Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Amalia! Sa cersti mare, sa fii sanatoasa si numai bucurii sa-ti ofere viata!

Ioana, La multi ani Sarei, sa fie sanatoasa! Sa stii ca asa repede trece timpul...

Suntem bine, promit sa revin cu un mesaj mai lung.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

astazi vine soacra-mea in vizita. ah! cind am invitat-o, n-am realizat ca eu o sa-i tin companie zi si noapte...... ii draguta, grasuta, da'-i asa de dificila ca si musafir.... pentru ca nu zice nimic, nici ce vrea, nici ce nu vrea si are pretentia ca eu sa ghicesc ce doreste si s-o 'distrez' si servesc ca atare. ii tare obositor. mai ales ca acuma o sa zica in sinea ei ca altceva n-am de facut numa' sa-i fiu ei gazda minune
imi trece o idee prin cap: sa o pun la regim de salate si legume si fructe, fara sa ma fortez eu sa-i gatesc mincaruri grele (cum fac de obicei cind vine ea in vizita). ii spun ca timpurile se schimba si ca si noi, cu timpurile

la multi ani, amalia!!!!

la multi ani, louisa! nu-mi vine sa cred ca aia mica a lu' lauraa are trei ani deja.... ce faina-i viata . lauraa, unde esti?

un gind de iubire, maria de irinel . irinel, unde esti?

la multi ani, sara! azi ai 1 an si trei zile . sa va traiasca sanatoasa, bebebeca!

iulia, noroc si voie buna la gramada de renovari. io nu stiu ce-am avut in cap ca voi va faceti numa' bucataria. bravo, copii! si jos palaria, tommy colectionar de timbre, aia, da

ok, trec la treaba. pun la punct, gata de primire, dormitorul de musafiri - tre' sa-i eliberez soacra-mii o gramada de loc in dulap. intotdeauna isi aduce un car de haine cu ea
dup-aia spal pe jos in toata casa.
si o sa pregatesc, totusi, o torta de piscote cu spuma de zmeura. tre' s-o incint cu ceva pe socrela si ei numai la mincare ii sta gindu' (sint rea?)

pup cu drag.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"De Aprilie"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Amalia, fetita frumoasa si isteata!
Sa cresti mare si sanatoasa!!! Succes la scoala!

Sara! Sanatate multa! Sa cresti mare!!!

Un gand spre Maria de Irinel!
Irinel, te imbratisez strans!!!

Louisa Marie!

Cand ne mai linistim si noi vin cu mult bla-bla si impresii! :)
Numai bine fete dragi! Sanatate!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Si io pe aici. Tot somnoroasa, Biancu e teroare
Inisa creste si creste si mi le zice de raman gura casca
Io tb sa caut scarbici:(, nu cred ca mai e loc unde eram. Nu mi au zis nemec da tb sa am o rezerva.

La multi ani Sebi!
La multi ani Amalia!
La multi ani Sara!
La multi ani Louisea!

Irinel o imbratisare calda

monet io zic asa sau o bagi la dieta sau o pui pe ea sa faca papa, ca cica mamele gatesc mai bine
Fetele sunt absolut superbeee si tu arati exelent cu parul scurt zici ca esti scolaritza

bebe beca ce sa zic de somn, ata ete. Recunosc ca is daramata de somn si mai e putin si tb sa merg la servici. Sper sa nu adorm pe acolo

Irinusha bine ai revenit acasa

bertha cum mai papaciti?

Iulia spor la renovari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani Amaliei, pentru cei 6 ani impliniti! Mie nu-mi vine sa cred ca mai este un an si o sa am fetita de scoala...

Va multumesc tare mult pentru urari, daca aveti timp va invit sa vedeti cateva foto de la petrecere http://family.webshots.com/album/577386838fFBLDo

Iulia, asa-i, eram reticenta la ideea unui al doilea copil, insa atunci nu aveam o relatie tocmai stralucita si as fi fost inconstienta sa aduc pe lume un sufletel. Insa acum.. altfel sta treaba
Cred ca va fi o frumusete de casa, o data ce o veti termina. Mult spor! Sambata cred ca o sa mergem si noi la filmul acesta.

Nico, asa facem si noi cu pestii, ne bagam mainile prin apa, ii mangaiem, vin in palma, sunt tare draguti. Dar m-as fi putut lipsi, totusi

V-ati gandit la cadourile pentru copilasi? As vrea sa fur si eu o idee...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Atentiune, atentiune!!!! Anunt oficial...

De azi am oficial copil de scoala ... cu acte in regula si cu tot. Ne-am pus toti 4 la tol festiv si ne-am inscris cokilul ... Crisulica a fost testat (nici acum n-am inteles ptr. ce) si tare mandru ca a stiut tot si ne tot intreba daca a primit deja primul 1 :) ... si dupa cum povestea invatatoarea (una dintre ele, ca inca nu stim care o sa fie a lui Cris) despre prima zi de scoala eu una, de abia o astept :D ...
Ah, da... pe 14 septembrie incepe distractia. Sa vedeti atunci ce o sa ma vait de lectii si tot ... uf!

Ioana, vazut pozele! Si era sa nu o mai recunosc pe Sare ... wow, ce a crescut domnisoara! Frumoasa a ramas insa! Ce a ales? Si tu arati super, unde-s kilele in plus? Tin pumnii ptr. nr. 3 ... sa se mareasca grupa mamicilor de 3 :).

Noapte buna fete dragi ... noi tot la treburi, copiii astia se trezesc la 6-7h (ne trebuie o draperie ceva la camera lor, ca cei doi se trezesc odata cu soarele ...) si ne capiaza diz-de-dimineata ... ieri noapte a inaugurat Melie patutul ei (sub patul lui Cris - acum e cu adevarat pat suspendat) si fiind neobisnuita a cam plans, asa ca l-am inaugurat si eu cu ea odata :) ... deci suntem chiauni. Trecem la nani!
Numai bine!!! Sanatate!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Monet Cum e cu soacra? Te-a pus la treba, nu? De aia nu mai dai pe aici. Si eu zic la fel cu Laureta, salate cat mai multe, sunt mai sanatoase.

Laureta N-ati scapat de dintisori? Biei, poate doarme mai bine la noapte.

Ioana Arati super. Si Sara a crescut si e domnisoara frunoasa-frumoasa. Sa va traiasca.

Irinusha Felicitari pentru micul scolarel. Mai ce mandra esti. Si lui Meli, somn placut in patucul ei.

Noi suntem bine. Multa munca la servici, copiii uralatori (oare cand nu vor mai plange si nu se vor mai certa?), balamucul de acasa etc. Azi e greva in invatamant si copii stau acasa. Vai de capul soacrami. Ma batea gandul sa nu o duc nici maine pe Bia gradi, dar are loc concursul Piticot. Bine ca am intebat.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinusha, mama, m-am emotionat numai cand am citit de inscriere, tol festiv, of, ce au crescut nebuneii nostri!

Bebebeca, frumose poze, nici eu n-am vazut kg alea, arati f bine. Nu-mi vine sa cred ce mare e Sara. Nu stiam ca inca o alaptezi, bravo! Ai facut vreun plan legat de intarcare, ai fixat un termen?

Nicoleta, vorba ta, oare cand vor fi mai putin plangaciosi?! Darius inca mai are faze cand plange aiurea, din motive stupide, in special cand e obosit.

Monet, te-a acaparat socrela? Eu zic sa-i faci niste sarmale, faci o oala si te-ai scos pt tot sejurul. Nu stiu insa daca poti gasi varza murata.

Laureta, noi mancam cand mai bine, cand mai rau, oricum, niciodata cat un copil de varsta ei. Trezitul noaptea m-a terminat, aproape ca-mi vine sa ma bat singura. Azi-noapte am dus-o boiereste cu "doar" 3 treziri. Si eu ma gandesc cu groaza la momentul inceperii serv. Ce veti face cu Bianca atunci cand reincepi serv? Cum stati cu caninii?

Iulia, spor la treaba! Ai dreptate, munca multa, dar si ce bine te simti dupa!

Legat de intalnire, propun asa:
- sa fie intr-o sambata , data de 8, 15, 22 mai, stabilim in functie de cum poate fiecare;
- ora 10-10.30 dimineata, mie imi convine asa, ca sa stam macar 2 ore, ambii mei pitici dorm la pranz;
- locatia: parcul Carol sau Izvor (Laureta, nu daaaaa)

Hai sa votam, ca acus-acus vine luna mai!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimi!

Multumesc tare mult pentru aprecieri, kilogramele se vad ele bine, dar in poze la mai ascund

Nico, eu am scapat ca a dus-o Andrei pe Rebecutza cu el la birou, asa ca e liniste la noi in casa.

Bertha, nu mi-am facut niciun plan inca. Pe Rebeca am alaptat-o pana la 2 ani, nu stiu ce o sa fie acum. Tu mai alaptezi fata?

Irinusha, baiat maaare, o sa fie la scoala din toamna. Cred ca o sa va cam napadeasca emotiile prin preajma lui septembrie... Felicitari!!!

Laureta, Biancu nu doarme?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Berta Eu zic de acum, ziua de 22 mai cade pentru mine. Fiind ziua Biai pe 25, probabil atunci o vom sarbatori.
Ora e buna. Desi eu nu-s matinala, dar ma descurc.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput