vopseaua de par ma ajuta!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Da roxy, perhidrol e, am sunat-o pe mama si am intrebat-o . De doua ori m-a dat pe par cu chestie din asta, dupa aceea am avut o perioada cand am fost roscata, o data am fost si bruneta. Si de vreo 9-10 ani ma vopsesc blond, la inceput mai deschis si acum un blond inchis. Oricum, nuantele de blond un decolorant in ele, de asta se ingrijeste mai greu un blond.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Daaaaaaaaaaaa!E foarte bun sa ne vopsim.Numai ca ar trebui de 2 ori pe an si nu la 2 -3 luni cum merg eu la coafor (la vopsit)
Am avut vreo 4 ani cand ma faceam blonda.Cum crestea un pic radacina cum hopa la decolorat.Pana am facut o alergie de m-am umflat toata la gat si frunte...era sa fac soc anafilactic.Va da-ti seama Doamnele de la coafor(care ma cunosteau de vreo 6 ani!!!)cum s-au speriat.Eu dupa as mai fi vrut dar nu au mai vrut ele sa ma faca
Acu sunt multe vopsele fara amoniac foarte bune!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminiq
Am avut vreo 4 ani cand ma faceam blonda.Cum crestea un pic radacina cum hopa la decolorat.Pana am facut o alergie de m-am umflat toata la gat si frunte...era sa fac soc anafilactic.Va da-ti seama Doamnele de la coafor(care ma cunosteau de vreo 6 ani!!!)cum s-au speriat.

Acum multi ani, m-am facut si eu blonda la coafor. Prima oara a fost OK. A doua oara am patit ca tine, am avut o reactie alergica si m-am umflat la pleoape si sub ochi de nici nu mai puteam deschide bine ochii. Mai-mai sa cheme salvarea! Am fost la farmacie si am luat ceva anti-alergic, nu mai stiu ce, m-am desumflat in vreo 2 zile si mi-au aparut numai vanatai in jurul ochilor, de parca ma batuse cineva , imi era si jena asa ca, in plina iarna, am purtat ochelari de soare. Noroc ca eram in vacanta (primul an de facultate). Asa ca sa nu mai aud de vopsea pentru par blond!
Dupa ceva timp m-am vopsit la loc satena si, o perioada, am mai experimentat culori: diverse nuante de roscat, am fost si bruneta, apoi am revenit la satenul de baza, si-am ramas pana azi asa, e o culoare care chiar imi place. Dar am reinceput sa ma vopsesc din motiv de fire albe. Am ales roscat (mahagoni). Zilele astea merg sa ma vopsesc iar la coafor, dar nu mai vreau roscat, o sa-mi caut o nuanta de castaniu. Cu parul n-am probleme, firul e gros si chiar prea des, mereu sunt "complimentata" la coafor ca am par cat pentru doua capete, de ma simt ca un balaur
Mama e blonda natural, de 20 si ceva de ani se vopseste tot blond si parul nu i s-a deteriorat. Conteaza si marca de vopsea folosita, si ingredientele si nici nu trebuie exagerat - cam la 2-3 luni cred ca e cel mai rezonabil sa te vopsesti. Poti folosi sampon colorant intre timp.

Mergi la inceput