu doamna care are grija de el in timpul zilei si mi-a spus ca s-a intors de la scoala cu un zambet mare, mare pe buze. Ii priieste deci scoala in engleza.

Ai mei baieti solicita caine (Tommy si David) sau porcusor de Guinea (Tommy) sau pisica (David). Sotul meu nu vrea nici una, nici alta... Eu parca as ceda pentru un catelus miniatura... Vom vedea.

Legat de cadouri de Iepuras, eu am cam pierdut sirul, caci ai mei isi schimba in fiecare zi parerea (in fiecare zi vor ceva diferit). S-au cam mentinut pana acum, pe lista, jucariile cu Ben 10. In rest, pe aici slujba Iepurasului este sa aduca oua de ciocolata. Cam aceleasi responsabilitati ca si Mos Nicolae.

Voi mergeti la Inviere cu cei mici?

Va doresc o zi frumoasa in continuare.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

Mergi la inceput

mersi, iulia. hai, ca io tin evidenta
clasa intii, la toamna:
tommy
eric
cris
lia

de iepuras, oua de cioco, oua cu to' felu' de brizbrizuri (bratarici, agrafe de par, ascutitori, gume de sters, papusici si masinute miniatura) in ele - astea or sa fie de cautat (si gasit) prin curte. nimic cadou mare.
bicicleta mare o sa fie de ziua liei.
si intilnire cu delfinii, la seaworld. da' si maya o sa aiba acelasi tratament

plantez niste floricele colorate in curte. dup-aia merg sa le iau pe fete de la scoala. si dup-aia, pe biciclete si ture pe linga terenu' de golf. hihi. ziua-i cu soare

"Decembrie09"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nicoleta, mama, ce putin mananca si Bia. Asa or fi fetele...cu baiatul n-am avut treaba, e mofturos uneori, dar mananca rezonabil. Ma bucur ca nu prea mai face figuri la masa, reuseste sa termine intr-un interval rezonabil...acum un an statea min 30 min la masa si abia ajungea la jumatatea portiei.

Laureta, tu vorbesti serios ca sta bine Ioana cu greutatea? La un an avea 8800g. A mai recuperat intre timp. Bianca ce greutate are?
E f posibil ca dintii sa va dea bataile astea de cap. Am patit-o si noi, v-am mai zis ca Ioana avea la un an 6 dinti si in 2 luni si jumatate i-am aparut 2 dinti, 4 canini si 4 masele, vai de gurita ei si de noptile noastre.

Albinutza, trimit PM in curand, caut nr de telefon si ti-l scriu.

Monet, si Amalia merge la scoala din toamna, cred ca e singura scolarita dintre copilasi nostri din Ro.
In legatura cu interesul lui Darius pt atentate, a plecat totul de la o stire de la tv si am despicat firul in 4. Cam asta e stilul lui, are perioade cand il preocupa ceva f mult si numai la asta se gandeste si numai despre asta vorbeste. Inainte de atentate, a fost pasionat de univers, planete, comete etc. Am desenat sistemul solar de mi s-a urat de el. Vazand acea stire, primul lucru care l-a frapat a fost inaltimea cladirilor. Nevazand zgarie-nori pana acum, m-a pisat cu intrebari despre cum se construiesc, cat de inalta e macaraua care ii face, ce faci daca stai la etajul 100 si nu functioneaza liftul...apoi si-a amintit ca auzise ca au cazut: cum au cazut, de ce, de ce vor unii sa faca rau, cum au reusit sa puna stapanire pe avion, in fine, intrebari peste intrebari, e maestru la asta, cred ca-i bun de reporter. Noi i-am dat inca de mic explicatii complexe, dar la nivelul lui, pt ca niciodata n-a fost multumit cu informatii expeditive. Ce m-a pus in dificultate de data asta a fost faptul ca discutam despre un eveniment nefericit si e greu sa-i vorbesti la varsta asta despre o asemenea tragedie si despre implicatiile ei.
A! Acum ceva timp am fost la munte si inainte sa vizitam Pelesul, am zis sa-i dam cateva informatii, sa nu se plictiseasca acolo. De la cateva informatii, am ajuns sa scotocesc cartile de istorie si Wikipedia, ca deja ma depasea interesul lui.
Nu ne plictisim cu el.

Iulia, ma bucur mult ca s-a adaptat asa repede Tommy. Noi nu vom merge la Inviere, mai mult din cauza Ioanei. Vom merge la Craiova de Paste si ne temem s-o lasam cu bunicii adormita, se trezeste des si cred ca ar speria tot cartierul daca s-ar vedea fara noi si-n casa straina.

La noi se misca rau al 2-lea dinte, trebuie scos neaparat. Pe primul l-am scos cu ata (Irinusha, scuze ca am uitat sa-ti raspund), i-am promis ca il anunt cand trag, dar, incercand sa strang ata, a si cazut pe neasteptate, ca m-am si speriat. Acum i s-a nazarit ca-l va durea f tare, ca la primul a fost o intamplare ca n-a simtit...se tanguie cumplit. I-am spus ca il scoatem cand e el pregatit, da' nicio varianta nu-l multumeste: daca-l scoatem - il doare, daca-l lasam, ii e teama sa nu creasca celalalt stramb ... si uite asa, nici popa, nici hot. Maine sper sa reusim, azi era si obosit, ca n-a dormit la pranz. Da, el inca doarme la pranz. Mai si sare peste somn, dar preferam sa nu se intample asta, pt ca pe la 5 dupa-amiaza il apuca o stare de oboseala/nervozitate, nimic nu-i convine, cam o ora nu ne intelegem. Dupa aia e ca nou, ii trece ca prin minune. Noi insa ne resimtim toata seara.

Ma duc la somn. Va pup!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ui, cate ati mai scris!!!!
Sa vedem de am tinut minte! :)

Multumim ptr. vorbele frumoase ptr. scolaretul meu, care mai are pana e scolaret si nu-i nici singurul :)

Dupa cate stiu eu si Ingrid de Pietricica incepe scoala. Am uitat sa intreb pe Irinel, dar presupun ca si Danut si Bianca de Lili, Lara de Lauraa. Cred ca pana la urma toti copiii din strainataturi :D
Ah uitai, nu numai, si Amalia de Cris e inscrisa deja. Deci avem cativa bobocei ... ma emotionez din nou :)

Laureta, mi se pare cunoscuta toata chestia!!!! Lasa ca trece, te asigur ... chiar daca va dormii prost si mai incolo, totusi nu se va compara cu acum. Si poti sa uiti toate siropelurile ... am incercat si noi si n-au ajutat la nimic. Poate sunt chiar maselele, unii copii sufera mai mult decat altii. Asta e!
Iar Inisu e mortala! Cred ca aude la gradi, la alti copii.
Al meu, auzind-o pe Oma cum il tot scuza, spune: "Asa m-am nascut!" ... o singura data mi-a spus "Asa m-ai nascut!" ... m-am incruntat putin si i-a trecut :)

Bertha, Ioana nu e singura "demolatoare" ... Cris bombane ceva de genul "Melie a facut murdar, nu eu" si strange dupa sor-sa ... nu mereu, dar cand e pus :) ... si-i tot promit ca atunci cand va fi si ea mare (adica 4 ani asa) o sa stranga singura. De abia asteapta! :)
Iar Darius ma uimeste mereu! Bravo lui! E baiat destept, fii mandra de el! Cu mancatul nu te mai stresa, nu-ti povestesc ce mananca Cris si cu cata scarba cateodata ... Melie papa mai multe, dar nu mult. Asa-s unii copii, si a ta mai are si masa de san, are tot ce-i mai bun, stie fata. Melie cred ca are 12-13 kg si nu trece de 90 cm ... si-i mai mare cu 1 an si decat a ta. E bine zic eu!

Albinutza, succes in tot ce-ti propui!
Cand am citit eu asa despre Cosmin mi-a trecut prin cap ca poate-l compari fara sa-ti dai seama cu Raluca, cea cuminte si silitoare. Nu stiu, zic si eu ... ca ma stiu si pe mine cum tot ii compar cu toate ca-mi spun mereu ca sunt diferiti, sunt fiecare in parte individuali. Na, dar comparandu-l poate ti se pare ca-i mai dependent, lent, nesigur ... oricum, de stie deja sa citeasca spune mult despre el. Eu m-as umfla in pene si l-as lauda tot timpul :) Succes la concursuri!

Nico, cum mai e Bia? Sanatate multa!!!

Iulia, felicitari ptr. zambete pe buze de Tommy! :) Sa o tina tot asa! Deci pana la urma a fost doar emotia de vina? Cum mai e?

Despre ce cadouri vorbiti? De Paste? Sau de ziua lor? Ca n-am inteles?
Asta cu iepurasul e nou ... ca pe timpul meu nu exista. Noi nu prea practicam ... si de aduce ceva, e ceva mic, simbolic. Noi ne-am gandit sa coloram oua impreuna (si o sa fie o aventura, ca spaniolii n-au culori, le poti cumpara colorate si fierte deja ... asa ca a cautat Boby in internet cum sa le coloram natural ... sunt curioasa cum o sa iasa) si ptr. ca avem unde acum, sa le pitim impreuna cu unele de cioco si sa-i lasam sa le gaseseasca. Sper sa ne iasa.
De ziua lui isi doreste hamster (Albintza, am ras de una singura, ptr. ca tati nostru zice: "Nu vreau sa am sobolan in casa!", dar fiind in minoritate nu-l bagam in seama ;)) si azi s-a exprimat ca vrea si telescop. Cand i-am adus aminte ca si-a dorit deja hamster a sarti ca eu ii iau hamsterul si tata-su telescopul ... gata, e ca si rezolvat ptr. el :)
Gata, trec la nani!!! Va doresc in parte (mai ales Lauretei si Berthei) noapte buna! Si copii sanatosi!!!
Va pup!

Edit: Mona, tocmai pe tine te-am uitat, sa-mi fie rusine! In septembrie incepe, data exacta nu o stiu.
Sa-ti creasca floricelele! Cred ca stii ca te invidiez mult :) ... eu inca nu m-am hotarat daca-mi iau rozmarinul cu mine. L-am plantat noi, a crescut ca nebunul si asa-mi place ... si ma tot intreb, o tine si in ghiveci? Pana la urma fac proba, chit ca merg tot drumul cu el intre picioare :)

Bertha, am scris in acelasi timp! TE pup!
Noapte buna!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Raluca!
Sanatate si succese!
Albinutza, sa-ti traiasca fata si sa te faca mereu mandra! Excursie faina!

O zi faina fete drage!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Irinusha, , multumim frumos pentru urari. nici mie nu-mi vine sa cred ca am fata de 11 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

N-am mai intrat de cateva zile si am avut ce citi.
Monet, intr-adevar si Amalia merge la scoala in toamna. chiar m-au sunat luni sa ma duc sa confirm inscrierea. Sunt f.multi boboci care doresc sa invete la scoala asta si sunt doar 3 clase(2 de traditional si 1 de step).Asa ca probabil vor sa se asigure de copiii aflati deja pe liste.
Am fost din nou tare emotionata

In rest noi suntem bine. Mihaita a facut 6 luni, are 8 kg si 70 de cm. Nu refuza nici o mancarica. Azi i-am dat galbenus de ou prima data.
cu Ami am ceva probleme de comportament in ultima perioada. Plange din orice, se supara f.repede, se emotioneaza din orice.Parca n-o mai recunosc.... Acum e la ai mei(pt.ca asa a vrut). Se simte tare bine acolo. Mananca f.bine, ceea ce acasa era durere... Si am aflat si secretul ei:mi-a zis mama ca se simte alintata acolo.Asa i-a spus. Probabil ca in sufletelul ei e geloasa pe mihaita si nu ma mai are in intregime, cum era inainte....si ma doare sufletul

As mai scrie..dar ma enerveaza tastatura asta..merg f.greu tastele "c" si "m"...e pe moarte...

Pupici tuturor, sanatate multa si LA ULTI ANI de Florii !!!

Mergi la inceput

acris, ce m-am emotionat cind am citit ce zici despre trairile amaliei. scumpa de ea, devenise capricioasa, da' nu ti-o zis in fata ca nu vrea sa te imparta cu fratiorul ei... ce dulce. ii bine asa, si-o gasit alinarea de moment la bunici. daca ma intrebi pe mine, imi vine s-o imbratisez pe amalia! da' si pe tine, si sa nu te simti vinovata cu nimic (adica ca trebe sa te imparti intre copii), sa vezi ce frumos o sa se limpezeasca toate , mai ales ca mihaita creste si-o sa aiba si el un punct de vedere, n-o sa mai fie complet dependent de mamica lui

albinutza, ce fata mare ai!!! sa-ti traiasca raluca, la multi ani, cu sanatate si de toate!

irinush, vezi ca s-ar putea ca rozmarinului aluia drag al tau sa nu-i priasca orice climat. documenteaza-te (cumva!) inainte sa-l dezradacinezi. maya a mea ar sari pe tine si-ar zice "don't kill the nature" - ii obsedata fata asta a mea cu toate petalele si frunzulitele ce cad de peste tot, ca sa nu mai zic cind vede crengi de ramuri de palmieri dosite in cosuri de gunoi....aiaiaiaiaiai, ce morala le trage respectivilor
acuma, sa-ti spun sincer, daca io as fi in locu' tau, sigur mi-as lua rozmarinu' cu mine (asta intre noi )

bertha, imi place, imi place de darius al tau, cit interes pune pe chestii ce-l pasioneaza. bravo voua ca va puteti tine in ritm cu puterea si dorinta lui de cunoastere.

ok, hai sa reintregesc lista cu viitorii scolari:
tommy
eric
cris
lia
amalia
ingrid
danut
bianca
lara

ok, creste lista!

ma duc dupa copii sa le iau de la scoala. mergem sa vedem o casa pe care ai mei vor s-o cumpere. sa vedem ce-o fi. m-am simtit cam darimata psihic azi, desi ii vreme buna. incerc sa ma deghizez in 'fata cu voie buna' .
va pup cu drag.

"Decembrie09"

Mergi la inceput