Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
monet spune:
irinush, ce faine poze! rupta-s de obosita, da' o trebuit sa ma uit la pozele voastre. ce-mi plac alea de pe ceva ziduri de caramida unde scoate cris limba si toate florile imposibil de descris.... . ioi, ce copii fantastici ai
laurina,
laureta, sanatate!
nicoleta, ia-ti inima-n dinti si invata-i pe aia ce inseamna sa pui inima si suflet intr-o revista
o fost tare reusita excursiunea noastra la pittsburgh. o sa pun o gramada de poze cu ce-am facut si pe unde-am umblat.
noapte buna (la mine )
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"De 24 Aprilie"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
Rebeca!
Sa cresti mare, sanatoasa si fericita ... si sa-ti iubesti surioara!
Vlad!
Sa cresti mare, sanatos si baftos ... si sa ai grija de surioarele tale frumoase!
Petrecere faina!
Mii de multumiri ptr. vorbele frumoase! :)
Laureta, sanatate multa! Revin cu "sfaturi"!
Duminica faina!!!!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
tnicoleta spune:
Buna fetele
LA MULTI ANI! Rebeca, Vladaut, Ana Maria, Alina, Dominic
Sa cresti mari si voiosi
Monet Bine ati renenit. Asteptam povesti so poze.
Bia sambata de dim m-a intrebat daca pot sa ii serbez ziua cand are vacanata de 2 zile, pentru ca vrea sa isi serbeze ziua la tara. Mi-a facut si lista cu invitati. Si de cadou, ce sa zic? Acum vrea hamster, desi acum 2 sapt mi-a zis ca vrea o papusa mare de la mine si de la tasu si de la nasa ei un ponei. Mei, ce ma fac eu cu fata asta nehotarata? Oricum, si tasu a zis nu pt soarece.
Va doresc o saptamana frumoasa
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
La multi ani, Rebeca si Vladut!
La multi ani, Ana, Dominic si Alina!
Tuturor va dorim sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, norocosi si sa aduceti multe bucurii parintilor vostri dragi!
Monet, bine ati revenit!
Laureta, din pacate si la noi exista problema stransului hainelor, jucariilor... mai fac si eu ca tine (ma rastesc la el), mai ca Nicoleta (il amenint ca i le confisc), mai cu vorba buna...cateodata imediat ce se dezbraca isi aranjeaza hainele, dar, de cele mai multe ori, le arunca prin pat, sosetele in 2 colturi ale camerei...of, of, avem de lucru mult la capitolul asta.
Nicoleta, noi am rezolvat cu cadoul pt ca i-am schimbat rolele, ii ramasesera mici cele vechi.
Astia doi nazdravani mi-au facut capul mare in we. Am stat mult in casa si asa s-au agitat, au facut o dezordine cumplita, s-au muscat reciproc...Ioana tipa cat o tine gura cand ii ia Darius ceva, ma mir ca inca n-a venit sectoristul. Sambata am fost cu ea la analize si asteptam rezultatele.
Va pupam!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
alus spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR CARE SI-AU SARBATORIT DEJA ZIUA DE NASTERE!!!
Nu am mai trecut de mult pe la voi dar am avut mult de tardus, mai am si ajutat-o pe sora mea la tarduceri. Copii cu mine am fost bolnavi, probleme cu gatul, cel mai rau micul. De pe 1 mai Matei deja merge de-a buselea, incearca sa se tina de pat si sa se ridice dar inca nu reuseste. mai rau cu somnul de noapte , de la un timp doarme pana la miesul nopti, max. 1 noaptea cum trebuie apoi se trezeste foarte des, noaptea aceasta a dormit pana la 3 si jumatate, deci m-am odihnit, dar nu ma bucur prea devreme ca nu se stie cum va fi in continuare.
Julia cu gradinita, pe 29 mai are ziua ei de nastere, dar de la un timp aproape in fiecare weekend ptrece, si nu numai sambata sau duminica ci ambele zile in fiecare weekend. Ne mananca de bani, doar nu cumperi nimic ieftin. In rest totul este bine. Inca nu stiu ce va fi cu casa deoarece banca nu ne-a dat inca credit si nu stim daca ne va da. Vremea este oribila, ploua si va ploua in continuare. acum am putin liber poate am sa trec mai des.
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Multumesc pentru cuvintele frumoase.
Laureta, sanatate multa. Timpan perforat? Cum asa? Vai, vai...
Laureta, draga de tine, din pacate nu te pot ajuta cu sfaturi, caci baietii mei nu strang niciodata nimic de niciunde. Eu ma chinui cu ele si le mai atrag atentia din cand in cand, dar fara nici un rezultat spectaculos...
Irinusha, ce poze frumoase am vazut! Si ce copilasi dulci. Am vazut ca a fost distractie mare la ziua lui Cris. Oh, si sa nu uit: soricelul este un dulcic si el!
Mona, bine ati revenit. Asteptam povesti si poze.
Alus, sanatate multa. Distractie placuta lui Julia la petreceri.
La multi ani Rebeca si Vlad! Multa sanatate, noroc si o copilarie fericita in continuare.
Bertha, nervi de otel. Si ai mei se cearta pe jucarii, deci stiu cum este cu nivelul ridicat de decibeli.
Astazi au inceput lucrarile acasa. Doamne ajuta!
Va doresc o saptamana frumoasa si linistita.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
laureta spune:
LA MULTI ANI! Rebeca, Vlad, Ana Maria, Alina, Dominic
Io is mai bine, joi vedem si timpanu ce si cum. Sa imi zica si cat la suta mai aude baba de mine
Ne chinuim cu Inisa sa inteleaga niste responsabilitati, sa nu fie atat de...NU
Am incercat si faza cu aruncatu, raspunsul a fost ok arunca le ca nu imi mai trebuie
Iulia ce lucrari? Renovati casa? Spor la lucru
bertha sa iasa analizele perfecte
irinusha hai cu sfaturile, poate gasesc leacu
tnicoleta cum mai ai piciorul?
monet hai cu pozele
Irinusha spune:
Ana!
Dominic!
Alina!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Laureta, nu stiu cat de mult te ajuta, incerc repede - sper sa pot. Deci nici Cris nu strangea, dar am reusit cu explicatii (Tata: "Mama trebuie ajutata!" "Suntem o familie si toti facem cate ceva, fiecare are responsabilitatile lui!" - ca exemplu doar), cu gura mare, cu tipete ... cand nu tinea nici astea cu pedepse "Verbot" (ba fara tv, ba fara Playstation, ba fara Xbox) si binenteles sa fi consecventa. Nici acum nu strange de la el putere, dar il pun si strange, ajutat, insa strange. Chiar in seara asta i-am spus ca nu-mi place cum arata camera lor - el, ca Melie a facut (ce are dreptate) ... in seara asta a strans doar sa nu calc pe toate jucariile, maine facem in 3 curat.
Citeam intr-o revista (de educarea copiilor) ca si un copil de 6 ani trebuie sa aibe responsabilitatile lui in familie, sa ajute parintii ... binenteles ca ptr. varsta si puterile lui, dar trebuie. Exista chiar o lege in G. referitor la ajutat in fam.. Si trebuie invatat usor, usor ... cu varsa cresc si responsabilitatile, ca altfel te trezesti cu un rasfatat la usa. Cand ti-a spus ca poti arunca jucariile, eu le-as fi strans si chiar le-as fi pitit, daca m-ar fi enervat prea rau chiar le-as fi dat la alti copii. Dar eu sunt mai nebuna, asa :) ...
Si apropos, chiar trebuie ajutat sa invete ca poate si trebuie sa ajute: de genul: jucariile, care nu se mai folosesc se strang si se dau la copii nevoiasi. Si asta trebuie sa faca copilul. Asta-i urmatorul meu tel :)
Inchei aici, mai am noutati, dar n-am timp. Maine sper! :)
Va pup! SAnatate multa si mii de multumiri ptr. cuvintele fruoase!
Noapte buna!
PS, uitai! Strans de haine. Si asta a fost urgent ca le arunca unde se dezbraca. Si tot asa am reusit si performanta asta, chiar super. Cand uita si dadeam de hainele aruncate il luam de la ce facea, cu cea mai mare bucurie cand era ceva ce-i placea (v-am spus ca-s nebuna!) si-l puneam sa stranga, stateam langa el pana termina. Tata-su i-a aratat cum, ca cica eu nu stiam bine :) ... Deci stateam langa el, dar nu o faceam eu. Mai scapa cand nu puteam sa-l deranjez ca dormea sau manca sau nu era acasa, altfel mereu. Acum o face singurel ... mor de dragul lui cand gasesc hainele mototolite in stilul lui pe pat :) Nevasta-mea o sa ma iubeasca!
Gata, noapte buna!
Irinusha spune:
Timi!
Sa cresti mare, sanatoasa si baftoasa! Pupici dulce si frumoasa fetita!
Repede, repede ca iar ma asteapta treaba ...
Am si uitat sa ma dau mare la voi, ce-o fi cu mine.
Deci:
1. Fi-mea nu mai are pampers!!!!! OK, noaptea il mai are, dar este mereu uscat. O mai las asa.
In schimb nu face kk la olita ... prima oara l-a facut in chilotei, a doua oara a inceput la olita si pe seara a terminat in chiloti, si de atunci tot asa o tine. N-o stresez ca noi suntem constipate si imi e frica sa nu se tina dupa. Deci ma declar multumita, mai ales ca a mers asa repede si frumos, nu ma asteptam la cat de capoasa e si la cate crize mi-a facut cu olita asta.
2. Fi-miu merge pe bicicleta (fara roti ajutatoare evident). Miercurea trecuta i le-a scos tata-su si 1-2-3 a mers singur. Nici el nu credea ... noi nici atat. Bici fara pedale sa traiasca, ptr. ca pe ea a invatat sa-si tina echilibrul.
Pana sambata a fost o vreme jalnica, asa ca nici n-a putut sa-mi arate. Dar de atunci suntem numai pe biciclete ... tata-su cu Amélie in remorca, Cris si eu ultima, sa am grija sa nu evadeze vreunul :) ... si e super. Mor de mandrie cand mai trec unul si altul pe langa noi si zambesc la imaginea oferita ... V-am zis ca viata-i misto!? :) Ieri dupa-amiaza am fost vreo 3 ore pe drum si Cris merge, n-are treaba. Bici de acum e cea veche, de la Oma cand a facut 2 ani (va dati seama ce imagine are Oma despre viteazul ei nepot!), ne-am documentat si ii trebuie una de 20'' ... suntem in cautare, dar ptr. ca oricum pana in sept. o sa fie hai-hui prin lume nu ne grabim. Si deja ma vad cum il duc la scoala pe sus, ca pe un baiat mare.
Ok, acum puteti sa ne aplaudati!
Bertha, tin pumnii sa aveti vesti bune de la analize!
Aveti si voi "discutii"? ... na, sa nu fiu doar eu aia :P
Multumesc ptr. complimente. Si mie imi place parul ei, d-aia e si asa lung, ca nu ma indur s-o tund. Dar o sa trebuiasca ptr. ca transpira mult ... sper sa-mi iau inima in dinti!
Iulia, renovari cat mai usoare!
Mona, vreau poze! Si impresii ...
Nico, deci pana la urma ce primeste Bia?
Va pup, trec la treburi. Mi s-a pus pata sa fac dulceata de rubarba si trebuie sa incerc sa gasesc agar-agar, cica e intaritor super. Vedem ...
O zi faina!
tnicoleta spune:
Buna fetele
gata, am terminat o revista, mai am una. partea buna e ca redactorul sef a disparut in ceata
Laureta Multa sanatate. Inisei daca nu ii trebuie jucariile, iale si ascundele. Da eu zic sa ii iei ce ii place ei mai mult, asa isi va da seamana sa pretuiasca lucrurile. Irinusha are dreptate, trebuie responsabilizati de mici.
Bianaca cum mai e? Mai plange noaptea?
A, si piciorul e bine. Doar dimineata. Pana seara merg iar in papainoage. Cel putin pot sa conduc.
Alus Multa sanatate copiilor. petrecaretei si nicului umblator.
Iulia Spor la renovari.
Berta Asa e si la noi. Chiraiala la maxim, certuri si babai. La noi e si mai greu sa il faci sa inteleaga re Stefan, cel care nu aude, sa se joace cum trebuie. Asta nu stie decat sa bata si sa ciupeasca. Si cu stransul hainelor la fel.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)