vopseaua de par ma ajuta!

vopseaua de par ma ajuta! | Autor: patrisuca

Link direct la acest mesaj

am firul de par ft subtire, si nici prea des nu este! aplic vopsea cam o data la 1 luna si jumatate! inainte de vopsire, parul imi cade ft mult, nu se aranjeaza in nici un fel si se ingrasa rapid. dupa vopsire, straluceste, se aranjeaza ft usor, nu mai cade si nici nu se mai ingrasa atat de repede. culoare mea naturala este saten deschis, vopsit blond fara decolorare. cred ca vopseaua imi incarca firul de par si de aceea am aceste rezultate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

acelasi efect l-am constatat si eu si nu stiu sa mi-l explic...mie mi-a fost tot timpul teama sa nu-mi deteriorez si mai mult parul cu vopseaua.

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

niciodata nu mi s-a ars parul de la vopsea, desi o las sa actioneze cate 40 de min. in schimb nu am fostniciodata multumitade rezultatelede la coafor, cu nuantatoare , ma tinea o sapt si dupa aia disparea si culoarea aia frumoasa si stalucirea si totul. am incercat acum o noua vopsea de care sunt ft multumita si incantata, desi am testat multe, asta e exact ceea ce am vrut. ma refer si la culoare si stralucire, si imi netezeste firul de par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Da, nici mie nu mi se mai ingrasa parul asa de des! Daaaaar sper ca vopseaua folosita de tine este fara amoniac! Si uite mai jos un articol in care se recomada vopsirea cat mai rara a parului!

http://www.lady4ever.ro/articol/1720_1/Cat-de-des-se-poate-folosi-vopseaua-de-par.html

Nu-ti spun ca am o prietena care a ajuns sa se tunda periuta caci din cauza vopsirilor prea dese (si da, folosea numai vopsele de calitate, profesionale) a ajuns sa-i cada parul smocuri-smocuri!

Asa ca mai rar cu vopsitul asta, zau! Esti tanara, cate fire albe ai putea tu sa ai? Sa numai spun ca poate tu il mai si decolorezi, alte chimicale!

Si-apoi, tu nu alaptai? Eu stiu ca vopsitul in sarcina si in perioada de alaptare este recomandat sa fie cat mai rar!

Mergi la inceput

asa este! ai dreptate, dar daca nu m-as vopsi as avea un par groaznic, nu am nici un fir de par alb, dar totusi cand imi creste radacina se vede groaznic contrastul ala de saten cu blond deschis. in timpul sarcinii m-am vopsit doar o data, si asta datorita faptului ca imi facusem parul saten foarte aproape de culoarea mea naturala. insa dupa ce am nascut nu am rezistat tentatiei sa revin la blond.

Mergi la inceput

Taie-ti parul scurt, cat sa fie cat mai mult din culoarea lui naturala! Las-o n...i de vopsit, nu-i bine asa de des! Vrei sa ramai cheala????

Mergi la inceput

sa-l tai scurt? cat m-am chinuit sa il las sa creasca cat mai lung, am folosit tot felul de tratamente ca sa nu fiu nevoita sa-l tund des la varfuri, iar culoarea naturala nu-mi place, regret si acum ,cand ma uit pe pozele de la nunta ca m-am facut satena atunci! nu ma prinde si nu ma caracterizeaza deloc culoarea aia. mai degraba bruneta decat satena.

Mergi la inceput

Da, sa-l tai scurt! Daca vrei un par sanatos nu il vopesesti asa de des ca tine (la 6 saptamani).

Dar nah! Tu da-i inainte cu vopsirile repetate, cu decolorarile, si cu toate tratamentele din lume vei ajunge mai repede decat vrei la a numai avea ce vopsi! Zau, ca nu glumesc!

Mergi la inceput

blackgirl0 uite cum sta problema: eu am deschisa cest subiect pt a afla daca mai sunt si alte fete in aceeasi situatie, adik daca vopseaua de par le da senzatia unui par mai bun, si care ar fi raspunsul. nu am deschis subiectul asta ca sa ajungi tu la concluzia ca eu tre sa-mi tund parul scurt pt ca asa crezi tu ca e mai bine pt mine, si pt parul meu. uneori noi femeile mai facem si sacrificii pt imaginea noastra si incercam din rasputeri sa aratam bine la orice varsta. de aceea exista tratamente, creme regeneratoare, uleiuri, etc. ex : daca tie ti se cariaza o masea, o scoti? sau incerci sa o repari, plombezi...? poate ti-ar sta rau fara un dinte nu? asa si mie..nu mi-ar sta bine cu parul scurt, nu mi s-ar aranja in nici un fel pt ca este moale, subtire si fin. si atunci pt ce??????????????????de unde ai ajuns tu la concluzia asta? in plus, am precizat ca nu folosesc nici un fel de decoloratie, parul meu se deschide la nuanta dorita numai din vopsea. si nu m-am plans ca vopseaua mi-ar provoca vre-un rau...din contra.

Mergi la inceput

Patrisuca, esti in totala eroare! Vopseaua de par in timp, dupa utilizari repetate, iti distruge firul de par, nicidecum nu-l face mai bun! Oricat vrei tu sa sustii contrariul!

Tu poti sa faci ce vrei cu parul tau, dar este aiurea sa sustii aici ca vopseaua ajuta, ca-ti face parul nu-stiu-cum! Poate ii da stralucire, il piepteni mai usor, arata mai bine! Dar pe termen lung ajungi sa ramai cu par lipsa!

No, tu poate iti sacrifici parul pt imaginea ta, insa altele prefera sa nu!

Mergi la inceput

a fost o afirmatie si totodata o intrebare. vopseaua de par ma ajuta!?

Mergi la inceput