Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Iulia!!!
Sa fii fericita, implinita si sanatoasa tun. Iubita o sa fi oricum de trei barbati :)
Sa stapanesti oglinda sanatoasa si voioasa! Tata de ziua mea (egal cum e vremea) imi canta: "Astazi e ziua ta, zi frumoasa ca tine ...!", deci se potriveste perfect!
Petrecere faina!

Nico, cum mai e piciorul!
Si mie mi se face rau daca fac baie fierbinte - si mie doar asa imi place - trebuie sa stau linistita putin dupa. Daca ma fortez pic pe jos ...

MOna, multumesc de explicatie. M-ai linistit. Daca n-as fi fost eu cu problemele mele n-as fi intrat in panica. DE fapt am fost pe faza si calma, dupa ce si-a revenit am intrat in panica. Si el dupa mine, greu s-a calmat. A trecut, e bine!
Sa-ti traiasca nepotica dolofanica! Si drum bun! E bine ca va luati ramas bun, mai ales ptr. fete!

Bertha, nasol cu banii astia! Sa-i ia naiba!
Tin pumnii sa gasiti solutia buna ptr. toti! Pupam desteptul mic!

Albinutza, si Cris e tot la fel ... trebuie luat mai pe sus la aer liber, dupa care nu mai vrea sa mearga acasa. Ti-am spus ca sunt cam la fel baietii nostri.
Si ai dreptate ca le trebuie activitati, evident ca nu exagerat si nu cand nu-i timpul. Doar ca trebuie sa gasesti ceva ce le place, uneori e mai greu. Si noi am incercat cu Cris inot, dans, muzica (dar nu se facea mare branza) ... e cumva necesar cand toti din jur o fac. Am eu impresia ca altfel ar fi altfel decat ceilalti, e si asta dureros ptr. un copil. Naiba stie cum e cel mai bine.
Mai da-i o sansa, poate o sa-i placa pana la urma ...

Eu dorm pe mine si fara motiv ... o fi de la vreme?
Asa ca va las, ca pe urma aberez prea mult! O zi faina! Sanatate!

Mami de pereche: Cristian & Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Monet Da, e frumos sa lucrezi intr-o redactie, numa ca mie mi s-a cam luat. Mai ales de la colectivul de aici. Acum 5 ani era altceva. S-a ajuns sa se intarzie mult cu predarea materialelor, nu mai exista conumicare intre noi, nu mai avem termen limita. Daca ma duc sa cer materiale mi se spune sa nu-i stresez ca au de lucru sau nu au primit raspunsuri. Apoi se trezesc de pe o si pe alta ca trebuie trimisa revista la tipar si atunci stau pana pe la 11-12 noaptea sa o termin. Si unde mai pui ca de anul trecu mi-au mai dat inca o revista de facut fara sa ma intrebe daca vreau sau nu si la salar nu mi-au dat nimic. Cica e criza .
Mi-as cauta in alta parte dar nu gasesc la programul pe care il am aici. Vin la 8 plec la 16.20 sa iau fata. Cand am predare ma intorc cu ea la servciu si o recupereaza Catalin.
hai ca m-am intis. Si da, a inceput sa imi trimita paginile, nu toate.

Albiuta Aveti bicicleta, role sau trotineta? Nici astea nu l-ar incata sa le foloseasca?

Irinusha cum e vremea la voi? Sau te-au solicitat copii?

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Uau cate aniversari am pierdut:(, dat tot urez din tot sufletul:
La multi ani Petru! Maria te imbratisez cu drag.
La multi ani Cosmin! Albinutza, sigur vei gasi ceva pe gustul lui, intr-adevar este mai greu daca nu are copii de varsta lui, dar in schimb cred ca va fi mai pregatit la scoala intre copii de toate varstele. Poate incerci un program zilnic in parc cu amandoi, un parc mai mare sa i se para spectaculos.
La multi ani Lara! Lauraa nu mai stim nimic de tine...
La multi ani Bianca!!! Lili ce mai faceti?
La multi ani Ingrid! Pietricica cum sunteti?
La multi ani Sara!

La multi ani Madutza! Mamica de printeste cum mai esti? Ai inceput serviciul? Ce mai fac fetele cucuietele?

La multi ani Iulia! Sa stapanesti sanatoasa cadoul si abia asteptam pozele! Ati avut si petrecere sau va rezervati sa sarbatoriti si redecoarea?

Nico, cum este fara atele? Poti calca in el? Nu trebuie sa faci recuperare?
Irinusha, of ce emotii! Sunt sigura ca a fost de la durere si emotie.
Ma bucur ca sunteti rasfatati si aveti timp pentru voi. Este grozav sa va acordati unul altuia timp sa faceti lucruri firesti dealtfel, dar pe care uneori timpul sau oboseala nu ne lasa...

Mona, drum bun! Uau ce de cadouri! Foarte bine inseamna ca va veti simti foarte bine, chiar daca scopul principal al vizitei din pacate este unul mai trist. Sa-ti traiasca mica nepotica! Calarie vrem si noi, dar am mai amanat din diverse motive, dar mi se pare o relatie deosebita intre oameni si cai. Am vazut si pozele cu fetele sunt superbe si cum eu imi doresc ca Mihnea sa fie un copil liber sa plece din tara sa experimenteze o sa il indrum sa cunoasca printesele tale:))

Mihnea este bine acum, a fost bolnavior chiar inainte de 1 mai cand noi rezervasem camera la munte:), ne luasem concediu:) prea planificat. Ca atare am stat acasa, iar pe 2 dimineata cand am vazut ca gata nu are febra, am luat ce am apucat si am fugit 2 zile la munte. A fost foarte foarte frumos, am urcat pe dealuri, ne-am facut unghiile albastre:)) si tot asa.
M-am intins si nu mai pot scrie:) revin

Va pup cu drag,

Mergi la inceput

Buna fetele

pe unde mai sunteti?

Laurina Multa sanatate lui Mihnea. Hai ca vine vara si, odata cu ea dispar si guturaiele.
Cu piciorul nu e bine. Tot ma doare si abia merg.Oricum, pot sa spun ca experimentez dureri noi in fiecare. In functie de cum am mers in ziua precedenta, fac febra musculara pe zona incordata mai mult. Acum doua zile ma durea coapsa, ieri m-a durut gamba, azi ganba si calcaiul. E, las ca trece. Oricum o sa mai fac o vizila pe la ortopedie.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

buna fetelor, ce mai faceti?

am ajuns si noi de la gradi, am hranit copiii, mi-am facut o cafea mare ca sa mai capat ceva energie, pe care o savurez cu voi acum, apoi trebuie sa plec sa cumpar ceva cadouri pt ca urmeaza sa mearga Cosmin la 3 petreceri ale colegilor de gradi.
o multime de taurasi in gradinita asta...
Pe 25 vor merge in excursie la Pestera Dambovicioara si cred ca o sa merg si eu cu el.

tnicoleta, Cosmin merge si pe bicicleta fara roti ajutatoare, si pe role, si pe patine, problema e sa reusesc sa-l scot din casa.
din pacate nu-i place sub nici o forma prin parculetele de cartier, de regula sambata si duminica mergem in parcul Carol si acolo ii place.
sanatate multa, sa se refaca piciorul cat mai repede

laurina, in primul rand multumim pentru urari
sanatate lui Mihnea ce super ca a-ti fost la munte !
ai dreptate referitor la influenta copiilor mai mari asupra lui cosmin, probabil si de aceea a invatat asa de devreme sa citeasca, ca sa se simta si el la fel de mare

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

f frumoase poze, Irinusha !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Intru si io timid. Is cu amigdalita linguala dupa ce sapt trecuta luai 5 zile augmentin de ieri a revenit in forta, de data asta iau zinat. Plus timpan perforat, mi se aerisesc si mie creierii macar

Eu duc niste lupte teribile cu Inisa care mi se pare excesiv intoleranta. Ea stie sa zica NU, daca i atragi atentia face invers, daca sta a casa e dezastru zici ca am 10 copii.
Aveti probleme cu facutul ordini? Adica se excuta daca le cereti sa adune daca fac dezordine.
Nu merge cu nimic nici trasu atentiei nici morala. Ma apuca un pic frica cand ma gandesc la adolescenta, daca face tot asa. Nu vreau sa faca ca i zic eu sau ca strig( urlu cateodata), vreau so fac constienta ca asta e treaba ei.
Voi cum i ati "convins"

irinusha frumoase poze, si alea in parc si la petrecere. Is poze facute tare profesional. Ti am admirat frumosi si pe domnul Chip

Mergi la inceput

Irinusha Frumoase pozele, si mai ales personajele.

Laureta Bineinteles ca ne confruntam si noi cu problema stansului. Da eu in loc sa tip, pun mana pe un sac de gunoi si incep sa stang. O atentionez ca le voi arunca la gunoi daca nu le va stange ea. Dupa repriza de plans si promosiunile ca le stange sunt toate la locul lor. La noi, amenintarea cu aruncatul e mai eficienta decat morala si tipatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinusha, sunt superbe pozele, Dunarea e frumoasa peste tot. Fotografia asta poate fi o vedere f reusita. F fotogenici sunt demolatorii. Cris e baiat mare, mereu remarc luminita aia smechereasca din privire, iar Melie e f frumoasa, ma da gata parul ei. De acum inainte, trebuie sa trimietm pupicele si pt Chip.

Imcerc sa revin.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput