Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Alus Mai ce fecior frumos si ochios. dulci

Monet Mmm, imi aduc aminte de si eu de dormitul afara pe canapea cand eram copil. Noi am stat la casa cu curte si vara ne mai lasa mama, din cand in cand sa dormim afara. partea proasta era ca ne papau tantatrii la greu, in rest numa bine. Vezi poate gasesti un lac special rezistent la umezeala si mult soare. asta ca sa pastrezi si textura lemnului.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Sebi primul din listuta!!!!
LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOS SI NOROCOS!

Alus, imi pare rau de ghinionul avut, tin pumnii la analize sa iasa bine!

Fetelor nu mai apuc deloc sa scriu, abia resusesc sa mai citesc. Am f mult de lucru si cand scap de aici fug pe la doctor. Parca sunt teleghidata. Am inceput o serie de investigatii noi, se pare ca nu totul merge roz. Sunt cam turtita si ma simt legata de maini.
Azi ma doare si capul:(, las' ca trece

Va pup cu drag si revin sa mai raspund si sa ma uit pe poze.(si eu sunt datoare cu unele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

La multi ani Sebastian! Sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos.

Laurina, sanatate multa.

Mona, banuiesc ca dormiti si unul dintre voi, cei mari, cu ele afara, nu? Eu sunt mai nevricoasa, ma gandesc tot timpul la ce se poate intampla... Oricum, suna ca o aventura frumoasa.

Alus, multa sanatate micutului. Ce scumpi sunt micutii tai...

Nico, as veni si eu la intalnire, dar locuiesc un pic cam departe...

Ioana, cum sa nu ne amintim de tine? M-am uitat la poze si am vazut ce mare a crescut Sara... Ce repede trece timpul!

Noi suntem prinsi pana peste cap cu renovari in casa. Deocamdata incercam sa ne dam seama pe cine sa angajam pentru a face lucrarile. Se dovedeste complicat...

Va doresc o zi frumoasa si linistita.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

copile dragi, dis de dimineata m-am sculat, am dus fetele la scoala - pe drum, lia mi-o povestit cum maya fusese pedepsita la scoala, ieri, dar ca hotarisera sa nu-mi spuna ca sa nu ma supar..... ah, le-am facut morala, cu drag, dar cu punctul-pe-i, sper ca s-o prins de ele.... atita le iubesc!! noa, stiti...

si, intr-o ora, am terminat de vacsuit cu lac special canapeaua aia de-o las pe terasa. are zabrele, pe fund si la spatar, o gramada, si pe laterale are niste 'buzunare' din lemn (pentru carti, reviste), asa ca s-o dovedit mai greu de 'prins' toate bucatile de lemn cu pensula plina de lac protector decit mi-am inchipuit. dar mi-am dat silinta si am reusit. am mutat niste bucati de scaune si decoratii intr-alt fel si cred c-o sa arate bine. acuma tre' s-aspir. ce bucurii am si io!?

laurina, draga de tine. stai sanatoasa. lasa-i in saracie de doctori. incearca sa meditezi la ce-ti face tie mai mare placere si bucurie, cite 10 minute pe zi, cel putin. o sa vezi daca n-o sa-ti fie, in general, mai bine. iesi din teleghideala. doamne-ajuta

iulia, bravo voua ca sinteti curajosi sa v-apucati de renovari. sa fie cum va doriti si sa gasiti mesteri buni.
n-ai zis de maseaua lui tommy. cum o fost, pina la urma?
cu dormitul afara: terasa noastra este cu plasa metalica pe toata partea dinspre curte si toata terasa este, practic, sub acoperisul casei. usa spre curte e incuiata noaptea. noa, acuma, sigur ca cineva ar putea sfisia plasa - desi nu-i asa usor, e din ochiuri micute de metal - si, da, cineva adult ar dormi cu copilele afara. io de-abia astept. ieri dupa-masa, citind o carte, intinsa pe canapeaua asta afara, m-am molesit intr-o scurta, dar foarte dulce toropeala de somn.

nico, avem plasa, nu vin tintari, ca altfel, aici am colapsa, muscati de mii de tintaroi

irinusha, sinteti tot pe drum, ai zis doua sau trei zile...

tirziu in dimineata asta, imi fac cafeaua
pup!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"De Aprilie"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Mona, . Am fost cu Tommy la dentist, iar dentista ne-a spus ca este normal (desi, destul de rar) ceea ce am vazut la el in gurita. Din cauza presiunii mari de la maseaua care iese s-a ranit gingia. Din fericire, nu a fost nici infectie, nici altceva grav, deci a trecut repede. Drept sa-ti spun, nici eu nu mai vazusem pana acum asa ceva... In fine, a trecut. Multumesc de intrebare.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!!!

Suntem acasa ... ui, nici nu-mi vine sa cred ca spun tocmai eu asa ceva. :P
Drumul a fost lung, insa copiii super intelegatori - doar din cand in cand se mai certau pe o jucarie sau pe dvd. Am ajuns ieri seara, Oma si Opa ne-au asteptat nerabdatori - Oma chiar pe balcon sa ne prinda din timp :)
Mii de imbratisari ptr. gandurile bune (Mona, le-am simtit si ptr. asta iti transmit un pupic special!).
Gata, ca avem la treaba ... valeu!
O duminica faina in continuare!
Sanatate!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

uuu, irinush, bine v-ati intors pe meleaguri pe care le numiti, iar, 'acasa'.
pup, de multe ori pup
si mai scrie. hai, c-o sa fie fain. deja ii fain

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"De Aprilie"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dragele mele, tare va multumesc pentru primire.

Cu intarziere ii uram si noi lui Sebi LA MULTI ANI cat mai frumosi, cu multa sanatate! Nally, sa va creasca baietii mari si sanatosi!

Ieri am facut Sarei petrecerea de 1 an. Incredibil cat de repede trece timpul... Am doua fete mari deja (cochetam cu ideea unui al 3lea). Noi suntem bine, Rebeca a crescut, e deja o domnisoara maaare, mai face si figuri uneori (probabil este o etapa, ea fiind o fetita tare linistita pana acum). Sara este o bolnaicioasa, o tinem dintr-o raceala in alta, tocmai ce am scapat de otita. Inca suge, noaptea este un cosmar pentru mine, pentru ca se trezeste foarte des (probabil dintii). Asteptam sa vina vara, rebecutza este nerabdatoare sa ajunga la mare. Eu sunt obosita tare, kilogramele sunt la locul lor (motiv de depresie), cand plec de acasa (pentru cumparaturi - 1 data pe saptamana) zici ca sunt caine scapat din lesa, mi-e somn non stop, cateodata imi mai ies si din pepeni... Cam asa... Insa este tare frumoasa viata!
Inca nu am apucat sa citesc din urma...
Va imbratisez pe toate.

PS Mona, ai doua fete superbe.
Irinusha, v-ati intors in Germania sau in Romania? Bine ca nu ati avut un drum foarte greu. Va pup!
Iulia, imi pare bine ca nu sunt probleme mari cu gingia lui Thomas. Spor la renovat! Faceti toata casa?
Laurina, multa, multa sanatate!
Nico, ce va fac pestisorii? Avem si noi un acvariu (pe care l-a si abandonat Rebeca, de altfel) si 6 carasi plus niste sanitari. Ne-am lipit de ei... Astazi ar trebui sa le schimbam si apa.

Pentru intalnire, poate luati in calcul si parcul Izvor. L-au facut tare frumos. Este o gramada de spatiu verde, iaaarba cat vezi cu ochii unde se poate sta jos, pe paturici, aleile sunt foarte largi si urmeaza sa se deschida si un loc de joaca superb acolo.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Irinusha, bine ati revenit "acasa". Reacomodare usoara.

La multi ani, Sara. Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa le aduci parintilor multe, multe bucurii.

Ioana, un al treilea bebe... Bravo! Imi aduc aminte ce reticenta erai la ideea unui al doilea bebe, dar acum vad ca dilemele au disparut in totalitate. Cu doua fetite asa minunate, nici nu este de mirare ca va da tarcoale gandul unei a treia minuni. Succes!

Legat de renovari, avem diverse proiecte: de la refacerea scarii interioare, punerea de parchet si marmura peste tot la primul etaj, pana la ridicarea unui gard si construirea unui loc de joaca pentru copii in curte. O sa fie mare balamuc la noi in casa, dar va merita din plin...

Sambata am fost si noi la filmul How to Train Your Dragon. Le-a placut mult la baieti. In special lui David care a fost ochi si urechi tot timpul. Ieri am fost cu Tommy la posta si i-am cumparat un chit pentru incepatori pentru colectionare de timbre. Si-a descoperit o pasiune pentru colectii. Are deja colectie de creioane, de vederi, iar acum se lanseaza in colectionarea de timbre.

Va doresc o saptamana frumoasa si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Primiti o somnoroasa?

LA MULTI ANI! AMALIA Sa cresti mare sanatoasa si voioasa. Succes la scoala.

O pentru MARIA de Irinel.

LA MULTI ANI! SARA

LA MULTI ANI! Louisa Marie

Laurina Serviciu usor si multa sanatate.

Iulia Spor la renovari, sa va iasa asa cum va doriti. Mm, timbre, colectionam si eu la un moment dat, dar am pierdut clasorul si m-am lasat pagubasa. micului colectionar.

Monet Da, fara tantari vin si eu sa dorm o noapte la tine pe terasa

Irinusha Bine ai revenit acasa. Acomodare rapida.

Ioana Pestii nostri s-au inmultit de numa. In acvariul mare sunt cam 50 de pesti, in cel mic o noua serie de sanitari. Cica i-a numarat sotul si ar fi vreo 30. De intretinerea lor, in general, se ocupa sotul, dar mai fac si eu cateodata. Pe Bia am invatat-o cum sa se joace cu ei. Daca bagi un deget in apa, vin toti gramada si te ciugule. Daca misti mana prin apa se ia dupa ea. Ce mai, ii poti dresa fara un efort prea mare

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput