Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Nico, saracuta de Bia. sa-i treaca repede, repede. Si Tommy al nostru este bolnavior. Ieri am stat eu cu el acasa, iar astazi a stat cu taica-sau. Ieri a fost prima zi la scoala in engleza si, in loc sa stea acolo, sa se obisnuiasca in noua clasa, el saracutul s-a pus pe vomitat. Nu-mi dau seama daca au fost numai emotiile sau emotii + ceva virus... In orice caz, sper ca maine sa se simta mai bine.
Mona, sper ca la voi vremea buna sa ramana, caci pe aici, dupa multe zile de soare si caldura, s-a intors iarna. Anunta zapada astazi, dar soare maine. Sa vedem...
Laureta, draga de tine, stiu cum este fara somn si este TARE rau. Curaj! Cresc ei mari pana la urma... Si sa stii ca eu de multe ori am venit la servici sa ma odihnesc, ca acasa solicitarea este la maxim...
Va doresc o zi linistita in continuare.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!!!
SAnatate multa Biei Ciocarliei si lui Tommy!!!
Iulia, succes la scoala lui Tommy!!!
Bertha, las-o naibii de curatenie! Cu copii avem motive destule de ce nu-i luna in casa - asta-i barem scuza mea mereu! :)
Ce mai faceti?
Laureta, dar ce s-a intamplat? Plange noaptea, sta treaza, ce face? Ca eu una n-am inteles! Cris al meu a fost copil certat cu somnul, te pot intelege ca-i nasol. Dar trece cu varsta, te asigur. Inisa e la gradi acum? O duci?
Mona, nu te-am uitat :) ... dar am fost tot timpul hai-hui, n-am avut timp. Te pupic dulce!
Albinutza, te-ai hotarat? Cum e cu job-ul? Bertha stia un psiholog bun! Dar sfatul Monei mi s-a parut super bun (parca imi doresc sa nu-si gaseasca job, sa mai stea cu noi pe aici :)).
Noi am primit hartiile de la scoala, deja am trimis informatiile despre Cris, asa am aflat ca ne mai trebuie un test, dar am sunat (cam disperata) peste tot si am rezolvat, se poate face si dupa inscriere. De fapt a fost toata lumea intelegatoare si draguta :) ... mi-a mai picat o piatra de pe inima. Deja am fiori si emotii, ieri povestea o prietena cum a fost inscrierea la ei (baiat tot de mai 2004 - doar in alt "judet"). Uiiiii ... in curand am copil de scoala!
Si cam atat ... profitam cat putem de vremea buna (cand e barem) ca e si aici ba frumos, ba nasol ... cica asa vreme ciudata si nasoala n-au mai avut de 50 de ani. Norocosii de noi! :)
Noapte buna!!! Si sanatate multa!!!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!
bertha spune:
Laureta, chiar asa, la voi cum se manifesta? Adoarme tarziu, se trezeste noaptea? La noi nu-s insomnii propriu-zise, ceea ce ma termina e ca ea, fiind inca e alaptata, se trezeste f des pt a suge. Iar ziua e si mai rau, ma hartuieste pur si simplu, trage de mine, daca nu vrea sa suga, macar s-o tin in brate putin. Cand e si Darius acasa, sta si el gramada pe mine, asa ca nu pot sa respir. Daca n-ar fi pb alergiilor, as fi intarcat-o de 2 luni deja. Si eu ma gandesc cu groaza la serv. Cand sunt acasa amandoi, dorm si eu o ora la pranz.
Cu mancarea, mai bine nu intreba. Prost-prost-prost. Azi, de ex, un pumn de cereale la micul dejun, o aripioara de pui la pranz, un paharel de suc de portocale la gustare si iar carne la cina. Carnea n-o refuza niciodata. La pranz a marait cand a vazut ciorbita, iar asta-seara a facut o adevarata criza de nervi cand a vazut piureul. Am zile bune cand o ignor si-o las in plata ei, dar ma mai apuca nebunia si ma intreb cu ce traieste. Are 10kg si 80cm, nu-i chiar slabatura.
Cu dintii stam f bine, 16 in total, lipseste ultimul rand de maselute.
Nicoleta, offf, ce noapte! Saracuta de ea, acum nu mai merge la gradi, nu? Sanatate multa! Sa dormiti bine!
Irinusha, pai ma emotionez eu cand citesc de scoala voastra d-apoi tu! In legatura cu curatenia, stai linistita ca am coborat standardele la minim. Problema e ca ma sufoca dezordinea. Dupa masa de dimineata, dsoara o ia la scotocit prin casa. Dupa o juma' de ora, pe jos arata asa: jucarii de toate felurile (normal si acceptabil), bine condimentate cu sosete desperecheate (una intr-o camera, alta in alta camera), chiloteii lui Darius, maiouri, tricouri, o cizmulita, un botosel (oare unde-i celalalt???), cremele mele, sireturile de la baschetii ei (de ce oare n-am luat incaltari cu scai?!)...a, daca prinde cumva gentuta lui Darius cu culori si carioci e minunat, le insira prin toata casa cu multa repeziciune. Fetelor, e un uragan fata asta a mea, as putea scrie pagini intregi cu ce mestereste. Darius a fost un inger. Cand prinde o carioca, ridica cuvertura de pe pat si scrie pe lenjerie...se ia cat de cat la spalat... Uneori ma mai apuca, dar imi amintesc de o colega mai in varsta careia ma plangeam ca Darius insira jucariile (Doamne, ce minte aveam, insira si el 8-10jucarele) si care mi-a spus parinteste: "mama, bucura-te ca ai jucarii in casa, inseamna ca-s copiii mici si voi inca tineri". Mi-a ramas in minte chestia asta.
Monet, asa-mi place cum scrii, cum povestesti!
Iulia, sananate micutului! Intr-adevar, e posibil ca emotiile sa fi fost mari si sa-l copleseasca.
Albinutza, daca mai e valabil iti trimit PM datele psihologului.
Darius e f preocupat de atentatele de la 11 septembrie. A auzit el de asta si tot face sapaturi. Am ajuns la niste detalii care ma depasesc, pt ca nu stiu exact cum sa gestionez problema religioasa si cea a pilotilor kamikaze, am discutat pe intelesul lui si pare ca a inteles. Azi chiar a facut un desen cu turnurile cum aratau inainte si dupa atentate. M-a surprins ca il preocupa atat de mult. Discutam ce discutam, dispare la ale lui si revine cu noi intrebari, e un izvor nesecat.
Ma duc la somnic, acum suna clopotelul ptprima realimentare.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
laureta spune:
Noi avem adevarat razboi cu Inisa. A devenit taaare incapatinata. Acum 2 zile i ziceam sa stranga o data jucariile ca inainte sa vina ea era ordine ( sa vina de la gradi). Si imi zice senina ca de ce am mai nascuto. Imi venea sa plang. Am incercat sa i explic, a inteles ea da io m am simtit naspa
Bertha pai stati excelent cu dinti. Noi nu avem canini. Si eu zic ca asta e cauza. Is capiata efectiv, Incepe la 2-3 si o tine pina se ridica de tot 7-8. Ea urla efectiv se ridica in picioare o iau la mine si dupa un timp si acolo face la fel. Sper sa fie canini sa iasa o data ca nu mai poci efectiv. Adica io am dormit mai bine cand era bb mic si sugea la 2-3 ore
La voi cred ca se va remedia somnul dupa ce va renunta la supt, rabdare.
Cu greutatea sunteti foarte bineeeee, nu te mai cred ca nu papa
Nicoleta multa sanatate
Irinusha, Inisa merge la gradi e super incantata. Biancu nu sta sa se joace ca as sti si io o treaba. Ea bazaiae toata noaptea. Vreau si io ore de somn legaaaate
Bafta lui Cris la scoala , mama baiat mare
iulia multa sanatate piticului
monet multumesc de injurajari, sper sa fie doar o faza
albinutza spune:
Buna fetelor,
Cosmin doarme in continuare la gradi, fiindca asa isi doreste el, ii place sa doarma acolo si se pare ca lucrurile s-au mai linistit, parca a devenit mai comunicativ cu colegii, il vad dimineata cum se saluta vesel cu toti colegii, parca s-a mai deschis un pic.
are o prietena de care e nedespartit, o fetita care mie imi pare ca e mai sensibila decat el, il tine de mana tot timpul si il ingrijeste ca o mamica .
monet , ai perfecta dreptate trebuie sa am mai multa incredere in puiul meu, mi-a zis si educatoarea f direct si mi-am dat seama de acest lucru. m-a intrebat daca vreau sa-l inscriu la doua concursuri, unul era de cunostinte generale si am zis da, iar celalalt era de indemanare,lipit,decupat cam asa ceva iar eu repede nuuuu, cosmin nu poate, nu se pricepe. de fapt eu nu vroiam sa fie dezamagit in cazul in care nu s-ar fi descurcat si de aceea am zis nu.
doamna educatoare m-a certat ca nu am incredere in copilul meu si ca ii transmit si lui si el se comporta ca atare.
cam e adevarat tot ce mi-a zis dar tare as vrea sa-i feresc de toate relele din lume, pe amandoi.
vinerea viitoare e ziua ralucai, face 11 ani si am serbat-o in avans sambata trecuta, a invitat cateva fetite din clasa si le-am dus la mall la un film (Alice in Tara minunilor) si apoi la o pizza.
le-a placut ideea, se simteau si ele mai speciale. oricum la un loc de joaca nu ar mai fi fost potrivit pentru varsta lor asa ca am ales varianta asta.
sambata viitoare pleaca in excursie la Moeciu cu scoala pt 2 zile si de aceea am sarbatorit in avans, ca sa poata merge si in excursie.
tnicoleta spune:
Buna fetele
Multumesc de incurajari. Bia e mai bine, urmam tratamentul si deocamdata nu merge la gradi. Acum e cu mine la servici caci socramea are de alergat cu niste acte pentru nepotelul Stefanel.
Monet Mey, eu m-as bucura multa de zilele insorite, mai ales ca nu ai program stabilit. O iesire la plimbare pe malul apei cred ca e revigoranta, si pentru tine si pentru fete.
Iulia Sanatate lui Tommy. Poate doar emotiile puternice l-au facut sa reactioneze asa. Mult succes.
Irinusha Are mama baiat mare care va merge la scoala. Tare emotionant. Mult succes lui lui Cris.
Berta, Laureta Da, ordinea asta, cine a inventat-o? Pai si la noi e la fel. E, noi am mai avansat, de la jucarii la hartii, hartiute, scoch, lipici, acuarele, se gasesc din abundenta pe jos, pe pat, pe birou. Chiar si cand abia am terminat de dat cu aspiratorul. Cat priveste de stans am facut asa: primul lucru pe care l-am strans eu au fost jucariile ei pe care le-am dus direct langa galeata de gunoi. A avut voie sa le ia inapoi dupa ce a facut curat.
Cat despre macare, la fel si la noi. Ieri de exemplu nu a mancat decat un pumn de cereale cu lapte de dim, la parna zeama de la ciorba, un poponiv, seara nimic. M-am enervat de numa si am si tipat la ea ca nu manaca. Mi-a parut rau dupa aia, da ajunsesem la disperare, caci ii pregatisem mancarea care ii place si ea nici macar nu a gustat.
Albinuta Eu zic sa ai mai multa incere in el, cahiar si atunci cand crezi ca nu poate face un lucru. Eu am inscris-o pe Bia la 3 concursuri anuntate la gradi. Chiar daca nu va avea rezultate foarte bune va capata experienta. Oricum ea spune mereu ca este desteapta, pentru ca noi o laudam destul de des, chiar si atunci cand nu ii iese un lucru perfect.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
albinutza spune:
Buna fetelor,
tnicoleta, sanatate Biei, un sa se faca mai repede bine. bafta la concursuri !
irinusha, ce mandra trebuie sa fii de scolarul tau. Cris ce zice despre scoala ? este emotionat ?
referitor la serviciul meu, inca nu am luat nici o hotarare, incerc sa trag de timp ca sa gasesc o bona pt copii asta in primul rand apoi vrem de Pasti sa mergem la bulgari vreo 3 zile si abia dupa aceea voi vedea ce si cum.
bertha, trimite-mi te rog numarul de telefon al psihologului, poate facem o programare dupa Pasti.
monet, ti-am vazut iarasi pozele cu fetele, superbe amandoua ca si mamica lor.
fetelor, voi ce idei de cadouri aveti pentru copilasi? tot incerc sa aflu de la cosmin daca isi doreste ceva anume si in afara de faptul ca isi doreste un hamster altceva nu mi-a mai zis. i-am gasit la un magazin un catel de plus Bolt, din film, f reusit, sper sa-i placa fiindca este prima data cand ii iau un plus. el e inebunit dupa filmul Bolt, are DVD-ul pe care la primit de mos Nicolaesi il tot pune cand are timp. hamster nu cred ca v-a primi iar altceva chiar nu stiu ce as putea sa-i iau.
tnicoleta spune:
Albinuta Tot hamster isi doreste si Bia. M-a innebunit cu el. Numai ca nu am unde sa mai tin si chestia asta. Deja avem 2 acvarii in dormidor, hamsterul mai lipeste . Ca sa nu mai zic ca ieri in parc a vazut un copilas care si-a sos iepurele la plimbare. Acu vrea si iepure. Da din astia are la tara, asa ca am spus pas din prima.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
albinutza spune:
tnicoleta, eu i-as lua si hamster, sa se bucure de el dar nu vrea sotul sub nici o forma.cica sa nu ne prinda cu soareci in casa.
avem si noi un singur pestisor, il avem de anul trecut din iulie, anul asta il sarbatorim la aniversare, de craciun a primit cadou o planta, e un membru al familiei adica.
pupici !
monet spune:
albinutza, lia vrea o bicicleta mare - are mica si merge bine pe ea, pe doua roti, de un timp deja, dar i-o ramas asa de mica incit toata e un ghem cind se pune pe ea si pedaleaza. asa ca vrea una mare. zice ca vrea roz si albastru, in combinatia de culori. sa vedem ce gasim. mai vrea ciine adevarat, dar i-am zis, si stie deja placa, ca animal poate sa-si ia cind o sa aiba casa ei. noa . noi innebunim cu cele trei pisici care isi lasa paru' peste tot (eu aspir in fiecare zi toata casa; am si timp ), mai vomita ca se reped sa manince si nu digera sau li se pune minge de par in git, of...aiaiaiaiaiai.... nici nu stiu ce as face cu covoare.... noi avem lemn si/sau dale in toata casa... oricum, nu-i placut sa string vomitat de pisici in fiecare zi. lia e 'politistu', imi striga "mama, mai este aici un vomit"
o, si de ziua liutei, in loc de party cu copiii, mergem la "intilnire cu delfinii" la seaworld. o ora tete-a-tete cu delfinii. am zis sau una, sau alta, ca nu sint destui bani anu' asta. o ales delfinii, fata
uuuuu, laureta, asa vorbeste inisa? curajoasa fata ai
bertha, cum o ajuns darius sa afle asa multe amanunte despre septembrie dinainte de-a se naste el? interesant cum il intereseaza.... as fi curioasa sa stiu de ce
nicoleta, ma bucur ca bia e bine. hamsterii sint probabil usor de intretinut, cam ca pestii, nu?
apropo, au adus ai mei (parintii) doi pesti sa-i ingrijim pina ei or sa fie in vizita la frate-meu (doua saptamini) si innebunesc ca una din pisici ii ocheste mama-mama..... sa vedem. asta mi-o lipsit
irinusha, cind incepe oficial cris scoala?
fetelor, care copil o sa mai fie de la toamna in clasa intii? as vrea sa stiu citi se duc de la 6 ani la scoala si citi de la 7, asa, pentru mine.
cris - da
lia - da
vremea se anunta buna. copilele or sa aiba vacanta de primavara intre 2 si 10 aprilie. sa vedeti cum mergem noi la plaja... in fiecare zi, dac-o sa fie soare si cald
va pup.
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Decembrie09"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA