Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
acris spune:
Salutare tuturor !!!
La multi ani (cu intarziere) pentru Sebi si Sara !!!!
O imbratisare calda si din tot sufletul pentru Irinel
Multumim si noi de urari. Sar'mana mult.
Amalia, anul acesta, a dorit sa-si aniverseze ziua la gradi. Nu a vrut party acasa, absolut nimic. Asa ca, in week-end am facut un gratarel la tara si marti, de ziua ei, la gradi.
VA invit sa vedeti poze: http://family.webshots.com/album/577408951gZuiYn
Pupici !!!!!
albinutza spune:
La multi ani, tuturor sarbatoritilor ! sa cresteti mari, sanatosi si voiosi !!! succes la scoala viitorilor scolari .
monet spune:
io cu soacra: mincam si vorbim, iara mincam si vorbim, mai si bem. iara vorbim. sint asa de obosita..... toate le asteapta sa i le servesc..... azi dimineata, dupa ce am lasat fetele la scoala, am condus vreo 25 km sa ajung la un magazin super-gigantic de decoratii pentru petreceri. nu era cazu, ca asa cum si-o exprimat lia, anul asta vrea close encounter cu delfinii (ne costa tot atita cit ar fi costat un party cu 20 de copii ) si nu party cu copii ( o serbeaza la gradinita, miine, colegii si profesoarele - duc niste prajiturele si suc, da' eu nu o sa fiu de fatza; ii parte din programul zilei, sarbatorirea. fain, noa.).... ziceam ca nu era cazu' sa ma duc la un super magazin pentru decoratii, ca o sa fim numai noi si bunicii si bunica de la pittburgh.... da' am vrut sa ma linistesc un pic de la zapaceala cu soacra, am profitat ca nu se scoala de dimineata si, atza m-am dus direct de la scoala copiilor la locu' asta (care-i tare fain), am cumparat citeva lucrusoare faine de agatat (n-am cheltuit mult; poti merge in magazinu' asta si consuma cu sutele, banii, atitea chestii au ).... asa ca am ajuns acasa numai pe la 11am; socrela era in delir ca unde sint, ce sa manince (!!!)....hihi. acuma scriu de la buda. i-am zis "ma duc la buda, stau un pic"
va pup!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"De Aprilie"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
tnicoleta spune:
Buna fetele
Monet Sunt rea, stiu. Dar poate ar trebui sa ii desenezi o harta cu drumul spre bucataie cu indicatii directe spre frigider si aragaz. No, nu da, da m-am putut sa ma abtin. Pur si simplu nu imi plac persoanele care stau si atara, chiar daca sunt in vizita. La mine invitatii se servec singuri, mai ales daca fac parte din familie.
Petrecere frumoasa Liei la gradi.
Cris Ce frumoasa e Ami! O dulcica de fata. Si Mihaita a crescut si e frumusel.
No, ieri ca a stat Bia acasa, am trimis-o la dansuri cu Stefi si Alex. I-a placut mult. Oricum ma batea la cap de mult sa o inscriu la dansuri. Numai ca e o problema ora la care incepe antrenamentul, 17.00. O sa vad cum fac sa ajung la timp, mai ales ca antrenamentele sunt la scoala de langa blocul nostru.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Repede, repede sa mai citesc un pic:) si eu
Irinusha bine ai revenit acasa! Felicitari pentru micul scolarel:) Cred ca sunt emotii.... Crisulet ce zice? Este incantat?
Mona, multumesc pentru gandurile bune! Cat sta soacra:) Se panicase ca nu venisei? Foarte buna ideea Nicoletei cu harta:)).
Ioana, arati foarte bine! Sa-ti traiasca mica printesa!
Ai, ai, nu reusesc sa fac nimic, incerc sa revin.
Ah, atat mai scriu. Ieri dimineata era o nebunie la noi in casa. Ne certeam care intra la baie, care ce mananca, eu hai ca intarziem, Mihnea las' sa intarziem si tot asa ...era un haos. Am reusit sa ma extrag prima din casa sa fug spre serviciu si tot drumul m-am gandit 'ce norocoasa sunt sa am asa o veselie in casa!'. Toata ziua am fost
pupici
bertha spune:
Am vazut pozele cu Amalia, e asa de frumoasa!!!
Nu-mi vine sa cred ca au trecut SASE ani!
Monet, am murit de ras imaginandu-mi cum ai fugit tu cu laptopul in baie!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Bebe Beca spune:
LA MULTI ANI, LIA! Sa cresti mare si sanatoasa! Monet, aveti o fetita minunata!
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! LIA
Sa fii norocoasa si sanatoasa!
LA MULTI ANI! STEFAN
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)